Cox installatiekosten kwijt - is dat mogelijk?

Cox installatiekosten kwijt - is dat mogelijk?
Dennis Alvarez

cox installatiekosten kwijtgescholden

Het internet is een absolute noodzaak geworden omdat mensen entertainment nodig hebben. Op dezelfde manier is Cox de voorkeur geworden. In dit geval moet men rekening houden met de extra kosten, zoals de installatiekosten. Dus, als u zich afvraagt over de Cox installatiekosten kwijtgescholden, hebben we in dit artikel mogelijke methoden toegevoegd!

Cox installatiekosten kwijtgescholden

Take-No-Prisoners Onderhandelingsaanpak

Als u de diensten van Cox hebt gekozen voor uw behoeften, zijn we er vrij zeker van dat u overweldigd bent door de enorme kosten. Met dit gezegd zijnde, kunt u de geïnstalleerde kosten kwijtgescholden krijgen door met de klantenservice te praten. Er wordt gesuggereerd dat u Cox belt en subtiel vraagt naar de annulering van de dienst. Zodra u vraagt naar de annulering van de dienst, zijn er grotere kansen dat ze u zullen doorverwijzen naar deretentiecentrum.

Zodra u wordt doorverwezen naar het retentiecentrum, zullen ze waarschijnlijk vragen naar de reden voor deze oorzaak. Het is beter dat u hen vertelt over de enorme installatiekosten. Met dit gezegd zijnde, zullen ze ofwel de installatiekosten afwimpelen of verminderen.

De officiële besparingspolitiek

Bij Cox moet u proberen in contact te komen met de vertegenwoordiger en hem vragen naar de installatiekosten. De kans bestaat dat u de uiteindelijke verduidelijking nodig hebt omdat u de rekening gaat betalen. Wat de installatiekosten betreft, is er een zelfinstallatie tegen de kosten van $20 voor eenmalige kosten.

Als u kiest voor zelfinstallatie, stuurt Cox alle instructies en een handleiding mee met de apparatuur. U moet de hardware dus zelf installeren en instellen.

Cox's Bluff

Wanneer de klantvertegenwoordigers u doorverwijzen naar de retentieafdeling, moet u duidelijk en eenvoudig tegen hen zijn. In dit geval moet u hen vertellen dat de hoge tarieven u storen. Indien nodig kunt u deze dingen steeds opnieuw zeggen. In dezelfde geest moet u hen blijven herinneren aan de uitstekende klant die u bent.

Dus, als ze attent zijn, zal de vergoeding worden kwijtgescholden, en kunt u op de goede weg zijn. Aan de andere kant, als ze niet naar u luisteren, maak uw punt dat u naar een andere dienst zult overschakelen en laat het gesprek vallen. In de meeste gevallen roepen ze bluf, maar zodra u het gesprek laat vallen, zullen ze hoogstwaarschijnlijk een vervolggesprek voeren.

Meestal nemen ze ongeveer twee dagen de tijd en verliezen ze de strengheid om ervoor te zorgen dat ze u als klant houden. Vervolgens zullen ze afzien van de installatiekosten of deze op zijn minst verlagen.

Wat als alles mislukt?

Dus, als je een nieuwe klant bent en hun diensten voor een lange tijd niet hebt gebruikt, zijn er kansen dat ze zich niet bedreigd voelen door het verlaten van het ding. Nou, in dit geval, moet je de installatiekosten betalen als je de dienst niet wilt verlaten of overstappen naar een andere dienstverlener!
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.