Fire TV Cube blauw licht heen en weer: 3 manieren om te repareren

Fire TV Cube blauw licht heen en weer: 3 manieren om te repareren
Dennis Alvarez

fire tv cube blauw licht heen en weer

Weet je nog toen al onze technologie enorm groot was? Om een telefoon te hebben die sms'jes kon versturen, moest je... iets nodig had ter grootte van een baksteen Gelukkig liggen die dagen al lang achter ons, en door de verbazingwekkend snelle vooruitgang zijn de onderdelen die nodig zijn om onze technologie te laten werken in de loop der jaren steeds kleiner geworden.

Een van deze micro-apparaten die werkelijk verbazingwekkend is, is de Fire TV Cube Het past echt bij de "klein maar machtig beschrijving die we er zo vaak aan gekoppeld horen.

Hoewel het een van de compactere apparaten in zijn soort is, kan het zich meten met de letterlijke grote jongens van de industrie. Het doet alles wat u nodig hebt, met een hele lading connectiviteitsprikkels, terwijl u ook in staat bent om genieten van het ongelooflijk stabiele en betrouwbare Amazon OS. Niet alleen dat, maar er is op de een of andere manier ook genoeg ruimte om een groot aantal apps voor je smart TV te openen en te downloaden.

Vandaag zijn we hier om een bijzonder detail te bespreken dat op de Fire TV Cube zit - het verlichtingssysteem. Dit verlichtingssysteem heeft de mogelijkheid om flits een reeks kleuren, elk met hun eigen verschillende betekenissen.

Zo kan de gebruiker sneller de oorzaak van een probleem met de kubus vaststellen. Wat de blauw licht dat beweegt achteruit en vooruit betekent dat het wacht op een stemcommando.

Als dit lampje echter al lange tijd brandt, kan dit erop wijzen dat er ook een storing is die de boel een beetje in de war schopt. Als dat het geval is, vind je hieronder alles wat je nodig hebt om het probleem te verhelpen!

Hoe te repareren Fire TV Cube blauw licht heen en weer

Voordat we ingaan op deze oplossingen, moeten we u verzekeren dat voor geen van hen hoeft u iets uit elkaar te halen of het risico te lopen uw apparaat te beschadigen. Dus, als je geen ervaring hebt met het diagnosticeren van problemen zoals deze, maak je dan geen zorgen! We zullen ons best doen om elke stap uit te leggen. Daarmee is het tijd om te beginnen.

  1. Probeer uw Fire TV Cube opnieuw op te starten

Zoals we altijd doen met deze gidsen, beginnen we met de eenvoudigste oplossing, zodat we niet per ongeluk meer tijd verspillen dan nodig is aan de meer ingewikkelde dingen.

De reden dat wij voorstellen het apparaat opnieuw op te starten is dat een herstarten is geweldig voor het verwijderen van kleine bugs of glitches. Dit soort glitches kunnen allerlei gekke dingen doen met de prestaties van de kubus - zoals laten geloven dat Alexa actief is en wacht op spraakcommunicatie, bijvoorbeeld!

Vaak is het gewoon zo dat de kubus is blijven steken in een lus. Dus de beste manier om dat recht te zetten is om het gewoon een klein duwtje te geven. Als u de Fire TV Cube niet eerder opnieuw hebt opgestart, gaat het proces als volgt.

De beste manier om opnieuw te beginnen is om gewoon verwijder het gewoon van de stroombron door het netsnoer te nemen uit het apparaat. Dan hoeft u alleen maar wacht ongeveer een minuut voordat je hem weer aansluit.

Hierna zal het probleem voor de meesten onder u volledig zijn opgelost. Het is eigenlijk een vrij goede oplossing, ondanks zijn eenvoud. Als het niet heeft gewerkt, is het tijd voor de volgende.

  1. Controleer of er geen probleem is met de afstandsbediening.

Vaak is het juist het meest eenvoudige onderdeel van uw installatie dat het team in de steek laat. Wij hebben al eerder dergelijke problemen gediagnosticeerd, verschillende onderdelen gecontroleerd, om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat een knop gewoon vast zat in de aan- of uitstand.

Met afstandsbedieningen kan dit zo gemakkelijk gebeuren dat het altijd de moeite waard is om te controleren. In dit geval is onze theorie dat is de stemcommando knop vast komen te zitten.

Wij bevelen niet alleen controleren of hij vastzit of niet Het is ook een goed idee om ervoor te zorgen dat hij niet wordt gehinderd door stof/vuil. Wanneer u een afstandsbediening schoonmaakt, kunt u het beste een licht vochtige doek of een papieren handdoek gebruiken (een doek is iets beter).

Perslucht in een blikje is hier ook erg handig voor. Als u dat hebt gedaan, is er een goede kans dat het probleem is opgelost.

  1. Problemen met de batterijen

De laatste oplossing die we hebben is net zo eenvoudig als de eerste twee. In principe gaan we alleen de batterijen in de afstandsbediening vervangen. Als de batterijen leeg raken, is het niet alleen zo dat het apparaat dat ze van stroom voorziet plotseling niet meer werkt.

Wat er in plaats daarvan meestal gebeurt is dat zullen een heleboel functies een tijdje maar half werken. Dit kan leiden tot precies het soort problemen dat u nu heeft.

Dus, zelfs als u de batterijen vrij recent hebt vervangen, raden wij aan dat u zet er nieuwe in. Bovendien is het veel beter om te kiezen voor batterijen van een gerenommeerd merk.

Hoewel ze veel meer kosten, zijn ze ook gaan veel langer mee Dit bespaart u gedoe en is op de lange termijn waarschijnlijk goedkoper. Als u al deze stappen hebt uitgevoerd, start u nog één keer opnieuw op en het probleem zou moeten verdwijnen.

Het laatste woord

Helaas zijn dit de enige oplossingen die we konden vinden die vanuit uw eigen huis kunnen worden uitgevoerd. Als geen van deze oplossingen voor u heeft gewerkt, is de enige resterende optie om contact opnemen met de klantenservice om wat extra hulp te vragen.

Terwijl u met hen communiceert, zorg ervoor dat u hen alles laat weten wat u hebt geprobeerd om het probleem op te lossen. Dit versnelt over het algemeen het proces en helpt hen het probleem veel sneller op te lossen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.