Kunt u de Verizon Upgrade Fee kwijtgescholden krijgen?

Kunt u de Verizon Upgrade Fee kwijtgescholden krijgen?
Dennis Alvarez

verizon upgrade fee waived

Als je er nog nooit van gehoord hebt, Verizon is een telecombedrijf uit de VS. met meer dan 92 miljoen klanten, die meer dan 30 miljoen woningen en ongeveer 2 miljoen bedrijven dekken.

Met hun altijd zo behulpzame ondersteuning die klanten helpt bij het activeren van zowel diensten en toestellen als bij hun upgrades, is Verizon aanwezig in zoveel huizen en bedrijven over de hele wereld.

Onlangs hebben de klanten van Verizon in vele online Q&As, gemeenschappen en forums vermeld dat zij het moeilijk hebben met de vergoedingen die zij moeten betalen. bedrijf rekent voor hun diensten en dat is moeilijk om manieren te vinden om ze niet te betalen.

Hoewel het bedrijf een groot aantal oplossingen biedt voor telecommunicatie thuis en voor bedrijven, zijn klanten nog steeds ontevreden over de verplichte updatekosten die Verizon in rekening brengt.

In dit artikel lopen we met u door enkele strategieën die klanten kunnen gebruiken in een poging de upgrade kosten kwijt te schelden.

Aangezien er voortdurend updates plaatsvinden, zowel voor de mobiele datapakketten als voor de plannen voor draadloze netwerken thuis, wordt het bijwerken van de apparatuur ook toegevoegd aan de lijst van vergoedingen die volgens de klanten onterecht in rekening worden gebracht. En daar zijn wij het natuurlijk mee eens!

Vanwege de constante rapportage van klanten over dergelijke updatekosten, kwamen wij met een aantal opties voor gebruikers om de gewenste en soms noodzakelijke updates te krijgen, zonder de verplichting om de bijbehorende kosten te betalen.

Vergeet niet dat dergelijke vergoedingen alleen in rekening worden gebracht in geval van een update in uw apparatuur of in uw servicepakketten, dus als u 100% zeker wilt zijn dat er geen kosten zullen zijn, vermijd dan het updaten van uw toestellen en plannen.

Doe eerst wat onderzoek om er zeker van te zijn dat je weet waar je aan begint.

Verizon Upgrade Fee Waived?

Wat zijn uw kansen om de updatefee niet te betalen?

De eerste optie is het bedrijf niet als tussenpersoon hebben tussen de klant en de update. Dit betekent dat de gebruiker de update zelf moet uitvoeren. . Hierdoor wordt effectief afgezien van de vergoeding omdat het bedrijf in feite geen enkele dienst aan de gebruiker verleent.

In sommige situaties kunnen klanten de updates echter niet zelf uitvoeren.

Uitgaande van het feit dat is niet in het belang van de onderneming om af te zien van de vergoedingen , aangezien dat nogal wat geld toevoegt aan hun inkomsten, zullen klanten gevraagd worden om te verzoeken hen niet te betalen omdat het initiatief zeker niet van Verizon zal komen.

Een van de manieren om af te zien van de updatevergoeding is door je Verizon-telefoon te vervangen door een niet-geblokkeerde. Hierdoor kunnen klanten hun oude simkaarten in de nieuwe toestellen gebruiken in een poging een beter signaal te ontvangen.

Dat zou eigenlijk moeten werken, en de vergoeding zal niet in rekening worden gebracht aangezien het nieuwe toestel een ontgrendeld toestel is. Gebruikers krijgen ook nog steeds dezelfde kwaliteit en stabiliteit van signaalontvangst.

Wat gebeurt er als ik het gewoon aan Verizon vraag?

Een andere manier is een verzoek tot kwijtschelding van de kosten door contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf via hun chat service, waar professionals van Verizon zeer waarschijnlijk klanten een korting van de helft van de upgrade kosten zullen aanbieden.

Dit werkt niet 100%, omdat het afhangt van wie de andere persoon aan de andere kant van de lijn is.

Er is een kans dat degene met wie je praat niet zo vriendelijk is om... stel voor de helft van de vergoeding kwijt te schelden Klanten zullen altijd de kans hebben om aan te dringen op de ontheffing en hun kansen zullen waarschijnlijk groter zijn als zij tactvol genoeg zijn in hun omgang met Verizon's support agent.

