Wat gebeurt er als je een nummer blokkeert bij T-Mobile?

Wat gebeurt er als je een nummer blokkeert bij T-Mobile?
Dennis Alvarez

wat gebeurt er als je een nummer blokkeert op t mobile

Op dit moment heeft T-Mobile vrijwel geen introductie meer nodig. Gezien het feit dat ze zo populair zijn geworden dat ze een begrip zijn, zou het een beetje overbodig zijn om uit te leggen wat ze doen. In plaats daarvan zullen we vandaag proberen wat verwarring op te helderen die sommige gebruikers lijken te hebben met hun service.

Met de komst van geavanceerde telecommunicatie is een van de duidelijkste nadelen dat mensen je op vrijwel elk moment en op elke plaats kunnen bereiken. Natuurlijk kan dit ook een positief punt zijn, maar het is niet geweldig als iemand met wie je geen contact wilt, die mate van toegang tot je heeft.

Gelukkig is er bij elke dienst altijd de mogelijkheid om blokkeer het nummer waar het gedoe vandaan komt.

Maar wat betekent dat? Welk niveau van bescherming biedt dit u precies? Wat kan de persoon nog doen om u te bereiken? Al deze vragen worden ons vaak gesteld.

Dus, om alle verwarring weg te nemen, besloten we te onderzoeken wat er precies gebeurt als je een nummer blokkeert bij T-Mobile. Het volgende is wat we ontdekten.

Wat gebeurt er als je een nummer blokkeert bij T-Mobile?

Het eerste opvallende dat we hierover ontdekten is eerlijk gezegd meer dan een beetje teleurstellend. Dus, hier gaan we. Wanneer je iemand blokkeert op T-Mobile, kunnen ze nog steeds jouw nummer bellen.

Maar in plaats van dat de telefoon overgaat, zal de persoon die je hebt geblokkeerd direct worden doorgeschakeld naar je voicemail. Eerlijk gezegd vonden we dit nogal vreemd, want het punt van het blokkeren van een nummer is toch dat dan kunnen ze je op geen enkele manier bereiken.

Maar er is ten minste één redding van deze bizarre bepaling die we onder de aandacht moeten brengen. Wanneer het geblokkeerde nummer ervoor kiest een voicemail achter te laten, krijg je een melding op je telefoon dat je een voicemail hebt gekregen van dat geblokkeerde nummer.

Dit geeft je tenminste de mogelijkheid om de voicemail niet af te luisteren, maar alleen als je het geluk hebt dat je de melding eerst hebt gezien. Daarnaast kunnen sommigen van jullie ook een stil bericht ontvangen, dat maximaal 5 seconden duurt, dat je waarschuwt voor het feit dat een geblokkeerd nummer heeft een voicemail achtergelaten .

Het is nog steeds geen geweldig systeem, maar je hebt tenminste een redelijke kans om het te zien. Maar met dat gezegd te hebben, zouden we nog steeds de voorkeur geven aan een systeem waarin het geblokkeerde nummer op geen enkele manier bij je telefoon kan komen.

Wat gebeurt er als ik het geblokkeerde nummer bel?

Sommigen van u maken zich misschien zorgen over de mogelijkheid dat u er per ongeluk in slaagt het nummer te bellen dat u hebt geblokkeerd. Om het botweg te zeggen: ja, dat is inderdaad mogelijk.

In feite kunt u het geblokkeerde nummer zowel sms'en als bellen wanneer u maar wilt. Natuurlijk is de voorwaarde dat elke sms die het nummer stuurt als antwoord zal worden geblokkeerd De enige manier waarop ze effect kunnen hebben op je telefoon is door een andere voicemail achter te laten.

Over het geheel genomen moeten we zeggen dat dit zeker niet de meest grondige vorm van blokkeren is die we hebben gezien, en we begrijpen volkomen waarom mensen actief hebben geprobeerd uit te zoeken wat er in dit blokkeringsscenario gebeurt. In feite is het bijna meer een re-routing/doorschakelingsdienst dan een direct blok.

Het enige voordeel is dat wanneer je iemand blokkeert, diegene geen melding krijgt van de situatie. Maar, laten we eerlijk zijn, een dergelijk systeem zou toch niet veel zin hebben.

Dus, voor T-Mobile klant, het blokkeringssysteem werkt maar in één richting U, als veronderstelde blokkeerder, kunt op elk gewenst moment de communicatie met de geblokkeerde (om een term te gebruiken) op gang brengen.

Maar om alle teksten te lezen waarmee ze reageren, moet u dan deblokkeer ze Het is vrij gemakkelijk om op elk moment te doen als je toevallig ook van gedachten verandert, dus als je voelt dat je iemand een tijdje moet blokkeren, aarzel dan niet om dat te doen.

Hoe nummers blokkeren op T-Mobile

Als het soort nummers dat u wilt blokkeren de spam- en oplichtingsnummers zijn die af en toe opduiken, dan hebben wij uitstekend nieuws voor u. Daar is namelijk een speciale dienst voor, ontworpen door T-Mobile.

Als dit is wat u zoekt, kunt u altijd download hun Scam Shield app Ga dan naar de instellingen en schakel de 'scam block' functie in. Het is redelijk intuïtief en zou moeten voorkomen dat u in de toekomst zoveel hinderlijke telefoontjes krijgt. Voor degenen onder u met een postpaid contract, kunt u deze functie ook inschakelen door gewoon #662# te bellen.

U kunt ook inloggen op uw T-Mobile account en vanaf daar de scam block inschakelen. Als u een prepaid klant bent, kunt u dit snel inschakelen door bel gewoon #436#. Natuurlijk is deze dienst ook de go-to voor wie specifieke nummers wil blokkeren.

Het laatste woord

In sommige opzichten is de blokkeerfunctie heel intuïtief, maar door geblokkeerde nummers voicemails te laten achterlaten, hebben ze volgens ons de bal een beetje laten vallen.

Als iemand bijvoorbeeld een traumatische ervaring heeft gehad door toedoen van de persoon die de ongevraagde voicemail achterlaat, is het laatste wat hij wil dat hij per ongeluk zijn stem te horen krijgt doordat hij zijn voicemail heeft geopend. De enige redding is dat er een melding komt om u te waarschuwen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.