TLV-11 - Niet-herkend OID-bericht: 6 manieren om dit op te lossen

TLV-11 - Niet-herkend OID-bericht: 6 manieren om dit op te lossen
Dennis Alvarez

tlv-11 - niet herkend oid

Internetverbindingen zijn gebruikelijk (of mogen we zeggen verplicht) voor elke ruimte. Om dezelfde reden gebruiken sommige mensen de kabelmodems omdat ze bekend staan om minder onderbrekingen in de internetsignalen. Integendeel, TLV-11 - unrecognized OID message is bugging met de gebruikers met kabelmodems. Laten we eens kijken waar dit over gaat!

TLV-11 - Niet-herkend OID-bericht

Voordat we beginnen met de methoden voor probleemoplossing, is het essentieel om te begrijpen waarom deze fout optreedt. Deze foutmelding betekent dat de configuratiebestanden informatie bevatten van een andere leverancier. In sommige gevallen staat de informatie van meerdere leveranciers in de configuratiebestanden. De configuratiebestanden zijn essentieel voor het leveren van de how-to voor specifieke functies voor de leveranciers.

Wanneer de configuratie informatie van meerdere merken bevat, resulteert dit in TLV-11 - unrecognized OID bericht. Deze fout treedt meestal op wanneer de kabelmodem zich registreert, maar heeft geen invloed op de operaties. Integendeel, als u worstelt met connectiviteitsproblemen, hebben we de onderstaande probleemoplossingsmethoden;

1) Bel ISP

Uw eerste ingeving zou de internet service provider of de internet carrier moeten zijn. Dit omdat zij de modem beter kunnen behandelen. Wanneer u de internet service provider belt, informeer hen dan over TLV-11 - unrecognized OID message. De internet service provider zal wijzigingen aanbrengen aan de modem, en het probleem met de configuratiebestanden oplossen.

2) Firmware-upgrade

Voor mensen die de internetprovider niet willen of kunnen bellen, moet u op zoek gaan naar een firmware-upgrade. Dit komt omdat de firmware-upgrade de meeste configuratieproblemen en bugs zal oplossen. Om de firmware-upgrade te downloaden, opent u de officiële website van het kabelmodemmerk, en kijkt u of er een firmware-update beschikbaar is.

Als de firmware upgrade beschikbaar is, download en installeer deze dan op de modem. Als de installatie voltooid is, zal de kabelmodem opnieuw opstarten, en we zijn er vrij zeker van dat het TLV-11 - unrecognized OID bericht zal verdwijnen. We raden u ook aan om regelmatig te controleren of er firmware upgrades zijn, omdat het ook helpt met de connectiviteit.

3) Reset

TLV-11 - unrecognized OID bericht gaat over onjuiste leveranciersinformatie in de configuratiebestanden van de kabelmodem. Dit gezegd zijnde, zal het resetten van de kabelmodem ervoor zorgen dat de onjuiste informatie wordt verwijderd. Bovendien zal het resetten helpen bij het verwijderen van de onjuiste instellingen, en zal de kabelmodem worden teruggezet naar de oorspronkelijke instellingen.

Om de kabelmodem te resetten, moet u op zoek gaan naar de resetknop. De gebruikers moeten de resetknop vijf tot tien seconden lang goed indrukken. Na deze seconden wordt de kabelmodem gereset en worden de standaardconfiguratiebestanden ingesteld. Als gevolg daarvan zal het TLV-11 - unrecognized OID-bericht hoogstwaarschijnlijk verdwijnen.

4) Opnieuw opstarten

In sommige gevallen kan de reboot kleine configuratieproblemen oplossen. De reboot werkt meestal met TLV-11 - unrecognized OID message als de een andere vendor information is toegevoegd aan de configuratiebestanden. Dit gezegd zijnde, kunnen de gebruikers de kabelmodem rebooten door de stroomkabel eruit te trekken. Wacht vervolgens tien tot vijftien minuten voordat u de stroomkabel er weer insteekt. Hierdoor wordt de configuratieproblemen worden opgelost.

5) Registratie

Wie de kabelmodem wil gebruiken zonder TLV-11 - unrecognized OID message of andere fouten, moet de kabelmodem registreren. Wanneer de kabel is geregistreerd, ontvangt hij namelijk alleen de configuratiebestanden van de geregistreerde vervoerder. Voor het registreren van de kabelmodem moet u contact opnemen met de modemfabrikant.

6) Bestelinformatie

Wanneer u de kabelmodem bestelt en er staat TLV-11 - unrecognized OID bericht op, moet u de modemfabrikant bellen. U kunt het beste contact opnemen met het accountteam. Wanneer er namelijk een probleem is met bestellingen, kan dit een probleem veroorzaken met verschillende systemen. De gebruikers kunnen vermoeden dat de systemen niet op elkaar zijn afgestemd, wat de configuratieproblemen veroorzaakt.

Wanneer u het accountsteam belt, zullen zij het bestelnummer controleren en kijken of de informatie die werd ingevoerd onjuist was. In het geval dergelijke problemen worden waargenomen, zullen zij uw kabelmodem van hun kant oplossen. Als het oplossen van problemen niet werkt, kunnen zij u vragen om de kabelmodem terug te sturen. In eenvoudigere woorden, zullen zij vervangende diensten voor de kabelmodem aanbieden.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.