Hoe het delen van foto's tussen apparaten te stoppen (in 4 stappen)

Hoe het delen van foto's tussen apparaten te stoppen (in 4 stappen)
Dennis Alvarez

hoe het delen van foto's tussen apparaten te stoppen

Foto's zijn belangrijk voor iedereen omdat ze belangrijke zaken bijhouden en herinneringen levend houden. Daarom kiezen mensen ervoor om de foto's op hun smartphones te bewaren, maar ze houden niet van het automatisch delen van foto's tussen apparaten. Voor het grootste deel gebeurt dit delen van foto's op iOS-apparaten, en we delen meer details met dit artikel!

Hoe het delen van foto's tussen apparaten te stoppen

Als het gaat om de iOS-apparaten, gebeurt het automatisch delen van foto's wanneer twee iOS-apparaten hetzelfde Apple-account gebruiken. Daarom delen we de stappen die u kunnen helpen om dergelijke gevallen te voorkomen;

  1. Open eerst de Instellingen app op het iOS apparaat en scroll naar beneden naar de Foto's app.
  2. Houd er rekening mee dat de iCloud-fotofunctie standaard is ingeschakeld, dus als u veel foto's op het apparaat hebt en u niet wilt dat deze in het iCloud-account staan, kunt u de iCloud-optie gewoon uitschakelen.
  3. Wanneer u het uitschakelt, wordt u om bevestiging gevraagd, dus klik op de knop verwijderen
  4. Aan de andere kant, als u de kopie van de foto's wilt bewaren, moet u klikken op "download foto's & video's".

Aan de andere kant, als u het nieuwe toestel wilt gebruiken, moet u een back-up maken van de foto's. U moet niet vergeten dat de functie "uploaden naar mijn fotostream" automatisch de foto's van de laatste dertig dagen uploadt. Dus, als u de foto's niet wilt opslaan, moet u de genoemde optie ook uitschakelen.

De tweede methode om deze functie voor het delen van foto's te stoppen, is het uitschakelen van de instellingen van iCloud. Hiervoor moet u de iCloud-instellingen op uw apparaat openen en naar beneden scrollen naar de functie voor het delen van foto's. Zodra u de functie voor het delen van foto's hebt gevonden, kunt u deze eenvoudig uitschakelen. Wanneer u de instellingen van uw iCloud-account verwijdert, moet u echter mogelijk het wachtwoord opnieuw invoeren, omdat hetessentieel voor het opslaan van de instellingen.

De derde manier is het verwijderen van uw foto's en afbeeldingen uit het iCloud-account. Wanneer u de foto's van de iOS-apparaten verwijdert, moet u er namelijk voor zorgen dat ze ook uit het iCloud-account worden verwijderd. Zodra de foto's zowel uit de apparaten als uit het iCloud-account zijn verwijderd, moet u wijzigingen aanbrengen in de instellingen om ervoor te zorgen dat het niet meer gebeurt.

Aanvullende informatie

Als het gaat om de Foto's app op iPad en iPhones, moet je weten dat ze verschillend werken. De iPhone is bijvoorbeeld ontworpen om foto's gecomprimeerd op te slaan, maar de iPad heeft de neiging om foto's in een betere resolutie op te slaan. Dus, wanneer de foto's worden gedeeld tussen de iPad en iPhone, moet je onthouden dat de resolutie en het formaat automatisch worden gewijzigd.

Wat de opslag van de foto's betreft, kunt u de cloudoplossingen proberen, zoals iCloud of Google Drive, in plaats van foto's te delen tussen apparaten. Zo, heb je het idee gekregen?
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.