Waarom zou Peerless Network mij bellen? (Uitgelegd)

Waarom zou Peerless Network mij bellen? (Uitgelegd)
Dennis Alvarez

waarom zou peerless network mij bellen

Peerless Network, de innovator op het gebied van telecommunicatie, biedt een reeks diensten aan bedrijven die met een lager budget een groter aantal klanten willen bereiken.

De revolutionaire functie die Peerless Network op de markt brengt is het aanbieden van hoogwaardige spraakcommunicatie, zoals SD-WAN, SIP Trunking, Cloud PBX en gratis oplossingen.

Nu hun netwerk van abonnees met de dag toeneemt, profiteren steeds meer bedrijven van flexibele, kosteneffectieve en eenvoudig te implementeren spraakoplossingen.

Maar ondanks de uitstekende kwaliteit van de dienstverlening, waarvan de klantenkring van Peerless Network getuigt, is er een probleem gemeld door veel niet-klanten.

Zoals gemeld op online forums en Q&A gemeenschappen, krijgen mensen die geen enkele relatie hebben met Peerless Network telefoontjes van andere mensen die beweren voor het bedrijf te werken.

Als u zich onder deze mensen bevindt, zullen wij u uitleggen wat er waarschijnlijk aan de hand is en wat u kunt doen om deze overlast voor eens en altijd te stoppen.

Wat is Peerless Network?

Peerless Network levert hoogwaardige spraakdiensten via telecommunicatieoplossingen en levert een reeks producten om te voldoen aan alle behoeften van hun klanten op dat gebied.

Hun robuuste portfolio van uitstekende spraakcommunicatiediensten omvat onder meer Toll-Free, SIP Trunking en Cloud PBX en werkt via meer dan 4.500 interconnecties in de hele VS.

Onlangs begon het bedrijf zijn bereik uit te breiden naar Canada en het Verenigd Koninkrijk, in een poging een nog groter deel van deze nieuwe business te bereiken.

Peerless Network biedt klanten oplossingen voor de optimalisatie van hun telecomdiensten, zodat zij hun verkeersstroom kunnen verbeteren en de kosten van telefonie kunnen verlagen.

Toch is Peerless Network, zelfs met zijn opmerkelijke en geconsolideerde kwaliteit van dienstverlening, niet vrij van problemen. Veel mensen hebben telefoontjes ontvangen van vermeende vertegenwoordigers van het bedrijf die meestal langs IRS-agent gaan.

Volgens het bedrijf zijn dit valse oproepen van hackers die misbruik proberen te maken van de gemiddelde persoon.

Gebruik de bel-me-niet lijst in uw voordeel.

Aangezien het aantal mensen dat klaagt over het ontvangen van valse oproepen van vermeende werknemers van Peerless Network blijft toenemen, heeft het bedrijf een register voor dergelijke oproepen .

Het wordt de Nationale Niet Bellen Lijst en via hun website kunnen mensen die door dergelijke oproepen worden lastiggevallen, het nummer en de naam van de contactpersoon markeren (zelfs als het een valse is). Vervolgens zal het systeem automatisch contact opnemen met het nummer en hun activiteit verifiëren.

Mocht het resultaat zijn dat het contact daadwerkelijk probeert mensen op te lichten, dan wordt het nummer op het hele nationale grondgebied geblokkeerd.

In de meeste gevallen waarin het resultaat het tegenovergestelde was, kwam dat voornamelijk doordat de het nummer dat de oplichters gebruiken is eigenlijk een vaste lijn thuis. die waarschijnlijk is overgenomen door de hackers die betrokken zijn bij de zwendel.

In ieder geval zal de verificatie en registratie van het contact niet eerder plaatsvinden dan na eenendertig dagen.

Zoals Peerless Network stelt, is de oprichting van de National Do Not Call List, die kan worden geraadpleegd op www.DoNotCall.gov, een duidelijke poging van het bedrijf om de malversaties te voorkomen.

