Google Voice: We konden uw oproep niet voltooien Probeer het opnieuw (6 oplossingen)

Google Voice: We konden uw oproep niet voltooien Probeer het opnieuw (6 oplossingen)
Dennis Alvarez

google voice we couldn not complete your call please try again

Sinds messaging apps in staat zijn om te bellen, hadden de carriers een nieuwe horizon om uit te breiden. Zo veel gebruikers stopten met bellen op de ouderwetse manier en begonnen te bellen via deze apps dat carriers zelfs extra kosten begonnen aan te rekenen voor dit soort gebruik.

Net zoals het uiteindelijk zou gebeuren, begonnen klanten gebruik te maken van draadloze netwerken om online gesprekken te voeren, waardoor de carriers hen niet meer konden traceren.

Het was op dat moment dat apps zoals Google Voice nieuwe functies lanceerden die de kwaliteit van spraakoproepen verbeterden en de dienst naar een geheel nieuw niveau brachten.

Gebruikers konden plotseling bellen tijdens hun vluchttijd en zelfs in gebieden van het land waar luchtvaartmaatschappijen geen goede telefoonsignalen konden leveren.

Op dezelfde manier waarop het gebeurde met zo veel andere messaging-apps, begon Google Voice uiteindelijk een aantal problemen te ervaren. Toen gebruikers commentaar begonnen te geven, zou de app gesprekken niet voltooien en een foutmelding weergeven met de tekst: " We konden uw oproep niet voltooien, probeer het opnieuw. ".

Aangezien er veel discussie is geweest over dit onderwerp en omdat veel van de zogenaamd efficiënte oplossingen het probleem niet goed aanpakken, kwamen we met de ultieme lijst van oplossingen. En hier zijn ze!

Hoe los je het probleem 'Gesprek niet voltooid' op met Google Voice?

Zoals eerder vermeld, hebben gebruikers van Google Voice gezocht naar antwoorden op het probleem dat ervoor zorgt dat hun oproepen niet worden voltooid. Aangezien er verschillende redenen zijn die dit probleem kunnen veroorzaken, laten we u de meest voorkomende oplossingen voor dit probleem bekijken.

1. Werkt uw draadloze netwerk?

Omdat Google Voice een internetdienst is, heeft het een snelle en stabiele internetverbinding nodig om te leveren wat het moet leveren. Als u probeert te bellen via de app met behulp van een draadloos netwerk, test de verbinding om ervoor te zorgen dat deze ten minste aan de minimumeisen voldoet .

Er zijn veel gratis snelheidstests op het internet, dus kies gewoon degene die u verkiest en voer hem uit. Als het resultaat niet zo goed is als verwacht, moet u misschien iets doen met de instellingen van uw router of modem.

Begin met uw apparaten opnieuw op te starten en kijk of dat het connectiviteitsprobleem oplost, controleer daarna alles met een tweede snelheidstest. Zo niet, probeer dan de apparaten te resetten naar de fabrieksinstellingen en de configuratie opnieuw uit te voeren. Dit lijkt misschien tijdrovend, maar het is een zeer effectieve methode om uw netwerk weer aan de praat te krijgen.

Als het probleem aanhoudt, bel dan uw ISP. en vraag hen om professionele hulp.

2. Werken uw mobiele gegevens goed?

Als u probeert te bellen via Google Voice met behulp van uw mobiele gegevens in plaats van een draadloos netwerk, kunt u het volgende doen de toestand van de mobiele verbinding te controleren .

Omdat de Google Voice-app een spraakdienst is, vraagt hij iets meer van je mobiele data dan eenvoudigere messaging-apps. Dit betekent dat je de conditie van je mobiele data-internetverbinding actief in de gaten moet houden.

Als je het gevoel hebt dat het niet zo goed werkt als zou moeten, begin dan met het uit en weer aanzetten Hierdoor zou de verbinding opnieuw tot stand moeten komen en eventuele problemen kunnen in de tussentijd vaak automatisch worden opgelost.

Als dat het niet oplost, kunt u ofwel naar een gebied gaan waar een wi-fi-netwerk is en dat type verbinding gebruiken om te bellen, ofwel contact opnemen met uw provider.

