23 meest voorkomende Verizon-foutcodes (betekenis en mogelijke oplossingen)

23 meest voorkomende Verizon-foutcodes (betekenis en mogelijke oplossingen)
Dennis Alvarez

Inhoudsopgave

verizon foutcodes

Verizon is een veelgebruikte provider van mobiele netwerkdiensten. Verizon heeft een breed scala aan netwerkdiensten ontworpen, zoals draadloos internet, tv-plannen, internetplannen en telefoondiensten. De gebruikers hebben echter een aantal foutcodes ontvangen tijdens het gebruik van de Verizon-diensten. Met dit artikel delen we de veelvoorkomende fouten, hun betekenis en wat kan worden gedaan om de fouten te herstellen!

Verizon foutcodes

1. Foutcode 0000:

Dit is de eerste foutcode bij Verizon, en het betekent gewoon succes. In het bijzonder betekent het dat de transactie met succes is voltooid. Het vereist echter geen oplossing of probleemoplossingsmethode.

2. Foutcode 0101:

Deze foutcode betekent dat het storingsrapport al bestaat. Het betekent gewoon dat het storingsonderdeel bestaat op het lijncircuit tijdens het gebruik van de Verizon netwerkdiensten. Wat betreft de oplossing, die is er niet omdat u het storingsrapport niet hoeft aan te vragen.

3. Foutcode 0103:

De foutcode betekent dat het verplichte attribuut ontbreekt. Het betekent dat het verplichte attribuut ontbreekt in de set of dat de tag geen waarde heeft. Als u de groepen gebruikt, wordt de fout gemeld op groepsniveau. Het verschijnt meestal wanneer de voorwaardelijke velden worden gebruikt. Dat gezegd zijnde, om deze foutcode te herstellen, moet u het apparaat opnieuw opstarten.

4. Foutcode 0104:

De foutcode betekent een ongeldige attribuutwaarde, wat betekent dat er een fout is bij het bewerken. De DD-tags worden alleen op groepsniveau vermeld (niet bij de individuen). Het komt voor bij opmaakfouten. Deze foutcode kan worden verholpen door de serviceregels te inspecteren en te corrigeren.

5. Foutcode 0201:

De foutcode 0201 betekent dat "no such object instance", wat betekent dat het ticket niet beschikbaar is. Deze fout treedt op wanneer gebruikers de functie modify, status inquiry, of close transactions gebruiken. Om deze foutcode op te lossen, moet u contact opnemen met de Verizon klantenondersteuning.

6. Foutcode 0301:

De foutcode signaleert "kan op dit moment niet weigeren of verifiëren". Ter illustratie: het betekent dat het ticket zich in een opheffingsstatus bevindt, en dat gebruikers geen wijzigingen kunnen aanbrengen. De fout verschijnt meestal wanneer het ticket wordt bewerkt door de klantenservicemedewerker van Verizon. Deze foutcode verdwijnt automatisch wanneer het ticket wordt vrijgegeven.

7. Foutcode 0302:

Foutcode 0302 betekent de "kan niet sluiten" optie en betekent dat het ticket niet kan worden gesloten door de gebruikers. Het zal ook leiden tot problemen bij het sluiten van de lopende taken. Wat de oplossing betreft, moeten de gebruikers contact opnemen met de klantenservice.

8. Foutcode 0303:

Het betekent "probleemmelding van de wijziging/geweigerd." Wat de betekenis betreft, het betekent gewoon dat het ticket in de status vrijgegeven is en dat er geen wijzigingen nodig zijn. Het lijkt erg op foutcode 0301.

9. Foutcode 0304:

Deze foutcode betekent dat de regelconditie niet werkt, en de transactie is geweigerd. Het verschijnt als de werkconditie van regel met het bericht. Wat de oplossing betreft, er is een configuratieprobleem en dit kan worden opgelost door met de technische ondersteuning te praten.

10. Foutcode 0305:

De foutcode betekent dat de lijnstatus of/en het circuit in behandeling is, en de transactie is geweigerd. Met deze foutcode kunnen de gebruikers geen trouble administration ticket aanmaken. Over het algemeen gebeurt dit bij factureringsproblemen.

11. Foutcode 1001:

De foutcode betekent dat de verwerking is mislukt en geen waarde heeft. Het komt meestal voor bij de time-out van het systeem. Om dit probleem op te lossen, hoeft u alleen maar de transactie opnieuw in te dienen, en de fout zal verdwijnen.

12. Foutcode 1002:

De foutcode vertegenwoordigt de terugvalmelding. Het betekent gewoon dat de beveiligingsfout door het computersysteem is gesignaleerd. Bovendien betekent het ook dat het circuit niet is gedetecteerd. Het doet zich voor wanneer de ID niet beschikbaar is in de records. Het kan worden opgelost door de klantenservice te bellen en hen te vragen de records bij te werken.

13. Foutcode 1003:

De foutcode betekent "resource limitation" en treedt meestal op wanneer de systeemfunctionaliteit uitvalt. De fout is eenvoudig te verhelpen, want u hoeft de transacties alleen maar opnieuw in te dienen.

14. Foutcode 1004:

Deze foutcode betekent dat de toegang is geweigerd. Het betekent ook dat de beveiligingsfout door het systeem is geïdentificeerd. Het gebeurt meestal met de bedrijven, en de bedrijfsrecords moeten worden bijgewerkt met Verizon.

15. Foutcode 1005:

De code betekent de fout in de routering, waardoor de gebruikers de verzoeken niet naar het testcentrum kunnen sturen. Om de fout op te lossen, moet u de servicelijn oplossen.

16. Foutcode 1006:

Foutcode 1006 is het ongeldige kenmerk van het serviceherstelverzoek. Het betekent dat het verzoek is geweigerd, en het interne circuit heeft PBX. Wij stellen voor dat u de serviceherstelverzoeken opnieuw verstuurt.

17. Foutcode 1007:

De foutcode betekent dat er een verzoek tot vastlegging is mislukt. De fout betekent meestal dat het verzoek is geweigerd (de vastlegging is gewijzigd).

18. Foutcode 1008:

Dit is het ongeldige DSL test request attribuut. Het betekent gewoon dat het DSL test request niet toegestaan was. Het beste is om het DSL test request opnieuw te versturen om deze foutcode op te lossen.

19. Foutcode 1017:

De code betekent dat de ingediende transactie niet kan worden toegestaan en verwerkt. Als deze foutcode verschijnt, moet u contact opnemen met de internetprovider.

20. Foutcode 2001:

De foutcode betekent dat de functies van het testsysteem uitvallen. Het verschijnt als "delphi time out" op het scherm. De gebruikers moeten contact opnemen met de klantenondersteuning van Verizon.

21. Foutcode 2004:

De foutcode betekent dat de gebruikers het verzoek niet naar NSDB kunnen sturen en dat het centrum ongeldig is. Als u deze foutcode heeft, moet u contact opnemen met de RETAS helpdesk.

22. Foutcode 2007:

Deze foutcode betekent dat de schakelaar is uitgetimed. Dit is echter geen ernstig probleem en kan worden opgelost door de systeemschakelaar opnieuw in te voeren.

23. Foutcode 2008:

De foutcode betekent gewoon dat de schakelaar geen circuit heeft. Het kan verschijnen als een onvolledige circuit inventarisatie. Het kan worden opgelost door te volgen voor het opnieuw gebruiken van de schakelaar.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.