5 manieren om T-Mobile Popeyes niet te repareren

5 manieren om T-Mobile Popeyes niet te repareren
Dennis Alvarez

t mobile popeyes werkt niet

T-Mobile is een merk dat niet echt een introductie nodig heeft. Het heeft een grote vlucht genomen en een behoorlijk marktaandeel verworven, niet alleen in de VS maar ook in verschillende andere gebieden in de wereld.

Wanneer we problemen met hun diensten moeten oplossen, gaat het meestal om het niet doorkomen van gesprekken of andere gerelateerde problemen. Vandaag wordt het echter een beetje anders.

Een van de belangrijkste sterke punten van het merk T-Mobile is dat hun nut veel verder reikt dan het eenvoudige communicatieaspect van hun bedrijf. Ze hebben ook hun vingers in een paar andere taarten. Een daarvan is een programma dat ze ten behoeve van hun klanten hebben ontwikkeld en dat ze 'T-Mobile Tuesdays' hebben genoemd.

De meesten van ons zullen het ermee eens zijn dat dinsdag meestal een uitgesproken gemiddelde dag is. Dus wat de jongens bij T-Mobile hebben gedaan, is een hele reeks deals en kortingen introduceren en die toepassen op hun klantenbestand, die ze dan elke dinsdag kunnen gebruiken.

Meestal werken al deze deals en kortingen zonder problemen. Een van hun populairdere deals - die met Popeyes - lijkt echter niet zo vaak te werken.

Omdat dit op zijn zachtst gezegd behoorlijk vervelend is, dachten we dat we het voor u zouden uitzoeken. Hieronder ziet u wat we ontdekten.

Manieren om T-Mobile Popeyes vast te stellen die niet werken

Een paar van deze oplossingen heb je misschien al geprobeerd, maar we raden je toch aan ze allemaal door te nemen, voor het geval je een essentieel onderdeel hebt gemist dat het geheel gewoon doet klikken. Laten we beginnen!

  1. Timing is alles

Het eerste wat we van de lijst moeten afvinken is dat jullie allemaal de voorwaarden van het aanbod volgen. De meesten van jullie zullen dit al weten, maar Er is een deadline voor dit aanbod, en het vervalt om 16.00 uur. Zelfs op de laatste dag dat de deal loopt, moet je proberen naar Popeyes te gaan ergens tussen 16.00 en 17.00 uur om er helemaal zeker van te zijn dat je die gratis hamburger krijgt.

  1. Drive-Thru of persoonlijk

Als je graag die gratis hamburger wilt hebben en de tekortkomingen van T-Mobile lijken dat in de weg te staan, is er veel voor te zeggen om je bestelling persoonlijk te plaatsen in plaats van online te bestellen.

Voor ons is de beste manier om het te doen de drive-thru, waar u in staat zal zijn om te communiceren met een echt mens en krijg het gedaan op die manier. Alles wat je hoeft te doen is laat ze de code zien - die geldig zal zijn - en haal dan je gratis hamburger op.

In de meeste gevallen hoeft u niet eens de app te hebben - Popeyes controleert gewoon de code.

  1. De deal kan zijn verlopen

Als u hebt geprobeerd naar Popeyes te gaan en u bent allebei op tijd en ging direct voor de drive-thru en het lukte nog steeds niet voor u, betekent dit waarschijnlijk dat de deal is verlopen.

Het vervelende hier is dat de T-Mobile app en die voor Popeyes twee verschillende vervaldata kunnen hebben. Het is vervelend, we weten het. Echt, de enige manier om het te omzeilen is om... controleer de vervaldatum op beide apps om ervoor te zorgen dat je niet verrast wordt.

  1. Er kan een technisch probleem in het spel zijn

Toen T-Mobile met de Popeyes deal begon, werkte het ook niet echt vlekkeloos. In feite konden maar heel weinig gebruikers de code inwisselen. Bovendien werd de Popeyes deal voortijdig aangekondigd en dan later kon niet live gaan Dus, een beetje een ramp, zeker.

Gezien de geschiedenis van de technische problemen achter deze deal, kan het eigenlijk... de moeite waard om een beetje terug in de tijd te gaan in termen van technologie Waarom probeert u hen niet op te bellen om te zien of zij de code voor u willen inwisselen via de telefoon? Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar het is een goede manier om ervoor te zorgen dat het technische element uit de situatie wordt gehaald.

Toen dit probleem voor het eerst bekend werd, gingen veel mensen naar sociale media zoals Twitter en Facebook om over het probleem te klagen.

Toen dit gebeurde, bevestigde T-Mobile vrij snel dat er een technisch probleem in het spel was. Dus, voor het geval je deze suggestie een beetje vreemd vond, er is een basis voor!

  1. Komt u in aanmerking voor de deal?

Als de Popeyes deal nog steeds niet werkt voor u en u kunt niet achterhalen waarom, is de meest waarschijnlijke oorzaak dat u komen gewoon niet in aanmerking om er aanspraak op te maken. Wij raden u aan te gaan controleren of dit het geval is of niet, voordat u er nog meer tijd aan verspilt.

De manier waarop het werkt is dat, als T-Mobile klanten zich hebben geabonneerd op een maandelijks abonnement, zij in aanmerking kunnen komen voor alle verschillende deals in het Tuesdays programma. Bovendien is er een bepaling dat de klant ouder dan 18 jaar moet zijn.

Maar er is een manier om dit te omzeilen ook leeftijdsbeperking Dus, als je ouder bent dan 13 en de toestemming van je ouders hebt om je in te schrijven voor de dinsdagen, zit je zo goed. Voor de volgende beperking moet je een legale inwoner van de VS zijn.

Als je dat allemaal geregeld hebt, zien we geen andere barrière die je in de weg zou kunnen staan. Maar als er iets is dat we misschien gemist hebben, voel je vrij om ons in het commentaargedeelte aan te spreken, zodat anderen het kunnen weten.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.