3. Uw Google Voice-account verifiëren

Als er niets mis is met het draadloze netwerk waarmee u bent verbonden of met de mobiele gegevensverbinding, maar u kunt uw Google Voice-gesprekken nog steeds niet voltooien, controleer dan uw account in de app. Accounts die niet goed zijn ingesteld, kunnen ertoe leiden dat de verbinding met de Google-servers wordt verbroken of zelfs helemaal niet tot stand komt.

Zoals bij elk ander soort dienst moet de aanbieder vóór het gebruik enige informatie over de gebruiker krijgen om ervoor te zorgen dat de app niet verkeerd wordt gebruikt.

Dus, ga naar een computer, laptop, of een ander apparaat dat een verbinding heeft met het internet en uw Google Voice-profiel openen om te controleren of alles in orde is Zo niet, ga dan na hoe u de onjuiste onderdelen kunt aanpakken en de dienst weer naar behoren kunt laten functioneren.

4. De cache van de Google Voice-app opschonen

Elektronische apparaten met verbindingen met het internet hebben normaal gesproken een opslageenheid waar het systeem de tijdelijke bestanden bewaart. De rol hiervan is om het apparaat te helpen sneller verbindingen te maken met andere apparaten of webpagina's. Deze opslageenheid wordt cache genoemd en is helaas niet oneindig in ruimte.

Dit betekent dat, wanneer nieuwe verbindingen worden gemaakt, meer bestanden zich opstapelen in de cache. Dit is een van de belangrijkste oorzaken dat een apparaat langzamer werkt. Dus, zorg ervoor dat je de cache regelmatig schoonmaakt aangezien deze tijdelijke bestanden vaak verouderd raken en niet langer nodig zijn om verbindingen te vormen.

Dit moet niet alleen het geheugen van uw apparaat een adempauze geven, maar ook het systeem helpen bij verbindingsproblemen wanneer het de service met de Google-servers herstelt. Als dat niet genoeg is, zorg er dan voor dat u ook uw navigatiegeschiedenis en cookies opschoont via de instellingen van uw browser.

5. De app opnieuw installeren

Als u zeker weet dat uw verbinding naar behoren werkt en dat er niets mis is met uw Google Voice-account, kan het zijn dat u problemen ondervindt met bepaalde aspecten van de app zelf. Als dat inderdaad het geval is, is het eerste wat u zult willen doen verwijder het en download het opnieuw .

Na herinstallatie van de app kunnen vaak enkele mogelijke problemen in verband met beschadigde bestanden of pakketten worden aangepakt. Dit zou de installatieproblemen die u eerder had moeten oplossen en ervoor moeten zorgen dat alle functies van de app weer werken.

6. Start uw apparaat opnieuw op

Als u alle bovenstaande oplossingen doorloopt en het probleem 'Google Voice maakt oproepen niet af' blijft bestaan, een herstart van uw apparaat zou het kunnen oplossen Dat komt omdat, wanneer u uw mobiel, tablet of welk apparaat dan ook dat u gebruikt om te bellen via Google Voice opnieuw opstart, ze een effectieve probleemoplossingscursus uitvoeren op het systeem.

De probleemoplossing omvat het lokaliseren en repareren van problemen met compatibiliteits- of configuratie-elementen en zelfs een opschoning van de cache. Het is een algehele prestatiebooster die ervoor zorgt dat uw apparaat weer werkt vanaf een fris en foutloos uitgangspunt.

Start uw toestel dus eerst opnieuw op voordat u weer probeert te bellen via Google Voice.

Het laatste woord

Eindelijk, voor het geval u andere relevante informatie tegenkomt over het probleem dat een ravage veroorzaakt bij Google Voice-gesprekken, houd ze niet voor uzelf. Help anderen het probleem aan te pakken door dit extra stukje kennis te delen via het commentaarvak hieronder.

Niet alleen bespaart u een paar kopzorgen en wat teleurstelling, maar u helpt ons ook een sterkere en meer verenigde gemeenschap op te bouwen. Dus wees niet verlegen en vertel ons alles over wat u hebt ontdekt!
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.