Zij deelden ons ook mee dat hun personeel nooit een dergelijke oproep zal doen, aangezien zij geen telemarketingbedrijf zijn en deze marketingtactieken nooit zouden proberen om hun diensten te promoten.

Mocht u bovendien proberen een contact toe te voegen aan de Nationale Niet Bellen Lijst en het blijkt niet te lukken, dan kunt u altijd de vervoerder op de hoogte stellen van de valse oproep - hetzij door contact op te nemen met de vervoerder en hem zelf op de hoogte te brengen, hetzij door het klachtenformulier in te vullen dat elke vervoerder op zijn website heeft staan.

Aangezien het register niet verantwoordelijk is voor het controleren van mogelijke illegale activiteiten, worden de vervoerders verantwoordelijk voor het controleren en toevoegen van het contactnummer aan de nationale lijst.

Waarom zou Peerless Network mij bellen?

In antwoord op de vele klachten die Peerless Company heeft ontvangen, lieten zij ons weten dat de Oplichters passen verschillende tactieken toe in een poging mensen te misleiden.

Uit de analyse van de klachten blijkt dat bij de meeste pogingen de oplichter zich valselijk voordoet als een IRS-agent en zegt dat de ontvangers van deze oproepen belastingen of belastingen moeten betalen, of anders een gevangenisstraf riskeren.

Vergeet niet ze te blokkeren

Mocht u de naam en het nummer van de valse beller registreren in de National Do Not Call List en nog steeds oproepen ontvangen, dan kunt u ze altijd blokkeren. De snelste manier om hebben deze contacten geblokkeerd is om het netnummer te noteren, uit te zoeken welke maatschappij dat nummer beheert en hen te vragen het te doen.

In veel van de gevallen waarin deze procedure werd geprobeerd, werd het contactnummer in minder dan vierentwintig uur geblokkeerd. Aangezien het systeem van Peerless Network een venster van eenendertig dagen nodig heeft om het contactnummer te controleren en te registreren, zou dit een snellere oplossing kunnen zijn om niet langer die valse oproepen te krijgen.

Een andere manier, die ook vrij praktisch is te kiezen voor VoIP-diensten want zij zullen u helpen het contactnummer op de zwarte lijst te plaatsen, en het zal uw nummer niet meer kunnen bereiken.

Het "nadeel" is dat een snelle en betrouwbare internetverbinding nodig is, dus zorg ervoor dat u die hebt voordat u probeert gebruik te maken van VoIP-diensten.

Meld het contact via e-mail

Mocht u via Peerless Network proberen het contactnummer van de valse beller toe te voegen aan de nationale lijst en het werkt niet, dan is er nog een derde manier. Op hun website, Peerless Network heeft een formulier dat iedereen kan invullen met het nummer en eventuele naam van de valse beller om misbruik te melden.

Zodra het misbruik is gemeld, sluit het bedrijf het hele telefoonsysteem van de valse beller volledig af. Het beste is dat deze procedure meestal slechts enkele uren duurt, of in sommige specifieke gevallen een dag of twee.

Aangezien misbruik een sterkere schending van de privacy van mensen inhoudt, geldt een drastischer maatregel. Bovendien, zodra Peerless Network sluit het hele telefoonsysteem van de valse beller af zullen ze het moeilijker hebben om mensen weer op te lichten, in tegenstelling tot de nationale lijst.

In het laatste geval zou het de oplichters alleen maar werk kosten om een nieuw nummer te verwerven om mensen te blijven lastigvallen.

Het laatste woord

Kortom, Peerless Network zal nooit telemarketinggesprekken voeren of mensen lastigvallen, dus de beste oplossing is om de contactnummers van de nepbellers te laten blokkeren.

Dit kan via de nationale lijst, Peerless Network of de vervoerder. Het belangrijkste is dat deze contacten worden geblokkeerd, zodat ze deze kwaadaardige activiteiten niet kunnen voortzetten.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.