Hoe de Sparklight dienst te annuleren (2 methodes)

Hoe de Sparklight dienst te annuleren (2 methodes)
Dennis Alvarez

hoe de sparklight service opzeggen

Voorheen bekend als Cable One, Sparklight is een van de meest betrouwbare internet, telefoon en kabel service providers die er zijn. Het bedrijf werd populair door de lancering van no-contract deals, wat betekent dat mensen hun abonnement konden annuleren wanneer ze maar wilden. Ironisch genoeg zijn mensen begonnen met het annuleren van de plannen vanwege de hogere kosten en kleinere data caps. Dus, als je niet tevreden bent metSparklight diensten, delen we hoe je de dienst kan opzeggen!

Hoe de Sparklight dienst te annuleren

Er zijn twee gebruikelijke methoden die u kunt proberen om uw abonnement op te zeggen. Als u echter apparatuur heeft aangeschaft, moet u deze terugsturen naar het bedrijf voordat u de dienst opzegt. Het is mogelijk dat u de apparatuur per koerier terugstuurt naar het Sparklight kantoor, of u kunt naar het lokale Sparklight kantoor gaan om de internetapparatuur terug te sturen. Er is echter een kans datSparklight zal hun eigen technicus sturen om de apparatuur op te halen, maar voor dit gemak moet je $45 betalen. Laten we nu eens kijken hoe je de service kunt annuleren;

Methode 1: Klantenondersteuning

Wanneer je de Sparklight diensten wilt opzeggen, is het raadzaam om de klantenservice van Sparklight te bellen en hen te vragen het abonnement op te zeggen. De klantenservice kan worden bereikt op 1-877-692-2253. Wanneer je dit nummer belt, moet je hen vertellen dat je het abonnement moet beëindigen, en ze vragen misschien ook om een schriftelijke bevestiging.

Houd in gedachten dat het contact met de Sparklight klantenservice enige tijd in beslag zal nemen. Bovendien zal annuleren niet gemakkelijk zijn omdat ze je als klant willen houden en misschien wat kortingen zullen aanbieden; ze zullen je waarschijnlijk een redelijker Sparklight plan aanbieden. Om deze reden is het belangrijk dat je voet bij stuk houdt als je de dienst wilt annuleren.

Het enige dat u moet onthouden is dat de klantenservice alleen beschikbaar is van maandag tot vrijdag, dus verwacht niet dat u hulp krijgt in het weekend. Naast de telefonische klantenservice kunt u ook gebruik maken van de live chat optie.

Methode 2: Niet betalen

Als je geen contact wilt opnemen met de klantenservice, kun je de DoNotPay app gebruiken. Dit is een bekende app die gebruikt kan worden om het abonnement te beëindigen. Om deze methode te volgen, moet je de DoNotPay op je internet browser openen, zoeken naar "zoek verborgen geld," en zoeken naar Sparklight. Wanneer je het annuleringsverzoek indient, zullen ze automatisch een annuleringsbericht sturen naarSparklight, en je krijgt bericht wanneer het abonnement afloopt.

Extra dingen om te onthouden

Als u zich voor de eerste keer op een dienst van Sparklight heeft geabonneerd, kunt u het geld van het bedrijf terugkrijgen als u het abonnement binnen dertig dagen na aankoop van de dienst opzegt. Dit komt omdat Sparklight een 30-dagen geld-terug garantie heeft voor gebruikers. Aan de andere kant, als u de dienst opzegt omdat het plan u niet bevalt, heeft u de mogelijkheid om te upgraden.Hiervoor moet u inloggen op het Sparklight account en een ander plan kiezen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.