4 manieren om MLB TV Media Error op te lossen

4 manieren om MLB TV Media Error op te lossen
Dennis Alvarez

mlb tv media fout

Bent u een grote voetbalfan? Als u zo'n grote fan bent dat alleen naar de wedstrijden kijken niet genoeg is, dan is MLB TV uw oplossing. Met zijn abonnement op twee niveaus belooft de zender zoveel voetbalgerelateerde inhoud te leveren dat geen enkele fan ontevreden zal zijn.

MLB TV levert via zijn audio- en videoplatform gepersonaliseerde inhoud in HD-kwaliteit en vraagt in ruil daarvoor alleen een vrij goede internetverbinding - en helaas ook een beetje geld!

Met MLB TV kunnen fans kiezen voor het basispakket of zelfs het premiumpakket, afhankelijk van hoeveel inhoud zij op hun tv willen ontvangen. Toch hebben abonnees onlangs op online forums en Q&A gemeenschappen naar antwoorden gezocht voor een probleem met de mediadiensten van het platform.

Zoals gemeld, hebben sommige gebruikers een probleem ondervonden dat hen belemmert om van de inhoud van het platform te genieten. Mocht u zich onder die gebruikers bevinden, volg ons dan terwijl we u door vier eenvoudige oplossingen leiden die elke gebruiker kan proberen om het probleem te verhelpen.

Dus, zonder verder oponthoud, hier is wat gebruikers kunnen doen om de mediafout met MLB TV te laten herstellen en de volledige inhoud te ervaren die dit uitstekende voetbalplatform kan leveren.

Manieren om MLB TV Media Fout op te lossen

Als het gaat om de reden waarom gebruikers de mediafout met MLB TV ervaren, is het helaas nog niet mogelijk geweest de exacte oorzaak aan te wijzen.

Zoals gemeld, merkten sommige gebruikers het probleem zowel bij het bekijken van de Mets-wedstrijden als bij pogingen om meer dan één wedstrijd tegelijk te bekijken. Andere gebruikers meldden zelfs dat het gebeurde wanneer ze gewoon door de inhoud op het platform schuifelden.

Ongeacht de oorzaak van het probleem, zou de probleemoplossingsgids die we vandaag voor je hebben voldoende moeten zijn om het probleem op te lossen. Dus, laten we je doorlopen hoe je de mediafout oplost en je helpt te genieten van alle games en extra inhoud waarvoor je je hebt aangemeld.

  1. De app verwijderen en opnieuw installeren

Om te beginnen kan het probleem zijn ontstaan door een installatiefout die is opgetreden toen de app voor het eerst op uw toestel werd geïnstalleerd. Mocht dat de oorzaak zijn, ga dan naar de MLB TV-app op uw toestel en het verwijderen.

Zodra de procedure met succes is voltooid, zoekt u de app op in uw app store en downloadt u hem opnieuw.

De meeste Smart TV's en computers of laptops moeten installeert de app automatisch zodra het downloaden is voltooid, dus let op een eventuele prompt om het commando te geven om het te installeren.

Deze eenvoudige oplossing kan uw toestel al van het mediaprobleem verlossen, omdat de deïnstallatie alle bestanden met betrekking tot de app verwijdert, inclusief de defecte.

Zodra het opnieuw is geïnstalleerd, zou het platform volledig probleemloos moeten werken. Hoewel deze oplossing te mooi lijkt om waar te zijn, hebben sommige gebruikers al gemeld dat het perfect werkt.

Onthoud dat, nadat het herinstallatieproces is voltooid, een herstart van het apparaat zal helpen bij het wissen van de gegevens en laat de MLB TV app opnieuw beginnen.

Omdat de deïnstallatie en herinstallatie alle gegevens over de app wissen, wordt u bij de eerste keer opstarten gevraagd uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

  1. Het apparaat opnieuw opstarten

Mocht u het gevoel hebben dat de eerste oplossing te veel moeite is omdat u zich niet op uw gemak voelt bij het verlies van al die gegevens, of u wilt gewoon niet opnieuw de inloggegevens moeten invoeren, dan is er een nog eenvoudiger oplossing.

