De draadloze klant die u belt is niet beschikbaar: 4 oplossingen

De draadloze klant die u belt is niet beschikbaar: 4 oplossingen
Dennis Alvarez

De draadloze klant die u belt is niet beschikbaar.

In de moderne wereld waarin wij leven, voelen de meesten van ons de behoefte om 24 uur per dag en elke dag van de week contact te leggen. Met de pandemie is de behoefte om contact te leggen met mensen die je niet persoonlijk kunt zien, nog groter.

Meer en meer van ons zijn zich bewust geworden van onze absolute afhankelijkheid van onze smartphones. We controleren er onze zakelijke transacties mee, ze vermaken ons, en we vertrouwen erop om in contact te blijven met vrienden en familie.

Het is een kleine verrassing dat wanneer er iets misgaat, we ons een beetje verloren kunnen voelen.

De eerste tijd zonder verbinding kan het bevrijdend aanvoelen. Maar dan, nadat de wittebroodsweken voorbij zijn, kan het snel vervelend worden.

Voor ons is de "draadloze klant die u belt is niet beschikbaar" een van de vervelendste geluiden van allemaal. Dus, als u dit bericht ontvangt telkens wanneer u iemand probeert te bellen, zijn wij hier om het probleem voor u op te lossen.

Bekijk onderstaande video: Samenvattende oplossingen voor het probleem "De draadloze klant die u belt is niet beschikbaar" tijdens het bellen

Daarom, als u wilt leren hoe u dit probleem zelf kunt oplossen, bent u hier aan het juiste adres. Lees verder om te zien hoe het moet.

De draadloze klant die u belt is niet beschikbaar: Hoe los ik dit op?

Voordat we ingaan op hoe we dit probleem kunnen oplossen, zodat je deze waarschuwing niet meer hoort, moeten we waarschijnlijk eerst uitleggen wat de oorzaak is.

Het goede nieuws is dat als u dit bericht hoort, het verbindingsprobleem niet aan uw kant ligt. Dit betekent echter dat u de persoon die u probeerde te bereiken nog steeds niet kunt bellen.

Het eerste wat u dus moet doen is contact opnemen met deze persoon om hem te laten weten dat er een probleem is. Tot dan kunt u niets doen om het probleem van uw kant op te lossen.

Misschien heeft u gemerkt dat niemand u kan bereiken en dat zij dezelfde foutmelding krijgen. Als dit het geval is, zijn er meerdere dingen die het probleem kunnen veroorzaken.

Dus, ongeacht aan welke kant van het probleem u zich bevindt, dit is wat u moet doen om een diagnose te stellen. Loop gewoon de onderstaande tips af en probeer ze een voor een.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de eerste oplossing voor de meesten van jullie werken. Zo niet, dan zal de rest van de tips dienen om alle andere bases te dekken. Dus, zonder verdere omhaal, laten we beginnen.

1) De stroom kan uitgeschakeld zijn

Vaker wel dan niet, kan de reden dat u de gevreesde foutmelding krijgt te maken hebben met de eenvoudigste reden, macht.

De andere persoon kan vergeten hun telefoon op te laden voordat ze het huis verlaten. Of ze hebben misschien liet de telefoon vallen en maakte de batterij los... een beetje.

Een andere reden is dat ze misschien doelbewust besloten om hun telefoon uit te schakelen Het is tenslotte fijn om af en toe een pauze in te lassen en niet 24/7 beschikbaar te zijn.

In dit geval, als ze hebben geen voicemail ingesteld op hun telefoon... mag je eindigen met het horen van de algemene boodschap dat betekent dat ze onbereikbaar zijn. We bedoelen natuurlijk de "draadloze klant die u belt is niet bereikbaar" boodschap.

Vervelend genoeg, als dit het geval is, is er absoluut niets wat je kunt doen die hen zal waarschuwen voor uw oproep totdat ze de telefoon weer hebben ingeschakeld weer.

Echt, de enige actie die je kunt ondernemen is om... een bericht achterlaten via andere middelen .

In dit geval zouden we een eenvoudig bericht aanbevelen om hen te laten weten dat u probeerde contact met hen op te nemen maar het niet kon - voor het geval het probleem ernstiger is dan verwacht.

2) De andere persoon heeft geen dekking

Zoals we allemaal meer dan weten, in welk land je ook woont, er zullen... signaal blackspots .

Voor sommigen van ons kan dit zelfs in buitenwijken gebeuren. Maar in de meeste gevallen horen we alleen deze boodschap wanneer de andere persoon is gaan reizen of misschien wandelen in het bos .

Nogmaals, in dit geval kunt u niet veel doen om deze persoon te bereiken... tot ze terug zijn in een gebied waar ze een signaal kunnen krijgen.

In sommige gevallen kan dit duurt slechts enkele minuten In andere gevallen is dit kan zelfs dagen duren Het hangt af van waar die persoon woont en wat hun gewoontes zijn .

Als zij bijvoorbeeld fervente wandelaars zijn, kan dit probleem zich relatief vaak voordoen en kunnen zij langer in het donker zitten.

3) Een van jullie kan de ander hebben geblokkeerd

In zeldzame gevallen kunt u deze foutmelding krijgen wanneer een van jullie de ander heeft geblokkeerd... .

Zo ja, maak je dan niet te veel zorgen. Er gebeuren ongelukken met een niet-vergrendelde telefoon in een zak. Je kunt per ongeluk iemand blokkeren, muziek gaan afspelen, je schoonmoeder bellen, de lijst gaat maar door!

Hoe dan ook, als vind je jezelf geblokkeerd per ongeluk of expres, krijg je uiteindelijk dezelfde foutmelding te horen alsof ze hun telefoon hadden uitgeschakeld.

Het probleem is dat je niet eens een bericht kunt achterlaten om te weten wat er is gebeurd.

In deze gevallen is het waarschijnlijk het beste is om via een derde partij uit te zoeken wat er is gebeurd Er kan een groot misverstand in het spel zijn.

In dat geval is het raadzaam geen onnodige brandstof aan het vuur toe te voegen.

Maar in sommige gevallen kan het zijn dat geen van jullie beiden de ander heeft geblokkeerd. Bij gelegenheid, het probleem kan bij jouw of hun vervoerder liggen. . A een simpel telefoontje naar hun klantenservice zou de situatie moeten verhelpen. snel genoeg.

4) Indien geen van bovenstaande, neem contact op met Support/Customer Care

In het onwaarschijnlijke geval dat geen van de bovenstaande suggesties de oorzaak is van uw verbindingsproblemen, kunt u vanaf hier helaas weinig doen.

Een laatste controle. dat u kunt doen om de oorzaak te bevestigen is t o probeer verschillende nummers te bellen .

Dan, als blijkt dat u hetzelfde bericht krijgt wanneer u elk nummer probeert te bellen... zul je weten dat ligt het probleem zeker bij jou. .

Op dit punt, is het enige wat nog moet gebeuren om uw provider te bellen en te vragen wat er mis is gegaan... en uitleggen dat u de foutmelding krijgt wanneer u een nummer probeert te bellen .

Conclusie

Helaas zijn dit de enige echte redenen waarom u dit bericht ontvangt.

Wat erger is, is dat het bijna onmogelijk kan zijn om precies te bepalen welke reden op uw situatie van toepassing is.

In de meeste gevallen zal de oorzaak vrij onschuldig zijn en zichzelf in een mum van tijd oplossen.

Soms moet u contact opnemen met uw dienstverlener om het probleem op te lossen.

Hoe dan ook, we hopen dat dit artikel u helpt weer in contact te komen met degene die u probeerde te bellen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.