Waarom krijg je voortdurend belangrijke berichten van Spectrum?

Waarom krijg je voortdurend belangrijke berichten van Spectrum?
Dennis Alvarez

belangrijke mededeling van spectrum

Spectrum is een uitzonderlijke TV en internet service provider. Het is veilig om te zeggen dat bijna alle klanten volledig tevreden zijn met Spectrum's plannen en diensten. Niemand meldt meestal zo veel van een probleem, behalve voor spamming en junk mails die in dikke rode letters zeggen dat "BELANGRIJKE MEDEDELING VAN SPECTRUM." Laten we reëel zijn - niemand wil hun Gmail inbox overspoeld met dergelijke ongevraagde e-mails datIn dit artikel zullen we wat relevante informatie delen over de belangrijke mededelingen van de Spectrum provider en manieren om het spammen en ongewenste e-mails van Spectrum te beperken. Lees verder.

Waarom zie ik voortdurend "BELANGRIJKE MEDEDELING VAN SPECTRUM"?

Als gebruiker van de Spectrum-kabel- of internetdienst ben je misschien wel eens opgelicht met de spammails die schreeuwen "BELANGRIJKE MEDEDELING VAN SPECTRUM". Als paranoïde, bezorgde en misschien verstandige klant heb je vast de mail geopend, denkend dat je internetdienst op het punt staat te worden afgesloten. Je vraagt je vast af of er geen andere legitieme ernstige of alarmerende problemen met Spectrum aan de hand zijn.internet of kabel die je moet weten.

Spectrum gebruikers openen meestal de e-mails die slechts pogingen zijn van de Spectrum verkopers om u op een geüpgrade internet of kabel service plan te krijgen. Gelukkig zijn er manieren om zich te ontdoen van dergelijke junky en spamming e-mails. Blijf bij ons!

Meest recente bericht van Spectrum:

Het is niet altijd zo dat de e-mails extra of rommelig blijken te zijn. Soms moet je de e-mails serieus nemen door ze gewoon te lezen. Hier is de laatste Spectrum aankondiging met een e-mail onderwerpregel die zegt: "Belangrijke mededeling van Spectrum."

Spectrum breedband en haar Wi-Fi diensten zijn van plan om gedurende zestig dagen gratis internetfaciliteit te verlenen. Dit aanbod is echter beperkt tot nieuwe K-12 en College studenten, huishoudens.

Vanwege de coronaviruscrisis is Spectrum zo vriendelijk om alle studenten 60 dagen lang gratis breedband en Wi-Fi toegang te geven.

U hoeft alleen maar 1-844-488-8395 te bellen om deel te nemen aan het coronavirusbestrijdingsprogramma waarbij gratis internettoegang wordt verleend.

Deze legitieme "Belangrijke mededeling van Spectrum" e-mail is de reden waarom u de e-mails meestal één keer moet openen en controleren. Er zijn echter nog manieren om de terugkerende e-mails te blokkeren.

Hoe kom ik af van junkmails met "Belangrijk bericht van Spectrum"?

Er zijn in totaal twee manieren om een eind te maken aan junky Spectrum e-mails. Eén manier is om de Spectrum Klantenservice direct te bellen, en de andere is het invullen van een formulier. Link: //www.spectrum.com/policies/your-privacy-rights-opt-out.

Als u een bestaande Spectrum-klant bent, opent u het formulier en vult u uw voor- en achternaam, telefoonnummer (gekoppeld aan Spectrum) en e-mailadres in. Het staat u vrij om de marketinginhoud van Spectrum e-mails te blokkeren.

U kunt Spectrum ook verhinderen uw persoonlijke gegevens te schaden of te misbruiken door een opt-out. U hoeft alleen maar naar "Aanvullende Privacyvoorkeuren" te gaan.

Conclusie:

Spectrum e-mails met de tekst "BELANGRIJKE MEDEDELING VAN SPECTRUM" kunnen meestal onwettig zijn. U kunt zich ervan ontdoen door gebruik te maken van de hierboven genoemde manieren.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.