Geef de Smart TV, computer of laptop een reset en dat zou voldoende moeten zijn om het probleem uit de weg te ruimen.

Zie ook: Spectrum Tuning Adapter knippert: 5 manieren om te repareren

Vergelijkbaar met het verwijderen en opnieuw installeren, het opnieuw opstarten van het apparaat kan helpen de cache te wissen en ontdoen van ongewenste of onnodige tijdelijke bestanden, naast andere kleine configuratieproblemen.

Houd er rekening mee dat de beste manier om het systeem de nodige reiniging te laten uitvoeren is het systeem uit te schakelen en een paar minuten te wachten om het weer in te schakelen.

Hoewel elk van de apparaten die de MLB TV-app kunnen draaien een reset-optie zou moeten bieden, raden we je ten zeerste aan deze volledig uit te schakelen, omdat dit het systeem meer tijd geeft om de beschadigde bestanden te wissen en de cache te wissen.

  1. Probeer opnieuw in te loggen

Dit zou de snelste oplossing moeten zijn voor het mediaprobleem met de MLB TV-app, en het kan u helpen als u het probleem midden in een wedstrijd ondervindt.

In plaats van te wachten tot het apparaat opnieuw is opgestart of tot het proces van verwijderen en opnieuw installeren is voltooid, log je gewoon uit bij je account in de app en log je opnieuw in.

Soms kan het probleem zelfs worden opgelost met deze eenvoudigere oplossing, omdat het uitloggen er ook voor kan zorgen dat de app zich ontdoet van tijdelijke bestanden die de cache te veel vullen.

Aangezien u gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren opnieuw na het uitloggen van je account, om niet te veel te missen van het lopende spel.

  1. Controleer de netwerkverbinding

Het is ook gemeld door gebruikers die de mediafout ervaren met MLB TV app dat de oorzaak kan liggen bij de internetverbinding.

Zie ook: Waarom blijven mijn mobiele gegevens uit? 4 oplossingen

Als u de bovenstaande drie eenvoudige oplossingen probeert en het probleem nog steeds ondervindt, is er een grote kans dat het probleem niet aan het systeem van uw apparaat of aan de app zelf ligt. Dus, geef uw internet een snelheidstest - of nog beter, geef je router of modem een reboot.

Zoals uitgelegd in de andere herstellingen, zorgt de herstartprocedure ervoor dat het systeem problemen krijgt en dat niet alleen kleine configuratieproblemen worden opgelost, maar ook onnodige tijdelijke bestanden.

Hetzelfde gebeurt als je je internetmodem of router een reset dus ga je gang en geef het een kans om je verbinding te hervatten vanaf een nieuw startpunt.

De meer internet-savvy gebruikers kunnen zelfs proberen om het netwerkkanaal te veranderen, omdat het de prestaties van de app kan hinderen. Als u niet zo ervaren bent met internet lingo, is hier een walkthrough over hoe het netwerkkanaal te veranderen:

  • Log in uw routerinstellingen door het IP-adres op de achterkant van het apparaat in te typen.
  • Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in De meeste modellen worden geleverd met 'admin' parameters voor zowel de gebruikersnaam als het wachtwoord, maar het kan geen kwaad dit te controleren.
  • Zodra u de algemene instellingen opent, zoekt en opent u het tabblad netwerk. Daar vindt u de opties voor het netwerkkanaal, dus schakel het van 2,4GHz naar 5GHz, of andersom. zodat uw apparaat de inhoud goed kan stroomlijnen.

Ten slotte, mocht u niet in staat zijn het netwerkkanaal te veranderen, een eenvoudige herstart van de router of modem zou de truc moeten doen en uw MLB TV app laten werken zoals het hoort.

Tot slot, mocht u alle fixes hierin proberen en nog steeds last hebben van de media error met uw MLB TV app, laat het ons dan weten in de comments. Mocht u een andere fix vinden, zorg er dan voor dat u commentaar geeft op dit artikel, zodat we nog meer van onze abonnees kunnen helpen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.