5 manieren om ESPN Plus niet te laten werken met Airplay

5 manieren om ESPN Plus niet te laten werken met Airplay
Dennis Alvarez

espn plus werkt niet met airplay

Als je een sportfan bent en je zit midden in een grote wedstrijd en je Airplay valt uit? Dat zou vervelend zijn.

ESPN Plus problemen zijn niet ongewoon onder Apple gebruikers. Of het nu een iPad/iPhone of een Apple apparaat, kunt u enkele fouten tegenkomen die niet moeilijk op te lossen zijn, maar frustrerend zijn als ze verschijnen.

ESPN Plus werkt niet met Airplay:

Als het gaat om ESPN Plus en Airplay, zijn er een paar dingen om in gedachten te houden, zoals een actieve internetverbinding, Bluetooth-bereik, app-updates, enzovoort.

Van Apple apparaten en diensten wordt gezegd dat ze nogal kwetsbaar zijn voor kleine problemen. Als het gezegd wordt, moet het wel waar zijn. Met Apple apparaten moet u ervoor zorgen dat het programma of de app die u gebruikt volledig operationeel is, anders komt u een fout tegen waarvan u geen idee hebt hoe die is ontstaan.

Het niet werken van ESPN Plus met Airplay is een veel voorkomend probleem dat veel gebruikers hebben gemeld. Toen we de situatie onderzochten, ontdekten we een klein verwaarloosd oog aan de kant van de gebruiker.

Dus, als je je onlangs hetzelfde hebt afgevraagd, hebben we je gedekt. In dit artikel bespreken we hoe je ESPN Plus kunt repareren die niet werkt met Airplay.

  1. Hetzelfde Wi-Fi verbinding:

Als zowel ESPN Plus als de Airplay niet op hetzelfde netwerk zitten, zullen ze niet werken samen. Als je ooit ESPN+ op een smart TV hebt bekeken, weet je hoe belangrijk het is om op dezelfde netwerkverbinding te zitten.

Zorg er ook voor dat ESPN Play en Airplay op hetzelfde netwerk zijn aangesloten. Als uw internetverbinding zwak is, werkt ESPN Plus mogelijk niet goed.

Daarover gesproken, je app en Airplay zijn beide verbonden met hetzelfde netwerk. Als je internetbandbreedte al laag is, zul je moeite hebben om toegang te krijgen tot je account en de inhoud af te spelen.

Controleer dus het aantal apparaten dat op het netwerk streamt. Je kunt proberen er een paar te verwijderen om de snelheid van je netwerk te verhogen.

  1. Controleer de status van de server:

Als de app niet volledig functioneel is met Airplay en al enige tijd beschikbaar is, is er een mogelijkheid van serveruitval voor ESPN Plus op dit moment.

Wanneer de server down is, kunt u mogelijk geen toegang krijgen tot uw account, geen shows streamen en zelfs geen verbinding maken met Airplay. Ga dus naar de ESPN Plus-website en kijk of de server momenteel down is.

Als dit het geval is, moet u wachten tot de server is geback-upt en operationeel is vanuit het bedrijf.

  1. App Updates:

Wanneer u een app aansluit op Airplay, moet u ervoor zorgen dat de de versie is up-to-date Dit bespaart u een hoop tijd en moeite bij het streamen. ESPN Plus is een wereldwijde app, en de ontwikkelaars werken er voortdurend aan om hem beter en functioneler te maken.

Voor dergelijke werkzaamheden worden routinematig kleine updatepatches uitgebracht, die de app's prestatie en functionaliteit Als updates niet tijdig worden toegepast, kunnen er compatibiliteitsproblemen ontstaan.

Zorg er daarom voor dat de ESPN Plus-app die je gebruikt up-to-date is. Je kunt in de winkel op je toestel kijken of er updates zijn.

  1. Bluetooth bereik:

De afstand tussen apparaten is een andere veel voorkomende reden waarom ESPN niet werkt met Airplay. Het is algemeen bekend dat voor een goede werking van Airplay beide apparaten binnen Bluetooth-bereik .

Dit betekent dat als je Airplay gebruikt om een tablet of een iPhone aan te sluiten op een smart TV, beide apparaten dicht bij elkaar moeten staan.

Als u een gebouw met drie verdiepingen, een groot huis of een werkomgeving hebt, zorg er dan voor dat de apparaten binnen bereik zijn.

  1. Herinstalleer de app:

Als al het andere faalt, herinstallatie Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke installatie hebt gedaan of dat de installatie is mislukt, waardoor de app zich niet gedraagt bij het verbinden met Airplay.

Zulke softwarestoringen een goede streamingervaring verstoren, dus het opnieuw installeren van de app is de beste manier om dergelijke problemen op te lossen. Dit elimineert de mogelijkheid dat de app een softwarecrash ondervindt.

Ga gewoon naar de instellingen van uw toestel en zoek naar de ESPN Plus-app in de sectie toepassingen. Verwijder de app van het toestel en zorg ervoor dat alle app cache is gewist.

Ga nu naar de app store op je toestel en installeer de meest recente versie van de app opnieuw. De meest recente ESPN Plus app wordt standaard geïnstalleerd op je toestel.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.