Xfinity Wat betekent RDK 03117?

Xfinity Wat betekent RDK 03117?
Dennis Alvarez

Xfinity Wat betekent RDK 03117?

Xfinity biedt een van de beste kabeltelevisiediensten in de VS. Ze bieden topkwaliteit en hoge snelheid met minimale kosten.

Het beste deel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra bedrading of kabels omdat Xfinity diensten als telefoon, kabeltelevisie en internet op één plek aanbiedt.

U kunt zelfs zoveel TV's in uw huis van stroom voorzien als u wilt om van een premium ervaring te genieten. Deze huizen gebruiken een gecentraliseerde box genaamd X1 die verbonden is met de hoofdcoaxkabel.

Zie ook: Hoe weet je of je iPhone verbinding heeft met 2,4 of 5GHz WiFi?

Op elke TV zijn kleinere kastjes aangesloten om de hoogste kwaliteit van audio en video over het hele netwerk te garanderen.

U kunt op Xfinity vertrouwen voor hoogwaardige tv-diensten en een stabiele verbinding, zodat u uw favoriete tv-programma's niet hoeft te missen.

Het behoeft geen betoog dat niets zonder gebreken is, en dat er met Xfinity-apparatuur wel eens iets misgaat.

Wanneer dit gebeurt, er verschijnt een foutcode op het kleine scherm - één zo'n code is RDK 03117 .

Xfinity Wat betekent RDK 03117?

RDK 03117 geeft aan dat uw belangrijkste X1-kabelbox of een van de kleinere boxen geen signaal ontvangt. voordat je het kunt repareren, zul je een diagnose moeten stellen. Dit soort fouten kan meerdere oorzaken hebben.

Om de oorzaak van het probleem te achterhalen, hebben we een stap-voor-stap gids voor het oplossen van problemen samengesteld.

Zie ook: Hoe zich te ontdoen van Broadcast TV Fee: Xfinity TV klanten

Het eerste wat je moet doen is vaststellen dat het probleem zeker bij een van uw dozen ligt:

  • Neem een goede kijk naar het kleine scherm met de foutmelding .
  • Als het bericht blijft lang staan is er een probleem met uw hardware .
  • Als het verdwijnt snel is het probleem een transmissie probleem van Xfinity's kant In dat geval moet u contact opnemen met Xfinity om het probleem op te lossen.

1. Fout op hoofdkabelbox

Als de de foutmelding staat op de hoofdkabelbox dat betekent dat je krijgt geen service op de hoofdverbinding .

Dit kan zijn omdat de de kabel zit los of de hoofddoos is defect .

Hoe dan ook, als de hoofdbox geen signaal ontvangt, kunt u geen enkele TV in uw huis gebruiken.

U moet controleer eerst of de kabel goed vastzit aan de doos, niet beschadigd is en niet gebogen is. .

Als alles er goed uitziet, kunt u reset de kabelbox en het zou goed moeten werken.

Om de doos te resetten, houdt u de aan/uit-knop ingedrukt tot het scherm knippert en er opstarten staat.

Als dat het probleem niet voor u oplost, is het zeer waarschijnlijk dat uw kabelbox heeft een interne fout ontwikkeld en je moet breng het naar een Xfinity erkend centrum voor reparatie of vervanging.

2. Fout op kleinere set-top boxen

Deze kleinere kastjes worden aangesloten op uw hoofdkabeldoos en bij elk televisietoestel geplaatst.

Als de fout wordt weergegeven op een van deze vakjes en al het andere in uw huis werkt prima, dan zijn er een paar dingen die u moet controleren:

  • Om te beginnen, neem een goede l kijk naar de kabel die uw kleinere set-top box verbindt met de hoofdbox.
  • Zorg ervoor dat het goed aangesloten aan beide uiteinden .
  • Als dat goed is, kun je probeer de set-top box die de fout aangeeft opnieuw op te starten en het zou het probleem voor je moeten oplossen.

Als de fout blijft bestaan, moet u zorg ervoor dat u het kastje naar een erkende Xfinity-winkel brengt om het te laten controleren op eventuele gebreken. Zij zullen in staat zijn om de doos voor u repareren of vervangen.




Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.