Wat is de NETGEAR Performance Optimization Database?

Wat is de NETGEAR Performance Optimization Database?
Dennis Alvarez

netgear prestatie optimalisatie database

NETGEAR biedt u het voordeel van geavanceerde netwerkapparatuur die de concurrentie ver vooruit is in termen van prestaties en u kunt ook genieten van de juiste stabiliteit.

Niet alleen hun hardware is uitzonderlijk goed en high-end, maar ze werken ook consequent aan hun software en je krijgt een van de meest stabiele en geavanceerde firmware op alle NETGEAR modems en routers.

Zo kunt u genieten van een naadloze ervaring, wat uw behoeften ook mogen zijn, en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

NETGEAR Performance Optimization Database

We zijn allemaal bekend met de QoS-functie op de NETGEAR-routers waarmee u een perfect gebalanceerde configuratie kunt krijgen voor alle functies op uw router, inclusief de toewijzing van bandbreedte, frequentiebanden, dekking en meer, zodat u deze instellingen niet handmatig hoeft te wijzigen en de router naadloos kunt gebruiken zonder enige vorm van problemen.

Deze instellingen worden beheerd door de Performance Optimization Database die wordt verzameld op basis van de statistieken van verschillende ISP's, internetverbindingen en gebruikers om de prestaties van uw router te verbeteren en u de beste QoS-functie te geven zonder problemen te veroorzaken.

Database bijwerken

Het beste deel is dat het niet alleen een vooraf ingestelde database is die is opgeslagen op de firmware, maar het krijgt ook regelmatig updates om de algehele ervaring te verbeteren en op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over een enkel ding, omdat dat automatisch de router voor u zal configureren en uitvoeren op de best mogelijke instellingen, zodat u zich over niets zorgen hoeft te maken.

Ook als u problemen ondervindt met de QoS-functie van uw router, is het eerste wat u moet doen de updates controleren om er zeker van te zijn dat er geen dergelijke database voor prestatie-optimalisatie in de maak is waardoor u met het probleem wordt geconfronteerd.

U moet er dus voor zorgen dat u de update op uw router downloadt, zodat u de volledige QoS op de NETGEAR router kunt gebruiken.

QoS uitschakelen

Nu, u kunt ook de QoS uitschakelen zoals gesuggereerd op meerdere forums als meer dan 300 Mbps, het internet is vrij snel en je hoeft niet stabilisatie functies zoals QoS beperken dat. Er zijn ook een aantal andere dingen die je moet weten over en wees voorzichtig voor als je ervoor kiest om de QoS uit te schakelen en niet de prestaties optimalisatie Database te gebruiken.

In principe is er een reeks instructies en configuraties die u handmatig moet uitvoeren, als u ervoor kiest om de QoS uit te schakelen. U kunt dus maar beter weten waar u mee te maken hebt en het uitschakelen van de QoS kan soms het beste zijn voor een prestatie-geoptimaliseerde ervaring met uw NETGEAR router.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.