4 snelle oplossingen voor Netgear LB1120 mobiele breedbandverbinding verbroken

4 snelle oplossingen voor Netgear LB1120 mobiele breedbandverbinding verbroken
Dennis Alvarez

netgear lb1120 mobiele breedband verbroken

Netgear is bekend om draadloze routers en modems aan te bieden aan internetgebruikers. Ze hebben echter onlangs de LB1120 gelanceerd, wat een LTE-modem is die rechtstreeks op de router wordt aangesloten en de 3G of 4G LTE breedbandverbinding biedt. Het biedt een downloadsnelheid van meer dan 150Mbps, wat genoeg is voor regelmatig browsen en scrollen op sociale media. Het maakt gebruik van de huidige mobiele netwerken en heeft een geautomatiseerdefallback naar het 3G netwerk om data breedband diensten aan te bieden. Echter, als de mobiele breedband verbinding wordt verbroken, delen we de stappen die je moet volgen!

repareren Netgear LB1120 Mobile Broadband verbroken:

  1. Herstart

Allereerst, als je verbindingsproblemen hebt met de Netgear modem, is er een kans dat de verbinding enkele fouten bevat. Om deze reden raden we je aan om de modem enkele minuten te herstarten. In het bijzonder moet je de modem gedurende drie minuten uitschakelen om ervoor te zorgen dat de verbinding goed wordt gereset. Na deze minuten, zet je de modem aan en sluit je het apparaat opnieuw aan, en het internet zalbeter werken.

  1. SIM-kaart

We hebben al gezegd dat u de huidige 4G SIM-kaart kunt gebruiken om de breedbandverbinding tot stand te brengen. Als de breedbandverbinding echter niet werkt, raden we u aan de SIM-kaartlade eruit te halen om te controleren of de SIM-kaart goed geïnstalleerd is. U moet er vooral voor zorgen dat de SIM-kaart goed in de SIM-kaartlade past. Als de lade en de SIM-kaart eenmaalcorrect geïnstalleerd, kunt u het apparaat opnieuw opstarten om de verbinding te verbeteren.

  1. Verander de locatie

Als het internet wordt verbroken en u niet genoeg signaalbalken bovenaan het scherm krijgt, bestaat de kans dat het internet traag is vanwege het locatieprobleem. Met name als u zich in de achterkamers of gebieden bevindt waar de signaalontvangst niet goed genoeg is, zal de breedbandverbinding negatief worden beïnvloed. Dit gezegd zijnde, raden wij u aan de locatie van uw modem te wijzigen inZorg ervoor dat er voldoende netwerkdekking is. Ga vooral naar een open gebied.

  1. APN-instellingen

Een andere oplossing is het controleren en aanpassen van de APN-instellingen van de modem. Hiervoor moet u toegang krijgen tot de web-interface van de modem via 192.168.20.1, het standaard IP-adres. U kunt dit IP-adres invoeren in de zoekbalk van de internetbrowser en het zal de inlogpagina openen - u kunt de inloggegevens gebruiken om u aan te melden.

Zodra u de web-based interface van de modem opent, moet u de instellingen openen en naar het tabblad netwerk gaan. Tik in het tabblad netwerk op de optie APN en klik op de knop "toevoegen". Kies nu IPV4 in het PDP-veld en laat de velden naam, gebruikersnaam en wachtwoord leeg. Typ bovendien in het APN-veld "verbinden" en kies geen voor PDP-roaming. Sla vervolgens de instelling op en u krijgt eenverbeterde internetverbinding.

Als je nog steeds problemen hebt, bel dan de klantenservice van Netgear!
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.