4 manieren om Google Voice op te lossen Kon uw oproep niet plaatsen

4 manieren om Google Voice op te lossen Kon uw oproep niet plaatsen
Dennis Alvarez

google voice kon uw oproep niet plaatsen

Google is ongetwijfeld een van de tech-giganten die tonnen en tonnen aan diensten gratis aanbiedt en het zou niet overdreven zijn om het het grootste tech-bedrijf te noemen met zijn bijdragen op zulke uiteenlopende gebieden en tech-gerelateerde innovaties.

Ondanks het feit dat Google prijzenswaardig werk verricht door deze technologieën voor iedereen toegankelijk te maken, is een groot deel van hun toepassingen en diensten gratis en dat is waarschijnlijk een van de belangrijkste redenen voor deze groei die anders niet te zien is.

Google Voice is zo'n dienst die door Google wordt aangeboden aan klanten met een Google-account en die voorziet in doorschakelen, voicemail, spraakoproepen en sms-diensten. Het beste is dat alle gesprekken die via het internet worden gevoerd, helemaal gratis zijn. Er kunnen echter kosten in rekening worden gebracht voor de gesprekken die u via het netwerk van telecomaanbieders voert met Google Voice.

Dat maakt het een zeer bruikbare app voor de meeste mensen die er zijn en miljoenen gebruikers bellen via Google Voice elk uur. De app en hun systeem zijn vrij geweldig, en je zal niet te maken hebben met enige vorm van problemen over de toepassing optimaal. Echter, als je krijgt de foutmelding "Google Voice Couldn't Place Your Call", dat kan lastig zijn en je kunt het oplossen ineen paar eenvoudige stappen die:

Hoe repareren Google Voice kon niet uw oproep plaatsen?

1. Controleer de connectiviteit

Om te beginnen met het oplossen van problemen, moet u ervoor zorgen dat uw telefoon of het apparaat dat u gebruikt voor Google Voice het juiste internet of telecomcarrier dekking heeft. Het is vrij eenvoudig, in de eerste plaats worden alle gesprekken via het internet geplaatst en als het internet niet beschikbaar is, gebruikt Google Voice het mobiele carrier netwerk om de gesprekken te plaatsen.

Dus, je moet beginnen met de Wi-Fi en ervoor zorgen dat niet alleen je telefoon is verbonden met het juiste Wi-Fi netwerk, maar dat het ook de juiste internet dekking krijgt via dat Wi-Fi netwerk. Je kunt het uitproberen door een andere applicatie te gebruiken die een internetverbinding vereist en kijken of het goed werkt. Als het goed werkt, kun je verder gaan met andere stappen in het oplossen van problemen. Maar als hetniet goed werkt, moet u eerst uw Wi-Fi-dekking herstellen en dat zal het probleem voorgoed oplossen.

Als u om de een of andere reden geen Wi-Fi-dekking kunt krijgen, moet u de mobiele gegevens controleren, en het internet via de mobiele gegevens zal voor u werken. Zo niet, dan moet u de juiste carrierdekking op de connectiviteit hebben, omdat Google Voice die ook kan gebruiken om te bellen en dat zal u enorm helpen om van deze fout af te komen.

2. VPN uitschakelen

Een ander ding waar je voorzichtig mee moet zijn is de VPN, want er zijn verschillende problemen die kunnen worden veroorzaakt met Google Voice, en je moet de VPN-toepassing uitschakelen als je die op je toestel hebt ingeschakeld om het te laten werken.

Controleer dus eventuele VPN's en zorg ervoor dat ze zijn uitgeschakeld om deze fout niet te krijgen wanneer u probeert te bellen via Google Voice.

3. Controleer de machtigingen

Als u een smartphone hebt of een van de nieuwste besturingssystemen gebruikt, zoals Windows 10, moet u ook voorzichtig zijn met de toepassingsrechten. Met deze besturingssystemen kunt u bepalen welke toepassingen uw bronnen kunnen gebruiken, zoals hardwaretoegang tot de microfoon, luidspreker en zelfs de netwerken.

Dus, als je de Google Voice-applicatie niet hebt toegestaan om het internet te gebruiken via de Wi-Fi of cellulaire data, kun je niet bellen via de applicatie en krijg je de foutmelding "Google Voice Couldn't Place Your Call".

Om dit probleem op te lossen, moet u eerst de machtigingen controleren en ervoor zorgen dat Google Voice de juiste machtigingen heeft voor de telefoontoegang. Verderop moet u ook de machtigingen voor internettoegang controleren en dat zou de truc voor u doen. Deze machtigingen kunnen worden geopend door het tabblad machtigingen in uw instellingenmenu te controleren of door de toepassing afzonderlijk te openen endoor op het tabblad machtigingen te klikken.

4. Toepassing opnieuw installeren

Een ander nuttig ding dat u in dergelijke gevallen kunt doen, is ervoor zorgen dat er geen problemen zijn met de applicatie. De beste manier om dit te laten doen, is de applicatie opnieuw te installeren. Verwijder dus eerst de Google Voice-applicatie op uw apparaat en vervolgens moet u het apparaat een keer opnieuw opstarten en ervoor zorgen dat het voldoende ruimte heeft om de Google Voice-applicatie te downloaden en perfect te laten werken.

Aangezien Google Voice extra ruimte nodig heeft om te downloaden en tijdelijke gegevens te verwijderen om op de juiste manier te werken, is dit een must check voor u voordat u de toepassing opnieuw installeert. U kunt wat ruimte vrijmaken door ongebruikte toepassingen of de gegevens die u niet nodig hebt te verwijderen.

Daarna moet u de laatste versie van de toepassing downloaden op uw telefoon en dat zal de truc voor u doen. Het opnieuw downloaden van de toepassing zal u helpen bij het omgaan met het probleem op drie verschillende manieren.

Om te beginnen verwijdert u de toepassing en installeert u deze opnieuw, zodat eventuele bugs of fouten in de toepassing die deze problemen kunnen veroorzaken, voorgoed verdwenen zijn en u de toepassing weer kunt laten werken.

Dan heb je de laatste versie van de Google Voice-applicatie gedownload op het toestel, zodat alle mogelijke problemen die veroorzaakt kunnen worden door het falen van de applicatie ook verholpen zijn.

En het belangrijkste is dat u zich opnieuw aanmeldt met uw account, zodat eventuele problemen met uw Google-account voorgoed zijn opgelost en u kunt bellen met uw Google-account via de Google Voice-applicatie zonder die lastige foutmelding.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.