NorthState Fiber Internet Review (Moet je ervoor gaan?)

NorthState Fiber Internet Review (Moet je ervoor gaan?)
Dennis Alvarez

NorthState Fiber Internet Review

Glasvezelinternet staat bekend als de meest betrouwbare en snelste internetoplossing voor bedrijven en huishoudens, maar alles hangt af van het vinden van de juiste internetprovider.

NorthState is de meest populaire keuze geweest, maar het bedrijf heeft veranderde zijn naam in Lumos Dus, als u op zoek bent naar een glasvezel internet service en wilt weten of deze ISP de juiste keuze is, bekijk onze recensie hieronder!

NorthState Fiber Internet Review

NorthState/Lumos - The Brief

De glasvezelinternetdiensten zijn ontworpen om bliksemsnelle download- en uploadsnelheden te bieden.

Het bedrijf heeft ontworpen schaalbare internetplannen om ervoor te zorgen dat de klanten zich kunnen abonneren op de internetplannen die passen bij hun internetverbruik en budget.

De schaalbare oplossingen betekenen dat u de internetcapaciteit en -snelheid kunt verhogen afhankelijk van de bedrijfsgroei. Het bedrijf installeert glasvezelkabels naar uw huis of kantoorlocatie.

Afhankelijk van het internetplan dat u kiest, kunt u een internetsnelheid van meer dan 5Gbps en belooft een gemakkelijkere overdracht van de bestanden.

Er zijn verschillende snelheidsopties beschikbaar, maar ze bieden allemaal symmetrische download- en uploadsnelheden. de internetsnelheid varieert van 100Mbps tot 5Gbps .

Hun glasvezel internet plannen zijn beschermd tegen veranderingen in temperatuur, elektrische storingen, stroomuitval en waterschade. Alle glasvezel internet diensten worden geleverd door de lokaal ondersteuningsteam, dat 24/7 beschikbaar is .

Het bedrijf belooft een snelle internetverbinding voor iedereen, ongeacht het apparaat en de locatie. Bovendien voorkomen de internetdiensten lagging, bevriezing en buffering.

Wanneer de gebruikers zich voor het eerst abonneren op hun glasvezel internetdiensten, kunnen ze $ 20 korting op de eerste factuur en gratis installatie. dus er zijn geen extra kosten.

Volgens het bedrijf is hun glasvezelinternetdiensten beloven een internetsnelheid die 77x hoger ligt dan bij kabelverbindingen zodat je altijd online kunt zijn.

  1. Betere dekking

Het bedrijf biedt kamerbrede internetdekking, zodat er geen dode zones of internetvertragingen zijn, en belooft een constante verbinding voor elk apparaat en elke gebruiker.

Er zijn geen limieten en bandbreedtebeperkingen verbonden aan glasvezelinternetdiensten. Bovendien heeft het bedrijf een no-throttling beleid wat betekent dat uw internetsnelheid niet zal vertragen.

  1. Woonplannen

Het bedrijf biedt drie woonplannen voor mensen die thuis snel internet nodig hebben. De informatie over de internetplannen omvat;

  • 500 X 500Mbps - dit plan is beschikbaar voor 39,99 dollar per maand. en is geschikt voor casual internetgebruikers. Het is genoeg voor videobellen, social media gebruik, HD streaming, gaming, en biedt ondersteuning naar meer dan tien apparaten
  • 1000 X 1000Mbps - dit plan is beschikbaar voor $69.99 en is geschikt voor gemiddeld en zwaar internetgebruik.
  • Het kan worden gebruikt voor HD en 4K streaming, thuisonderwijs en werken op afstand, multiplayer gaming , en ondersteunt meer dan vijftien apparaten. Ook is er een cloud back-up optie.
  • 2000 X 2000Mbps - dit plan kost 99,99 dollar per maand. en is geschikt voor zwaar internetgebruik. Het ondersteunt onbeperkte apparaten HD en 4K streaming, het runnen van een bedrijf aan huis, en multiplayer gaming.
  • Bovendien krijgt u de fiber cloud backup service
  1. Bedrijfsplannen

NorthState of Lumos begrijpt dat bedrijven internet nodig hebben en dat internet downtime direct leidt tot verlies van klanten en fouten. Daarom hebben zij speciale zakelijke plannen beschikbaar.

Glasvezel Internet Service

Dit plan biedt een download- en uploadsnelheid van meer dan 5000Mbps zodat er geen vertragingen zijn tijdens het houden van webinars, het verbinden met werknemers op afstand of het overdragen van bestanden.

Beheerde Mesh Wi-Fi 6

Het bedrijf beschikt over een geavanceerde Cisco Meraki en managed mesh Wi-Fi 6 technologie, die een snelle en veilige draadloze verbinding levert aan iedereen op kantoor.

De werknemers kunnen verbinding maken met het internet en het bedrijf kan gebruik maken van ingebouwde gastentoegang om de klanten een internetverbinding aan te bieden.

Dit is een zelfconfigurerende en zero-touch draadloze setup die de internetdienst helpt optimaliseren en de kans op overtreding voorkomt. Er is een preventiesysteem dat de internetsnelheid optimaliseert.

Last but not least kan dit maassysteem worden opgeschaald naargelang de groei van het bedrijf.

Business Voice

Naast de glasvezelinternetdiensten beschikt het bedrijf over spraakdiensten om ervoor te zorgen dat de lijnen voor klantenondersteuning van het bedrijf altijd open zijn.

De spraakdienst wordt geleverd met ingebouwde voicemail zodat u terug kunt naar de vragen en de functies voor nummerweergave en wisselgesprekken.

Digitale TV

Deze tv-dienst is alleen beschikbaar voor zakelijke gebruikers en kan worden gebruikt door sportbars, pauzeruimtes, restaurants en sportscholen. Het biedt toegang tot meer dan 250 kanalen wat meer is dan andere kabeldiensten.

  1. Beschikbaarheid

Helaas zijn de glasvezelinternet-, tv- en spraakdiensten in beperkte gebieden beschikbaar, maar het bedrijf heeft een tool op zijn officiële website, zodat u uw adres kunt toevoegen en kunt zien of hun diensten beschikbaar zijn.

Bovendien is er een formulier beschikbaar dat u kunt invullen en het team neemt contact met u op volgens de beschikbaarheid van het internet. .

Het formulier bevat velden voor postcode, stad en adres, dus zorg ervoor dat u de juiste gegevens invult om gecontacteerd te worden.

  1. Diensten voor klantenondersteuning

Er zijn twee manieren om contact op te nemen met het bedrijf, door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar het opgegeven nummer. De gemakkelijkste manier is om te bellen naar 336-900-0428 maar ze hebben een strikte timing.

De factuurondersteuning is beschikbaar van maandag tot vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur. . Echter, technische en reparatieondersteuning is 24/7 beschikbaar .

De tweede optie is dus om het contactformulier in te vullen en de medewerker van de klantenservice van het bedrijf zal contact met u opnemen.

Op het contactformulier moet u voeg uw voornaam, achternaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer toe en selecteer de gewenste contactmethode, waaronder e-mail of telefoon .

Afhankelijk van de door u gekozen contactmethode zal de klantvertegenwoordiger u bereiken op het opgegeven e-mailadres of telefoonnummer.

Bovendien is er een commentaarvak op het contactformulier, zodat u uw vraag kunt toevoegen en kunt wachten tot zij u een antwoord geven.

De kern van de zaak

Het komt erop neer dat NorthState of Lumos internetdiensten behoorlijk betrouwbaar zijn voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Er zijn geen snelheidsplafonds of throttling, wat betere internetdiensten voor iedereen belooft!
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.