Hoe scherm delen Peacock TV? (4 bekende oplossingen)

Hoe scherm delen Peacock TV? (4 bekende oplossingen)
Dennis Alvarez

hoe het scherm delen peacock tv

Als u in het bedrijfsleven werkt of internet gebruikt voor onderwijs, kent u wellicht de voordelen van screen sharing.

Scherm delen is de laatste jaren zo belangrijk geworden dat u uw werk kunt dupliceren op het scherm van externe netwerkgasten voor videoconferenties, training of onderwijs.

Als het gaat om het delen van streams of inhoud naar andere apparaten, is deze technologie een geweldige manier om uw streaming inhoud naar andere apparaten op afstand te casten.

Dus als je een filmavond hebt met vrienden, kun je dezelfde inhoud zien op je externe schermen.

Er zijn echter enkele beperkingen van de verschillende streaming-platforms voor het delen van hun inhoud, die we in het artikel nader zullen bekijken. Laten we dus zonder verder oponthoud naar het artikel springen.

Hoe kan ik Peacock TV delen?

Peacock is een gratis streamingplatform dat toegang biedt tot een breed scala aan originele inhoud. Net als andere streamingplatforms heeft Peacock echter enkele beperkingen op wat gebruikers kunnen doen.

Streaming platforms zoals Netflix , Hulu , Amazon Prime , en anderen hebben hun originele inhoud die niet door derden mag worden uitgezonden omdat deze voor een specifiek platform bestemd is.

Evenzo staat Peacock het delen van schermen niet toe om zijn auteursrechtelijk beschermd Veel gebruikers hebben gevraagd hoe ze Peacock TV op meerdere platforms kunnen delen.

Er zijn echter geen expliciete hulpmiddelen voor het delen van Peacock-inhoud; u kunt echter enkele alternatieve methoden gebruiken, die we in dit artikel zullen bespreken.

  1. Chromecast gebruiken om inhoud te bekijken:

Als u Peacock op uw smartphone of tablet bekijkt en het op uw smart-tv wilt casten, Chromecast is een geweldige technologie om te hebben.

In dat opzicht kunt u met Chromecast inhoud van mobiele telefoons, tablets en laptops casten en streamen naar smart-tv's.

Controleer om te beginnen of het apparaat dat u gebruikt om inhoud naar uw tv-scherm te casten Chromecast is. compatibel Start vervolgens vanaf uw apparaat de Peacock-app en stream de content die u wilt delen op uw smart-tv.

Zie ook: Wat is IPDSL? (Uitgelegd)

Er verschijnt een klein Chromecast-pictogram op uw scherm. Selecteer de tv waarmee u de stream wilt delen door op het pictogram te klikken.

Let op: de smart tv's die u gebruikt moeten Chromecast enabled zijn. Ze moeten Chromecast ingebouwd hebben of de Google TV moet compatibel zijn om te streamen naar een smart tv.

  1. Gebruik de Airplay:

Airplay is een andere workaround voor het streamen van inhoud van mobiele telefoons naar Smart TV's. Deze technologie is echter alleen beschikbaar op iOS Dus als u een casting-technologie wilt die werkt met uw iOS-apparaten, is airplay uw beste keuze.

Start de Peacock-app en meld je aan bij je account om te beginnen met het streamen van content vanaf je Apple-apparaat. Kies vervolgens de content die je wilt streamen naar je smart-tv.

Het airplay-pictogram vindt u in de menubalk van uw Mac. Selecteer een compatibele smart-tv om uw inhoud naartoe te casten door op het pictogram te klikken.

  1. Zoom gebruiken om het scherm te delen Pauw:

Als je je afvraagt of je Peacock kunt delen op Zoom, is er goed nieuws. Je kunt Peacock delen met behulp van je NBC account en de Zoom app.

U moet ervoor zorgen dat op uw apparaat de meest recente versie Start vervolgens de app en meld je aan met je gegevens.

Zie ook: Xfinity-fout TVAPP-00206: 2 manieren om op te lossen

Ga naar de Account Scroll naar beneden tot u de optie Scherm delen ziet. Om uw veiligheid te garanderen, wordt u gevraagd een code in te voeren die op uw scherm wordt weergegeven.

Nu kunt u uw Peacock-scherm delen met de zoomleden. Ook al is dit geen expliciete manier om uw Peacock-scherm te delen, het werkt wel.

  1. Scherm delen met Discord:

Discord is een fantastische app voor het delen van media, chatten met vrienden, videoconferencing, enzovoort. Vanwege regelgeving staan sommige Discord-servers niet toe dat je streamingplatforms screent.

Bijgevolg is het delen van het Peacock scherm sterk afhankelijk van de server die je gebruikt. Dat gezegd hebbende, kan een server moderator je helpen de regels en voorschriften voor een specifieke discord server te vinden.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.