Alle kanalen zeggen "Aan te kondigen" op Spectrum: 3 oplossingen

Alle kanalen zeggen "Aan te kondigen" op Spectrum: 3 oplossingen
Dennis Alvarez

alle kanalen zeggen dat het spectrum wordt aangekondigd

Charter Communications, de ontwikkelaar van het Spectrum platform, levert live TV en On Demand content aan meer dan tweeëndertig miljoen mensen in meer dan eenenveertig staten in de V.S. Met zijn betaalbare prijzen heeft Spectrum een enorm deel van deze steeds groeiende markt overgenomen.

Met deze over-the-top-dienst kunnen gebruikers ook hun DVR-opnames beheren, waardoor het aanbod van tv-programma's waarvan abonnees kunnen genieten, wordt uitgebreid.

Naast de bijna oneindige inhoud levert Spectrum uitstekende kwaliteit van zowel audio als video, waardoor bingingsessies nog opmerkelijker worden. Naast DirecTV en Hulu neemt Spectrum zijn plaats in tussen de internet-tv-platforms met de meeste abonnees.

Toch is zelfs een zo uitstekend platform als Spectrum niet helemaal vrij van problemen. Zoals op veel online forums en Q&A gemeenschappen is gemeld, is er een probleem dat die de prestaties belemmeren van het platform.

Volgens deze berichten zorgt het probleem ervoor dat sommige, of soms zelfs de meeste kanalen op Spectrum een bericht weergeven met de tekst aan te kondigen Het probleem is dat dit probleem ertoe leidt dat de "aan te kondigen" kanalen hun inhoud niet weergeven, wat op zijn beurt veel gebruikers heeft teleurgesteld.

Alle kanalen zeggen "Aan te kondigen" op Spectrum.

Mocht u hetzelfde probleem ondervinden als de gebruikers die dit hebben gemeld, volg ons dan terwijl we u vertellen hoe u van dit probleem afkomt en geniet van alle uitstekende inhoud die Spectrum TV te bieden heeft.

Dus, zonder verder oponthoud, hier is wat u kunt proberen om van dit probleem af te komen zonder risico op schade aan uw apparatuur.

  1. Komt het signaal door?

Ten eerste, de meest waarschijnlijke oorzaak van het probleem kan zijn het gebrek van signaalontvangst door de HD box. Mocht dit gebeuren, dan heeft het apparaat niet genoeg signaalsterkte om te decoderen en door te zenden naar het TV scherm.

Dus, het eerste wat je wilt doen is controleren of het signaal goed wordt doorgegeven door Spectrum servers en satellieten. De beste manier om dat te doen is om contact op te nemen met hun klantenondersteuning en informeren naar de status van de signaaloverdracht.

Mochten er aanhoudende storingen zijn of obstakels die de distributie van het signaal belemmeren, dan zullen de professionals van Spectrum u dat laten weten. Ook zullen ze, omdat ze waarschijnlijk vaststelling van welk probleem de transmissie van het signaal ook blokkeert, zij kunnen u informeren over de geschatte tijd voor de reparatie.

Dus, voor alles, zorg ervoor dat kijk op is er niets mis met de signaaloverdracht. Daarna is het tijd om je eigen apparatuur te controleren.

  1. Geef uw HD Box een reset

Als het signaal uw kant niet bereikt, is er een goede kans dat het probleem bij uw Spectrum TV HD box Dus, voordat u op zoek gaat naar mogelijke manieren om de uitlijning te herstellen of zelfs naar apparatuur die de signaalontvangst op uw HD box zou kunnen verbeteren, moet u eerst een reset uitvoeren.

Zoals gemeld door gebruikers die het 'aan te kondigen' probleem met Spectrum TV-kanalen hebben opgelost, is de kans dat het signaal doorkomt zodra het toestel opnieuw opstart. vrij hoog .

Zorg er dus voor dat u deze onderschatte probleemoplossingsmethode gebruikt en uw HD box een reset geeft. Er zijn twee manieren om de HD box te resetten en hoewel wij de tweede methode sterk aanbevelen, is het aan u om te kiezen.

De eerste manier houdt in dat u naar het menu Diensten gaat en dan naar het tabblad TV. Van daaruit kunt u de optie 'Opties voor problemen' selecteren, die u leidt naar een lijst met opties om problemen met uw toestel op te lossen. Onder die opties moet u de volgende vinden Herstart .

Probeer het eens en laat de HD box de rest doen. U kunt ook gewoon de stekker uit het stopcontact halen. Wacht dan een minuut of twee, sluit hem weer aan en laat uw HD box de herstartprocedures en protocollen uitvoeren.

Hoewel veel deskundigen de resetprocedure niet erkennen als een effectieve methode om problemen op te lossen, is het dat wel.

Niet alleen kan het apparaat de cache wissen en zich ontdoen van onnodige tijdelijke bestanden, maar het controleert ook op kleine configuratiefouten en geeft de HD box een kans om de activiteit te hervatten vanaf een nieuw beginpunt .

Dus, ga je gang en geef je Spectrum TV HD box een goede reset en laat het alle problemen oplossen voordat je verder gaat.

3) Bel de klantenservice

Mocht u beide oplossingen proberen en nog steeds het 'aan te kondigen' probleem ervaren met de kanalen op uw Spectrum TV, dan is het laatste wat u kunt doen contact opnemen met hun klantenondersteuning .

Door hen te bellen, zult u vertelde over eventuele problemen met hun servers, satellieten of andere apparatuur. En mochten er problemen zijn met uw abonnement, dan is dit een goede gelegenheid om die op te lossen en uw signaaltransmissie te herstellen.

Ten derde, mochten ze problemen met de apparatuur bij u vaststellen, dan kunt u een afspraak maken voor een bezoek en laat een van Spectrum's professionals uw apparaten en kabels controleren. Dit kan handig zijn, vooral als u vindt dat u niet zo technisch onderlegd bent in het omgaan met elektronica.

Het beste van contact opnemen met de klantenservice is dat zij in staat zullen zijn om u een meer blijvende oplossing voor welk probleem dan ook, dus, ga je gang en bel ze op.

Het laatste woord

Tot slot, als je andere manieren ontdekt om van het 'aan te kondigen' probleem met Spectrum TV-kanalen af te komen, laat dan een bericht achter in de commentaarsectie. Zo help je misschien andere gebruikers om van dit probleem af te komen en ten volle van hun kijksessies te genieten.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.