Hoe te veranderen Voicemail van Spaans naar Engels op T-Mobile

Hoe te veranderen Voicemail van Spaans naar Engels op T-Mobile
Dennis Alvarez

hoe voicemail veranderen van spaans naar engels tmobile

Voicemail is een van de meest effectieve en efficiënte diensten ontworpen door T-Mobile waarmee gebruikers belangrijke berichten kunnen ontvangen als ze niet in staat waren om de gesprekken aan te nemen. Er zijn echter momenten waarop taalproblemen schoppen, en mensen beginnen te vragen, "hoe verander je voicemail van Spaans naar Engels T-Mobile?" Voor dit doel hebben we de informatie voor u!

Hoe verander je de voicemail van Spaans naar Engels op T-Mobile?

1. Het systeem

De eerste manier is om het systeem te bellen, omdat u dit vanaf uw telefoon kunt doen. Ook is er geen extra software of functie voor nodig. Dus, zodra u het systeem belt, drukt u op het cijfer vier, en het brengt u naar de mailbox optie. Vervolgens drukt u nogmaals op het cijfer vier, en het zal u leiden naar de Afspeel optie. Ten slotte drukt u op het cijfer zeven waarmee de taal zal worden veranderd in het Engels.

2. App

Als je een vaste internetverbinding en een smartphone hebt, kun je de app gebruiken om de taal te veranderen van Spaans naar Engels. Hiervoor moet je de T-Mobile app downloaden op de mobiele telefoon. Eenmaal geïnstalleerd, log je in op de account als primaire accounthouder. Klik vervolgens op meer en open de taalinstellingen vanuit de profielinstellingen. Kies in het menu voor Engels en sla deinstellingen.

3. Website

Als u de app niet kunt openen of gebruiken, raden wij u aan de officiële T-Mobile website te openen en in te loggen op het account via de inloggegevens. U moet inloggen als de primaire accounthouder en op de naam in de rechterbovenhoek tikken. Klik nu op de profieloptie en klik op taalinstellingen. Kies uit de beschikbare opties Engels en klik op de knop Opslaan.

Als u de officiële website of app niet kunt gebruiken, raden wij u aan de andere methoden te kiezen, zoals;

4. Reset

Als je ervoor wilt zorgen dat de voicemailtaalinstellingen worden gewijzigd in Engels, kun je T-Mobile altijd bellen en de voicemail laten resetten. Als ze de voicemail resetten, worden alle gepersonaliseerde instellingen verwijderd (ja, ook de Spaanse taalinstelling). Wat betreft contact opnemen met de klantenservice van T-Mobile, kun je ze een bericht sturen via Twitter of Facebook. Aan de andere kant, als je wiltkunt u T-Mobile bellen op 1(877) 453-1304 en hen vragen de voicemail te resetten.

5. De voicemail instellen

Als u geen contact kunt opnemen met T-Mobile support voor het resetten van de voicemail, stellen we voor dat u de voicemail zelf opnieuw instelt. Hiervoor toetst u 123 in op uw mobiele telefoon, en deze zal u doorverbinden met de voicemail. T-Mobile zal om het wachtwoord vragen (de laatste vier cijfers van het contactnummer). Als u het wachtwoord echter had gewijzigd, gebruik dat dan in plaats van de laatste vier cijfers. Zodra het gesprekwordt gevraagd, gewoon de naam en andere begroetingen inspreken, en de voicemail is ingesteld!

Het komt erop neer dat als geen enkele methode voor probleemoplossing werkt, je de technische ondersteuning van T-Mobile moet bellen, en zij zullen het probleem analyseren. Als gevolg daarvan kunnen ze de instellingen van je voicemail aan hun kant aanpassen; probleem opgelost!
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.