Xbox One bedraad vs draadloze controller latentie- Vergelijk beide

Xbox One bedraad vs draadloze controller latentie- Vergelijk beide
Dennis Alvarez

Xbox One bedraad vs draadloze controller vertraging

Alles moderniseert met de tijd, ook games en spelapparatuur. Nieuwe technologieën vervangen oude en gamers kunnen gemakkelijk overweldigd raken door de enorme hoeveelheid nieuwe gadgets die voor hen beschikbaar zijn. Controllers zijn een cruciaal onderdeel van gaming en een beslissing waarmee alle gamers worden geconfronteerd is of ze een bedrade of draadloze willen.

Controllers hebben een grote invloed op je spelervaring, en de belangrijkste factor daarin is latentie. Dus, het begrijpen van de Het verschil in latentie tussen de bedrade en de draadloze controller van de Xbox One is cruciaal. Dus laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van beide.

Xbox One bedraad vs. draadloze controller latentie? Wat is latentie?

Laten we beginnen met een beschrijving van wat latency is? Het feit dat de ontwerpers en technici van Xbox zo hard werken om latency te verminderen laat zien wat een belangrijk aspect het is in de wereld van videogames.

In videogames termen, Latency meet precies hoe lang het duurt voordat een signaal van je controller naar je console reist, en vervolgens van de console naar het scherm. Het wordt meestal gemeten in milliseconden en minder latentie zorgt voor een betere spelervaring.

Hoe hangt Latency samen met Game Controllers?

Er is een lijst van componenten die de prestaties van de controller beïnvloeden en latentie is daar één van. Het draagt bij aan de signaalinvoer en -uitvoer van de controller tijdens de gameplay.

Meestal bevatten spelcontrollers een joystick om de bewegingen van het personage te besturen. De rol van latentie is hier om je personage tijdig de gewenste actie te laten uitvoeren. Controllers die geen goede latentie hebben, zenden signalen iets later uit dan wanneer de actie op de controller wordt uitgevoerd.

De vertraging zal miniem zijn en slechts enkele milliseconden duren, zodat de meeste mensen het verschil niet eens zouden merken.

Xbox One Draadloze Controller

De draadloze Xbox One-controller is ontworpen door Microsoft en is beste oplossing voor latentieproblemen Het is een soort referentieontwerp dat hielp de alternatieven van derden te inspireren. Het bevat alle belangrijke functies met enkele toegevoegde premium accenten. Laten we de voor- en nadelen van een draadloze controller bekijken.

Voordelen:

1. Minder achterstand

Microsoft heeft met succes de draadloze protocollen van de bedrade Xbox One-controller verbeterd ten opzichte van zijn draadloze alternatief. Ze hebben de invoervertraging met ongeveer 20% verminderd in hun nieuwe Xbox 360 draadloze game controller.

2. Draadloze voordelen

Omdat het apparaat draadloos is, kan de gebruiker in de kamer rondlopen en toch het spel spelen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de hele tijd in de buurt van de console bent wanneer je een draadloze controller gebruikt.

3. Indrukwekkende kwaliteit

Zoals bij alle andere producten van het merk Xbox is ook bij de Xbox One draadloze controller sprake van een indrukwekkende bouwkwaliteit.

4. Gegarandeerde compatibiliteit

Het geavanceerde draadloze spelapparaat belooft een betere compatibiliteit met de groeiende reeks videogameconsoles en accessoires. En de Xbox One-controllers zijn absoluut de beste als het gaat om compatibiliteit. De meeste games hebben ingebouwde ondersteuning voor Xbox game controllers, zodat je geen extra drivers nodig hebt voor conversies.

5. Stijlvol ontwerp

De Xbox One draadloze controller is voorzien van ergonomische knoppen en veelkleurige lichtbollen, waardoor het apparaat een weelderig design krijgt.

Nadelen

1. USB-poort

Of je nu een draadloze of een bedrade controller gebruikt, heb je nodig Als je de draadloze controller gebruikt, heb je de USB-poort nodig om de draadloze ontvanger voor de gamecontroller aan te sluiten.

2. Korte levensduur van de batterij

Het ergste scenario is dat de batterijen van je draadloze controller leegraken terwijl je midden in een serieus spel zit. Het is duidelijk dat niemand graag plotseling uitvalt door zulke stomme batterij-redenen.

Xbox One Bedrade Controller

De Xbox One game controller staat garant voor geweldige functies, waarvan sommige vaak onopgemerkt blijven bij andere fabrikanten. Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen.

Voordelen:

1. Bedrade verbindingen

Als u gewend bent dicht bij uw scherm te zitten, dan zijn bedrade controllers uw optie. De kabels zijn gewoonlijk 2 tot 3 meter lang. wat genoeg is om te bewegen zoals het spel vereist.

2. Snelle reactie

De reactietijd van bedrade controllers is sneller dan die van draadloze, hoewel de snelheid van de verbeterde draadloze apparaten sterk is verbeterd.

3. Geen batterijproblemen

De draadverbindingen hebben het voordeel dat de batterijen niet leeg kunnen raken omdat ze voortdurend verbonden zijn met een elektrische bron.

Minpunten:

1. Beperkte grenzen

Het gebruik van een bedrade spelcontroller sluit je op in bepaalde grenzen. Je kunt zo ver gaan als je kabel toelaat. De ruimte waarin je je kunt bewegen wordt bepaald door de lengte van je draad.

2. Rommelige draad

Als je een bedrade spelcontroller gebruikt, moet je goed beslagen ten ijs komen. bewust van de bagage van de onvermijdelijke warboel van verwarde draden... een warboel van draad. En dit kan veel problemen veroorzaken. Men kan vast komen te zitten in de draad en elke plotselinge beweging resulteert in gemakkelijk loskomen.

3. Schade en vervanging

Bedrade verbindingen raken gemakkelijk beschadigd en moeten vaker worden vervangen dan je kunt denken. Te veel gebruikte draden hebben de neiging beschadigd te raken zodra je de controller in handen krijgt.

Conclusie

Te oordelen naar het vergelijkingsontwerp tussen Xbox One Wired VS Wireless Controller Latency, de controller optie die u kiest, hangt voornamelijk af van uw ervaring. Het hangt volledig af van uw eigen eisen en voorkeuren.

Als je erover denkt een nieuwe gamecontroller te kopen om je game-ervaring te verbeteren, moet je zeker draadloze Xbox One-controllers proberen. Hiermee ben je vrij van de beperkingen om de hele tijd in de buurt van de console te zijn.

Het prijsverschil tussen de twee controllers is niet zo groot, dus kies degene die u het beste bevalt.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.