Hoe kom ik van Cox Complete Care af?

Hoe kom ik van Cox Complete Care af?
Dennis Alvarez

Hoe kom ik van cox complete care af?

Cox Communication is een onderneming die haar klanten tv-kabel, telecommunicatie en diverse andere diensten aanbiedt.

Dit is een miljardenbedrijf en het aantal mensen dat geabonneerd is op zijn diensten loopt ook in de miljoenen. Daarom kwam Cox Communication Company met het idee om zijn klanten een nieuwe dienst aan te bieden, genaamd Cox Complete Care.

Het belangrijkste doel van deze dienst is om haar klanten te helpen. De hulp die zij bieden is goedkoop, maar het kost u - de klant - toch geld voor wat verplichte klantenservice. Service voor iets wat u met geld heeft gekocht voor meer geld.

Hoe kom ik van Cox Complete Care af?

Volgens de voorwaarden en diensten van Cox Complete Care kunnen mensen die hun Care-diensten willen opzeggen dit alleen doen via een telefoontje. Het nummer dat op hun website wordt gegeven is, 1-877-Cox-Asst (1-877-269-2778). Dit is de enige manier om van Cox Complete Care af te komen.

Cox Complete Care kwam tot stand omdat het bedrijf geen klantenservice kon verlenen aan zijn miljoenen abonnees. Het verlenen van dit soort diensten kost het bedrijf een aanzienlijke hoeveelheid geld, maar het hebben van een exclusieve dienst lost niet alleen het probleem van de klantenservice op, maar biedt het bedrijf ook een nieuwe bron van inkomsten.

Een persoon kan zich abonneren op de dienst Cox Complete Care via de abonnee-account van Cox Communications. De dienst zelf kost de abonnee 10 US dollar per maand.

Ook al betaal je zuurverdiend geld voor een maandelijks abonnement, het bedrijf biedt zijn abonnees nog steeds geen klantenondersteuning.

Het Cox Complete Care-abonnement biedt een groot aantal klantenservice-diensten. Om u een idee te geven van wat u zou kunnen verliezen als u zich afmeldt, hebben we ze hieronder allemaal in detail beschreven.

Technische ondersteuning

Net als elk ander klein telecommunicatiebedrijf biedt Cox Communication's Cox Complete Care zijn klanten technische ondersteuning wanneer zij die nodig hebben. Maar in tegenstelling tot die kleine bedrijven die technische ondersteuning aan huis bieden, verloopt de ondersteuning van Cox Communication Company via een telefoontje of een internetbericht.

Volgens het bedrijf biedt een abonnement op Cox Complete Care technische ondersteuning bij het instellen van apparaten, apparaatconfiguratie, apparaatconnectiviteit, apparaatsynchronisatie, probleemoplossing en klantenvoorlichting. Het bedrijf heeft ook een lijst gemaakt van de soorten apparaten die onder de Cox Complete Care-service vallen, de apparaten omvatten, computers, laptops, tablets, mobiele telefoons,televisies, home entertainment apparaten, IoT apparaten, Wi-Fi apparaten, enz.

Alleen Apple en Android toestellen worden ondersteund en voor andere diensten worden alleen de bij Cox Communication Company aangesloten toestellen ondersteund.

Customer education is een functie waarmee u - de klant - informatie kunt vragen over het apparaat dat u hebt gekocht of iets dat u overweegt. Ook krijgt u een technicus die u via een telefoon of internet vertelt hoe u het apparaat moet bedienen.

Als u een technisch persoon bent en weet hoe alles werkt, is het betalen van 10 US dollar per maand misschien niet de beste optie voor u.

Bedrading

Dit is de enige dienst waarvoor het bedrijf u ondersteuning aan huis biedt.

Als u een defecte draad of iets in verband met een bij Cox Communication Company gekochte draad hebt, moet het bedrijf - zoals vermeld in de voorwaarden en diensten van Cox Complete Care - u fysieke technische ondersteuning bieden voor het vervangen of repareren van die defecte draad.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.