Wat is het voorkeursnetwerktype voor Verizon (uitgelegd)?

Wat is het voorkeursnetwerktype voor Verizon (uitgelegd)?
Dennis Alvarez

Gewenst netwerktype Verizon

De laatste tijd hebben we heel wat hulpgidsen geschreven over het Verizon-netwerk. Vandaag is het echter tijd om iets anders te doen.

Aangezien er nogal wat van jullie zijn die verwarring hebben geuit over welk type netwerk het beste is om op een bepaald moment te gebruiken, zijn dit soort dingen eigenlijk heel belangrijk als je er zeker van wilt zijn dat je op een bepaald moment de best mogelijke dekking hebt.

Aangezien het in deze steeds meer verbonden wereld waarin we leven, enorm belangrijk kan zijn dat u op elk moment beschikbaar bent voor een gesprek, dachten we dat we een paar dingen voor u zouden verduidelijken.

Dus, met dat in gedachten, als u op enigerlei wijze twijfelt over welk type netwerk u moet gebruiken Alles wat je moet weten over netwerktypes wordt hieronder uitgelegd, in gewoon Engels!

Wat moet ik gebruiken als mijn voorkeursnetwerktype bij Verizon?

Het eerste wat je moet weten over het kiezen van een netwerktype is dat er geen goed of fout antwoord is. In plaats daarvan, het hangt er echt vanaf waar je je bevindt en wat je precies probeert te doen met je telefoon. .

Dit gezegd zijnde, laten we nu eens kijken naar elk van de beschikbare netwerktypes en wanneer het beste moment is om ze te gebruiken.

Wereldwijd

Zoals de naam al aangeeft, is het wereldwijde netwerktype het type dat u wilt gebruiken als u echt het best mogelijke signaal wilt hebben, ongeacht waar ter wereld u zich bevindt.

Elke keer als je deze selecteert, kunt u verbinding maken met alle beschikbare moderne netwerktechnologieën en -structuren Maar er zullen altijd delen van de wereld zijn die deze dingen niet hebben.

Gelukkig is de wereldwijde netwerkoptie in dit opzicht behoorlijk intuïtief. In plaats van in deze situaties gewoon helemaal uit te schakelen, zal je toestel automatisch proberen verbinding te maken met welke andere technologieën en netwerkconfiguraties dan ook.

Het werkt niet 100% van de tijd, maar het geeft je een uitstekende kans om vrijwel overal een signaal te krijgen.

LTE /CDMA

In compleet contrast met de manier waarop het bovenstaande netwerktype werkt, Dit type wordt alleen gebruikt als u geen fatsoenlijk signaal kunt krijgen op een zeer specifieke locatie. .

In wezen worden dit soort situaties veroorzaakt wanneer het gebied waarin u zich bevindt een paar verschillende netwerktypes heeft die effectief tegen elkaar werken en om ruimte concurreren.

Voor deze lastige situaties is het dus het beste om te kiezen voor de LTE/CDMA-instellingen om de beste signaalkwaliteit te krijgen. Terzijde, dit is ook de instelling die u zou gebruiken voor 4G internet .

LTE/GSM/ UMTS

Als u veel reist, zult u ongetwijfeld gemerkt hebben dat er in bepaalde gebieden verschillende verbindings- en netwerktypes beschikbaar zijn. Dit kan ertoe leiden dat u moeite hebt om de juiste te vinden en dat u iets te vaak van het ene naar het andere type moet overschakelen.

Dus, in plaats van te veel van je kostbare tijd te besteden, is het het beste om eerst de "veilige" optie te proberen Als u goed kijkt, zult u zien dat op bepaalde locaties alleen het GSM/UMTS-netwerk werkt.

Om nader in te gaan op wat deze netwerktypes eigenlijk betekenen; de Het GSM-netwerk is een wereldwijd systeem en is er zeker een om naar uit te kijken als u in het buitenland onderweg bent. In het geval van UMTS is dit een 3G-netwerk en een universeel systeem.

Hoe weet ik welke ik moet gebruiken?

Als je je toevallig in een positie bevindt waarin je altijd in de VS gevestigd bent, kun je vrijwel elk van deze netwerktypes gebruiken. In deze setting is het vrijwel zeker dat je smartphone goed functioneert op het LTE/CDMA-netwerktype.

Maar als je de gewoonte hebt om te reizen, verandert de situatie een beetje. In dat geval ben je waarschijnlijk beter af zijn met het LTE/GMS/UMTS-netwerk. stijl als standaard.

Gelukkig zijn de meeste telefoons intuïtief genoeg om automatisch naar dit type netwerk over te schakelen wanneer de globale netwerkconfiguratie binnenkomt.

Echt, de algemene take home boodschap is dezelfde als die welke we in het begin van dit artikel stelden: er is geen goed of fout of universele regel als het gaat om netwerktypes.

Nu is het tijd om iets meer te vertellen over het Preferred Network Type For Verizon, u het LTE/CDMA-netwerktype op Verizon kiezen Voor ons is dit een vrij slimme keuze omdat het bijna altijd een goede dekking lijkt te hebben. Bovendien verbruikt het ook minder van je batterij.

Een ding dat ook de moeite waard is om in gedachten te houden, is dat als u een Verizon-telefoon gebruikt, deze standaard overschakelt op het wereldwijde netwerk. Maar u kunt dit altijd handmatig wijzigen om te voldoen aan het netwerktype van het land dat u bezoekt.

Hoe uw netwerktype veranderen

We hebben veel gesproken over welk type netwerk je op een bepaald moment moet gebruiken. Daar heb je echter niet veel aan als je niet weet hoe je van het ene naar het andere type moet overschakelen. Volg dus de onderstaande stappen om te leren hoe dat moet.

  • Open eerst de instellingen van uw telefoon.
  • Ga dan naar beneden naar netwerk en internet
  • Ga naar de mobiele netwerk optie
  • Ga dan naar het gewenste netwerktype
  • Vanaf hier, kies de instellingen die passen bij de locatie je bent binnen en vergeet niet op te slaan als je klaar bent.

Nog iets waar u tijdens uw reis rekening mee moet houden, is dat de netwerken van internationale carriers automatisch door uw telefoon worden geselecteerd.

Dus, als je dit wilt opheffen, moet u de instellingen handmatig wijzigen of door via de connection manager app te gaan. Als je dit nog niet eerder hebt gedaan, volg dan gewoon de onderstaande stappen.

  • Open eerst de connection manager app
  • Open vervolgens de netwerkinstellingen
  • Selecteer in het dropdown-menu het gewenste netwerktype

Het laatste woord

Zo, dat was het voor dit artikel over netwerktypes op het Verizon-netwerk. We hebben echter wel een waarschuwend advies voordat we dit afronden.

Dat wil zeggen, als u de Microsoft Surface 3 gebruikt, raden wij u ten zeerste af het LTE/CDMA-netwerk te gebruiken, omdat dit niet wordt ondersteund.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.