Hoe zich te ontdoen van Broadcast TV Fee: Xfinity TV klanten

Hoe zich te ontdoen van Broadcast TV Fee: Xfinity TV klanten
Dennis Alvarez

Hoe zich te ontdoen van Broadcast TV Fee

Na een lange dag werken willen veel mensen niets liever dan achterover leunen en naar hun favoriete tv-programma kijken. Anderen houden niet van tv-kijken, maar moeten er toch voor betalen.

Nou, dit kan zeer storend zijn, aangezien je niet eens kijkt en ervoor moet betalen. Dus als u een Xfinity-gebruiker bent en worstelt met kostenproblemen, dan is dit het reddingsartikel voor u.

In dit artikel hebben we manieren geschetst om u van de omroepbijdrage af te helpen. Als u een Xfinity-klant bent, is de kans groot dat u vaak extra kosten op uw rekening aantreft die u niet had verwacht.

In de meeste gevallen, uw buitensporige rekening het gevolg is van programmeringskosten. U wordt geadviseerd de lijst met vergoedingen van Xfinity TV te controleren en ervoor te zorgen dat u ze begrijpt.

De omroepbijdrage is de maandelijkse bijdrage die u betaalt aan lokale zenders voor het uitzenden. Deze vergoeding is gewoonlijk inclusief de kosten van omroepen en zenders.

Deze kunnen de kosten verhogen ten opzichte van wat u misschien had verwacht. Klanten moeten vooraf bericht krijgen over verhogingen van hun rekening, aangezien wijzigingen gevolgen zullen hebben voor de beschikbare kanalen.

Hoe zich te ontdoen van Broadcast TV Fee

Om van het TV gedeelte van uw maandelijkse rekening af te komen, moet u alle tv-diensten opzeggen.

De voornaamste reden waarom klanten de omroepbijdrage moeten betalen is dat zij toegang tot lokale zenders Zolang u geabonneerd bent op de TV-niveaus, moet u de TV-kosten betalen.

Enkele van de programma's die op lokale zenders worden uitgezonden zijn NBC, ABC en CBS. Als deze kanalen niet in het basispakket zijn opgenomen, worden extra factureringskosten in rekening gebracht.

Let wel, de vergoeding wordt niet opgelegd door de lokale of federale overheid, en veel gebruikers hebben moeite om te begrijpen wat de TV-vergoeding is en waarom hen gevraagd wordt deze te betalen.

1. Het bedrijfsoog

Het korte antwoord is dat de omroepbijdrage is in feite voor niets Maar als je je wilt verdiepen, zul je merken dat de werkelijkheid anders is.

Dus, de omroepbijdrage is eigenlijk de tactiek van kabelmaatschappijen en providers om meer geld uit uw zak te kloppen... .

Ze doen het voorkomen alsof het "geen prijsverhoging" is, maar de vergoedingen worden niet opgelegd door de overheid en bestaan in werkelijkheid niet.

Het is gewoon een slimme truc van de factureringsbedrijven. Daarom verschillen de kosten afhankelijk van de kabelmaatschappij waarop u geabonneerd bent. .

De kosten zijn bijvoorbeeld anders voor Spectrum-gebruikers dan voor Comcast-gebruikers.

2. Deze vergoeding afschaffen

Dit is de moeilijkheid. lijkt er geen gemakkelijke oplossing te zijn voor de vraag hoe je van de vergoeding afkomt.

Maar er is een sprankje hoop. Comcast is aangeklaagd voor het aanrekenen van buitensporige kosten... - niet dat dit heeft geleid tot het opgeven van de praktijk.

Volgens Time Warner Cable en Charter hebben ze een rechtszaak tegen hen aangespannen, maar het is nog niet opgelost.

Dus, onnodig te zeggen, aanklachten zullen niet snel door de wet worden verwijderd.

3. Diensten van derden

Dus, het antwoord voor alle mensen die met dit probleem worstelen is dat je moet leren om ofwel te onderhandelen met de klantenservice voor een vrijstelling van kosten of vraag een derde partij om namens u te onderhandelen.

U kunt bill fixer bedrijven vragen terwijl ze dagelijks onderhandelen met kabelmaatschappijen zoals Comcast.

En in alle eerlijkheid, het is waarschijnlijk dat de klantenservice zal u vertellen dat er over de rekening niet te onderhandelen valt, maar de bill fixer weet de rollen om te draaien.

4. The Cable Company Insights

In 2013 kwam AT&T met een Broadcast TV toeslag met om verliezen en heffingen op lokale omroepen te verhalen.

Zij volgden echter pas echt in de voetsporen van DirecTV, die de regionale sportbijdrage ingevoerd om de kosten van sportkanalen te compenseren.

AT&T begon dit alles door die de overheid een hoge vergoeding oplegt.

Conclusie: Hoe zich te ontdoen van Broadcast TV Fee

Al met al, als u kunt afzien van een kabel-tv-netwerk, kunt u zich ontdoen van extra kosten . Anders, is je enige optie om al je TV abonnementen te laten vallen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.