Optimum Multi-Room DVR werkt niet: 5 manieren om op te lossen

Optimum Multi-Room DVR werkt niet: 5 manieren om op te lossen
Dennis Alvarez

optimale multiroom dvr werkt niet

Optimum is een merk dat mensen blindelings vertrouwen wanneer ze willen investeren in DVR's en Multi-Room DVR is een dergelijk apparaat. De Multi-Room DVR's worden gebruikt om inhoud op te nemen van hetzelfde netwerk, maar op verschillende apparaten of kamers. Echter, Optimum Multi-Room DVR niet werkt kan een uitdagend probleem zijn, maar we hebben de oplossingen voor u!

Optimum Multi-Room DVR werkt niet

1) De DVR resetten

Wanneer de DVR stopt met werken, is de eerste oplossing het resetten van de DVR. U zult verrast zijn om te weten dat de meerderheid van de DVR problemen kunnen worden opgelost door het uitvoeren van de reset. Voor het resetten van de Optimum Multi-Room DVR, moet u het netsnoer van de DVR uit het stopcontact halen en ongeveer dertig seconden los houden. Na deze dertig seconden, sluit u de DVR aan op destopcontact en test de DVR opnieuw. Indien de reboot niet werkt, raden wij u aan dezelfde stappen twee keer uit te voeren om betere resultaten te verkrijgen.

2) Afspeelproblemen

In verschillende gevallen, Optimum Multi-Room DVR stopt met werken wanneer er afspeelproblemen zijn. Dit is omdat afspeelproblemen echt de functionaliteit kunnen belemmeren. Op dit punt, zijn er verschillende dingen die je kunt doen, inclusief;

  • Probeer elk beschikbaar kanaal op de DVR op te nemen en kijk of er een foutmelding is. Als u een foutvak ziet, raadpleeg dan de handleiding en volg de probleemoplossingsmethode voor specifieke fouten.
  • Ten tweede kan het afspeelprobleem worden opgelost door het kanaal terug te spoelen en vervolgens de DVR te starten.

3) Harde schijf

Het is vrij duidelijk dat u de Optimum Multi-Room DVR moet verbinden met een harde schijf om de opnames op te slaan. Echter, als de harde schijf stopt met werken, kan het ook de functionaliteit van de Optimum harde schijf stoppen. Wat wij voorstellen is dat u de harde schijf vervangt en ervoor zorgt dat u de compatibele gebruikt. Na het vervangen van de harde schijf, zal de functionaliteit van uw DVR worden hersteld.

4) Verificatie van de dienst

Wanneer u de functies van Optimum Multi-Room DVR wilt gebruiken, moet u de service verifiëren. Dit is omdat als de backend service down is, de DVR niet zal werken. In dit geval, moet u contact opnemen met de DVR klantenservice en zien of u toegang heeft tot de DVR diensten of dat de link down is. Als er een probleem is met de service toegang, moet de klantenservice de diensten verifiëren. Bovendien, als de link isnaar beneden, het technische team zal het probleem oplossen en de DVR zou goed moeten gaan werken!

5) Coax kabel aansluiting

Het is geen geheim dat uw Optimum Multi-Room DVR is aangesloten met de coax kabel aansluitingen omdat dat is hoe u de video en audio signalen ontvangt. Echter, als de DVR niet werkt, is het belangrijk om de coax kabel aansluitingen te controleren. Ten eerste moet u de kabels losmaken, in de poorten blazen, en ze weer aansluiten.

Als het opnieuw bevestigen van de coaxkabels werkt, zal de DVR beginnen te werken. Integendeel, als het niet werkt, vervangt u gewoon de kabels. De kabels zijn vrij zuinig, dus het is prima om ze te vervangen om de diensten terug te krijgen. Kortom, als niets werkt, belt u de klantenservice voor meer hulp.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.