3 manieren om EarthLink Webmail niet te repareren

3 manieren om EarthLink Webmail niet te repareren
Dennis Alvarez

earthlink webmail werkt niet

Veel bedrijven voorzien gebruikers van internetverbindingen. Al deze bedrijven hebben verschillende pakketten waarop u zich kunt abonneren. Zelfs de functies die door hen worden geleverd, zullen variëren op uw pakket. Daarom is het zo belangrijk dat u deze details doorneemt voordat u een verbinding krijgt. Een van de beste bedrijven die u kunt kiezen, is EarthLink.

Samen met hun geweldige internetdienst biedt het bedrijf ook e-mailondersteuning. U kunt uw mail bij hen aanmaken en gebruiken om accounts aan te maken en e-mails te versturen. Hoewel dit geweldig kan zijn, hebben sommige mensen gemeld dat hun EarthLink Webmail niet werkt.

Als u ook hetzelfde probleem krijgt op uw toestel, dan zijn hier enkele stappen die u kunt volgen. Deze zouden u moeten helpen om het probleem op te lossen en te voorkomen dat het opnieuw gebeurt.

  1. Controleer de status van de server

Een webmaildienst zoals die van EarthLink wordt meestal gebruikt om e-mails te verzenden en te ontvangen. Als uw dienst dan niet meer werkt, kan dat behoorlijk lastig zijn. U moet weten dat problemen als deze zelden aan de achterkant gebeuren.

Hoewel, het eerste wat je moet controleren is de status van EarthLink. Dit is omdat als het probleem is van hun kant dan is er geen noodzaak om problemen op te lossen uw verbinding. U kunt meerdere sites gebruiken om de status van beroemde bedrijven zoals EarthLink te controleren.

Ze moeten u zelfs vertellen hoe lang het duurt voordat het probleem is opgelost. Maar houd in gedachten dat dit een ruwe schatting is en dat u rechtstreeks contact kunt opnemen met het bedrijf. Dit is voor het geval u dringend toegang tot uw webmail moet krijgen. Het ondersteuningsteam moet u dan zo snel mogelijk kunnen helpen.

  1. Opnieuw aanmelden bij uw account

Als de servers van EarthLink's backend goed werken, dan kan het probleem bij uw account liggen. Soms wordt uw verbinding onderbroken terwijl u probeert in te loggen. Dit veroorzaakt problemen met de mail.

U kunt dit echter gemakkelijk verhelpen door uit te loggen en u opnieuw aan te melden. Zorg ervoor dat u een sterke signaalsterkte krijgt wanneer u zich aanmeldt. Dit zorgt ervoor dat er geen onderbrekingen zijn en dat u niet opnieuw hetzelfde probleem krijgt.

  1. Controleer de internetverbinding

Als u nog steeds hetzelfde probleem krijgt, ligt het probleem waarschijnlijk bij uw internetverbinding. U zou dit moeten kunnen bevestigen door de bovenstaande stap te proberen. Als uw internet een probleem heeft, kunt u zich niet af- en aanmelden.

Zorg ervoor dat uw signaalsterkte niet te zwak is. Probeer nu uw browser te gebruiken en voer een snelheidstest uit. Als u een probleem opmerkt, neem dan contact op met uw ISP en stel hen op de hoogte van het probleem. Soms kan het gewoon opnieuw opstarten van uw router en modem helpen bij het oplossen van dit probleem. Zo niet, dan zal het ondersteuningsteam van uw ISP u begeleiden bij het oplossen van het probleem.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.