Hoe zet ik de nieuwe Pace 5268ac router in brugmodus?

Hoe zet ik de nieuwe Pace 5268ac router in brugmodus?
Dennis Alvarez

pace 5268ac bridge mode

Pace 5268ac is een van de meest gebruikte gateway Internet Wireless modem routers door AT&T klanten. Hoewel het gemakkelijk is aan te sluiten en te gebruiken, hebben sommige gebruikers gemeld problemen te ondervinden om de Pace 5268a router in pass-through bridge modus te zetten. Vroeger werden de meeste AT&T routers geleverd met een bridge modus instelling. Nu kunnen de gebruikers echter niet vinden hoe ze de nieuwePace 5268ac router in bridge mode.

Laten we zeggen dat u uw Pace5268ac router op Bridge-modus wilt zetten zodat u een andere router, bijvoorbeeld een D-Link router, kunt gebruiken. Hier is hoe u dat kunt doen.

Pace 5268AC Brugmodus

Het eerste wat je moet doen is de D-link router aansluiten op de LAN poorten van de gateway. Zet nu de D-link router aan. Daarna moet je de gateway opnieuw opstarten. De gateway zal aan staan en nu moet je je browser openen. Typ //192.168.1.254 in het browservenster en druk dan op enter. Ga nu naar Instellingen, dan Firewall en dan Toepassingen, Pinholes DMZ. Als je daar eenmaal bent, dan moet jeU moet het D-link apparaat selecteren. Nu u het apparaat heeft geselecteerd, moet u het vakje voor de DMZ+ modus aanvinken. Klik daarna op opslaan.

Nu moet u naar de draadloze instellingen gaan om het draadloze netwerk van de Pace 5268ac uit te schakelen. Zodra u het hebt uitgeschakeld, zal het draadloze netwerk van Pace niet langer actief zijn. Dit is het moment waarop u de D-link router moet uitschakelen en de Pace router opnieuw moet opstarten. Zodra de Pace router opnieuw is opgestart, kunt u uw D-Link router inschakelen en zal de bridge-modus actief zijn.

Er is een andere alternatieve oplossing die u kunt gebruiken. Wat u hiervoor moet doen is de D-link router in toegangspuntmodus zetten. U kunt dat doen door naar de UI van de D-link router te gaan. Ga daarna naar Instellingen en vervolgens naar Internet. Wijzig nu de apparaatmodus en maak er Bridge Mode van. U moet ook het draadloze netwerk van uw Pace 5268 ac router uitschakelen.

Een belangrijke tip hierbij is dat u ervoor moet zorgen dat u alleen kanaal 1, kanaal 6 of kanaal 11 gebruikt op het 2,4 GHz netwerk. Als u een ander netwerk gebruikt, bestaat de kans dat u problemen krijgt.

Als u het uzelf gemakkelijker wilt maken om de apparaten in de toekomst opnieuw te verbinden, kunt u het D-Link-netwerk precies dezelfde naam geven als uw gateway. Houd ook hetzelfde wachtwoord voor de twee.

Een andere belangrijke tip die het vermelden waard is, is dat je geen statische IP's nodig hebt. Dus ontdoe je gewoon van statische IP's. Hoewel de bovenstaande oplossing technisch gezien niet echt bridge mode is met de gateways, is het vooral een pass over het publieke IP en de firewall. Niettemin lost het het probleem op.

Last but not least wanneer u de bovengenoemde methoden gebruikt, zorg er dan voor dat u geen Ethernet-kabels aansluit die naar TV-ontvangers lopen, in het geval u U-verse TV heeft. Houd ze gewoon aangesloten op uw Pace 5268ac router.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.