Als geen van de twee bovenstaande opties werkt, biedt het bedrijf zelf een manier die, hoewel niet erg gezocht door klanten omdat het lijkt alsof het de meeste werk. Dit is, natuurlijk, om te proberen de zelfbedieningsupgrade .

Deze vorm van opwaardering verlaagt de vergoeding automatisch met 50%, aangezien de klant minstens de helft van het werk doet.

Maar zelfs daarna is er nog de kans om via chatten met de klantenservice te vragen om de andere helft kwijt te schelden. Mochten klanten succesvol zijn, dan zullen er een totaal van 0% aan upgrade kosten te betalen Daarom denken wij dat dit waarschijnlijk de beste optie is voor de meesten.

Klanten melden dat Verizon zo vaak opwaarderingskosten in rekening brengt, het bedrijf heeft een verstandige sociale bestemming voor de inkomsten in verband met die vergoedingen.

Verizon belooft de inkomsten te bestemmen voor de verdere verbetering van hun callcenter voor klantenservice, hun groeiende netwerk (dat uiteindelijk de klanten ten goede komt), en zelfs voor scholen met financiële problemen helpen waarin hun sociale verantwoordelijkheid wordt vermeld. Dus, we veronderstellen dat ze niet zo slecht zijn! Dat geld gaat tenminste ergens heen waar het nuttig is.

Praat met een supervisor

Dit artikel heeft al een paar opties voor klanten opgesomd die de upgradekosten kwijtgescholden willen zien door Verizon, en de bovengenoemde strategieën zouden moeten werken voor de meeste mensen die met zachte en vriendelijke tonen om kwijtschelding van hun updatekosten vragen.

Het is belangrijk om klanten eraan te herinneren dat, hoewel de hier genoemde opties vrij zeker succesvol zijn, er geen echte garantie is dat de upgradevergoeding echt zal worden kwijtgescholden. Als klanten nog steeds niet de gewenste hoeveelheid kwijtschelding bereiken door contact op te nemen met de klantenondersteuning van Verizon en dit aan te vragen, is het laatste redmiddel naar een beroep doen op hun Retention Department .

Deze afdeling heeft de hogere verantwoordelijkheid medewerkers die te maken hebben met problemen van klanten, zoals supervisors. Dit betekent dat klanten hebben een tweede kans voor het geval de vriendelijke chat agent nog steeds niet afzag van de update kosten voor hen. Door te praten met een hoger niveau van autoriteit, supervisors kunnen altijd de beslissingen overlopen van de medewerkers van de klantenservice.

Zij zullen echter ook meer reageert op zachte en vriendelijke tonen Een andere vermeldenswaardige factor is dat toezichthouders gewoonlijk een of andere vorm van krediet of voordeel ontvangen wanneer zij erin slagen ontevreden klanten te houden. Dit kan in het voordeel van de gebruikers werken wanneer zij bijvoorbeeld vrijstelling van kosten nodig hebben.

Maar het is niet alleen een kwestie van over de chatagent gaan en de supervisor bereiken om uw vrijstelling toe te staan, als de hogere autoriteit medewerkers zal klanten om redenen vragen waarom zij hen moeten ontslaan van de verplichting om de vergoeding te betalen.

Dit is waar klanten hun beste argumenten naar voren brengen, zoals een goede betaler zijn en je rekeningen vooraf gedekt houden of hun trouw aan Verizon aantonen door te beweren dat zij altijd de voorkeur hebben gegeven aan de producten en diensten van Verizon in plaats van hun oplossingen bij andere bedrijven te halen.

Tenslotte, zodra klanten de afdeling Retentie bereiken en hun vrijstelling van kosten claimen op basis van de logica dat zij goede klanten zijn voor het bedrijf, zullen de toezichthouders waarschijnlijk geen belemmeringen hebben bij het verlagen van de vergoeding zelfs in hun geheel.

Het laatste woord

Ten slotte, als klanten niet te veel tijd willen besteden aan chatten met agenten en supervisors van de Retention Department, is er altijd de mogelijkheid om de bedrijfsapp te gebruiken, Mijn Verizon Door dit te doen besparen gebruikers automatisch de helft van de prijs die ze in de winkel zouden betalen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.