3 manieren om pogingen om verbinding te maken met Netgear Serve op te lossen. Wacht...

3 manieren om pogingen om verbinding te maken met Netgear Serve op te lossen. Wacht...
Dennis Alvarez

Ik probeer verbinding te maken met de netgear server. Even geduld...

Voor het opzetten van een internetverbinding bij u thuis moet u een goede ISP-dienst bij u in de buurt vinden. Zodra dat gebeurd is, kan de gebruiker een pakket kiezen uit alle opties die het bedrijf biedt.

Deze bepalen zowel de snelheid van uw netwerk als de maximale bandbreedte. Hoewel het merk u een router levert, hebben deze een laag bereik en kunnen ze nogal pietluttig zijn. Daarom besluiten mensen een aparte router voor hun huis aan te schaffen.

Netgear is een van de beste bedrijven die bekend staat om de productie van deze apparaten. Ze hebben ook een reeks apparaten waaruit je kunt kiezen. Hoewel deze geweldig werken, is er nog steeds een kans dat je ook hiermee problemen tegenkomt.

Een daarvan is de foutmelding 'Poging tot verbinding met Netgear server. Wachten a.u.b...'. Als u dezelfde foutmelding krijgt, zijn hier enkele stappen om dit op te lossen.

Hoe kan ik pogingen om verbinding te maken met Netgear Serve repareren. Wacht even...

  1. Controleer de status van de server

De foutcode die je ontvangt op je toestel verwijst meestal naar een tijdelijke storing van de servers. Dit kan een probleem zijn van de achterkant van Netgear of van je ISP's. Hou er rekening mee dat Netgear geen ISP service is en dat als het probleem van hun achterkant komt, je internet nog steeds goed zou moeten werken via de modem.

U kunt proberen een apparaat erop aan te sluiten via een ethernetkabel om te zien of het goed werkt of niet. Wat betreft de connectiviteit van de servers, zijn er talloze websites online die u daarvoor kunt gebruiken. Als u die raadpleegt, wordt u geïnformeerd over eventuele storingen in uw omgeving en hoeveel tijd het duurt voordat ze zijn verholpen. Dit zijn waarden bij benadering, dus het is raadzaam dat u geduldig wacht opde servers om weer terug te zijn.

  1. Firmware bijwerken

Als uw internet goed werkt, maar er is een probleem met Netgear. Dan kan het zijn dat u niet de nieuwste firmware op uw apparaat hebt geïnstalleerd. U kunt de officiële website van Netgear bezoeken en zoeken naar het model router dat u gebruikt.

Dit zal u alle beschikbare updates tonen. Zorg ervoor dat u de aanbevolen firmwareversie selecteert en geen bètaversie. Dit zijn namelijk testversies waar nog problemen mee zijn. Bovendien moet u, zodra uw updates zijn geïnstalleerd, uw toestel eenmaal herstarten om de wijzigingen toe te passen.

  1. Contact opnemen met de klantenservice

Ten slotte, als geen van de bovenstaande stappen voor u werkt, dan is uw enige optie om contact op te nemen met het ondersteuningsteam van uw ISP of Netgear, afhankelijk van waar de fout vandaan komt. Zij zouden u moeten kunnen helpen met het identificeren van het probleem en het oplossen ervan.

Als het probleem afkomstig is van hun backend, zal het bedrijf u een termijn geven waarbinnen het probleem moet zijn opgelost. Of ze sturen iemand bij u thuis om te helpen bij het oplossen van de fout.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.