Kako zaustaviti dijeljenje fotografija između uređaja? (U 4 koraka)

Kako zaustaviti dijeljenje fotografija između uređaja? (U 4 koraka)
Dennis Alvarez

kako zaustaviti dijeljenje fotografija između uređaja

Fotografije su svima važne jer im pomažu u bilježenju važnih stvari i očuvanju uspomena. Iz tog razloga ljudi odlučuju zadržati fotografije spremljene na svojim pametnim telefonima, ali im se ne sviđa automatizirano dijeljenje fotografija između uređaja. Uglavnom se ovo dijeljenje fotografija na uređaju događa na iOS uređajima, a mi dijelimo više pojedinosti s ovim člankom!

Vidi također: Utječe li posjedovanje 3 monitora na izvedbu?

Kako zaustaviti dijeljenje fotografija između uređaja

Kada se prekine za iOS uređaje, automatsko dijeljenje fotografija događa se kada dva iOS uređaja koriste isti Apple račun. U tu svrhu dijelimo korake koji vam mogu pomoći da spriječite takve slučajeve, kao što su:

  1. Prvo, otvorite aplikaciju Postavke na iOS uređaju i pomaknite se do aplikacije Fotografije
  2. Imajte na umu da je značajka iCloud Photo omogućena prema zadanim postavkama, pa kada imate puno fotografija na uređaju i ne želite da budu na iCloud računu, možete jednostavno onemogućiti opciju iCloud
  3. Kada ga onemogućite, od vas će se tražiti potvrda, pa kliknite na gumb za uklanjanje
  4. S druge strane, ako želite zadržati kopiju slika, morate kliknuti na “preuzmi fotografije & videos”

S druge strane, ako želite koristiti novi uređaj, morate sigurnosno kopirati fotografije. Morate zapamtiti da će značajka "upload to my photostream".automatski učitati slike iz posljednjih trideset dana. Dakle, ako ne želite pohraniti fotografije, morate također onemogućiti navedenu opciju.

Druga metoda zaustavljanja ove značajke dijeljenja fotografija je da onemogućite postavke iz iClouda. U tu svrhu trebate otvoriti iCloud postavke na svom uređaju i pomaknuti se prema dolje do značajke dijeljenja fotografija. Nakon što pronađete značajku dijeljenja fotografija, možete je jednostavno onemogućiti. Međutim, kada izbrišete postavke na svom iCloud računu, možda ćete morati ponovno unijeti lozinku jer je neophodna za spremanje postavki.

Vidi također: Je li Suddenlink dobar za igranje? (odgovoreno)

Treći način je brisanje vaših fotografija i slika s iCloud računa. To je zato što kada brišete fotografije s iOS uređaja, provjerite jesu li izbrisane i s iCloud računa. Nakon što se slike izbrišu s uređaja kao i s iCloud računa, trebate promijeniti postavke kako biste bili sigurni da se to više neće dogoditi.

Dodatne informacije

Kada se svede na aplikaciju Fotografije na iPadu i iPhoneu, morate znati da one rade drugačije. Na primjer, iPhone je dizajniran za pohranjivanje slika u komprimiranom formatu, ali iPad obično pohranjuje fotografije u boljoj razlučivosti. Dakle, kada se fotografije dijele između iPada i iPhonea, morate zapamtiti da će se rezolucija i veličina automatski promijeniti.

Što se tiče pohranjivanja fotografijaZabrinuti, možete isprobati rješenja u oblaku, kao što su iCloud ili Google Drive, umjesto dijeljenja fotografija između uređaja. Dakle, jeste li dobili ideju?




Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez iskusan je pisac o tehnologiji s više od 10 godina iskustva na tom području. Opsežno je pisao o različitim temama, od internetske sigurnosti i pristupnih rješenja do računalstva u oblaku, interneta stvari i digitalnog marketinga. Dennis ima oštro oko za prepoznavanje tehnoloških trendova, analiziranje tržišne dinamike i predstavljanje pronicljivih komentara o najnovijim dostignućima. Strastveno želi pomoći ljudima da razumiju složeni svijet tehnologije i donesu informirane odluke. Dennis je diplomirao računalne znanosti na Sveučilištu u Torontu i magistrirao poslovnu administraciju na Harvard Business School. Kada ne piše, Dennis uživa u putovanjima i istraživanju novih kultura.