Waarom krijg ik ABC niet op mijn antenne?

Waarom krijg ik ABC niet op mijn antenne?
Dennis Alvarez

Waarom krijg ik geen abc op mijn antenne?

Een groot aantal mensen kiest tegenwoordig voor satelliettelevisie, vanwege de commodity en het enorme aantal beschikbare kanalen. Bovendien zorgen de huidige technologieën ervoor dat het signaal de tv-toestellen van de gebruikers bereikt en eindeloze uren amusement biedt op een stabiele en ononderbroken manier.

Zoals bekend werken satelliet-tv-diensten met antennes om de dienst te leveren, aangezien deze fungeren als een tussenliggende ontvanger die het signaal naar de tv-toestellen stuurt.

Sommige van de meest voorkomende satelliettelevisiediensten bieden zelfs andere functies, zoals DVR, waarmee gebruikers hun favoriete tv-programma's kunnen opnemen en later kunnen bekijken. Afgezien van het praktische en efficiënte karakter van dit soort diensten, zijn de meeste van de beschikbare de plannen zijn heel betaalbaar .

Dit helpt providers hun plaats te behouden in de lijst van de meeste abonnees en eist van hen dat zij de kwaliteit van hun dienst voortdurend verbeteren.

Een aantal gebruikers heeft echter gemeld dat zij sommige van hun favoriete kanalen niet via hun satelliettelevisiediensten kunnen bereiken. Dat komt vooral omdat de aanbieders gewoonlijk een groot aantal gratis kanalen aanbieden en niet altijd enkele van de meest gerenommeerde betaalde kanalen.

Hoe dan ook, er is een manier om al uw favorieten, of ten minste de meeste ervan, met uw satelliet-tv-dienst te krijgen.

Waarom krijg ik ABC niet op mijn antenne?

Omdat veel gebruikers zonder veel succes hebben geprobeerd enkele van hun favoriete kanalen in hun satelliet-tv-diensten te krijgen, brengen wij u vandaag een lijst met trucs die elke gebruiker kan proberen zonder een druppel schade aan de apparatuur.

Dus, zonder meer, hier is wat u kunt doen om uw favoriete kanalen in uw satelliet-tv-dienst te krijgen.

1. Zorg ervoor dat uw apparatuur ze kan ontvangen

Verschillende kanalen werken met verschillende frequentiebereiken. Dit betekent dat als de componenten van uw satelliet-tv-dienst niet goed zijn ingesteld, zij zal gewoon niet de frequentie bereiken bereik waarin die kanalen werken.

Ook kunnen sommige apparaten een beperking hebben op wat ze kunnen decoderen, wat een ander obstakel kan zijn voor het ontvangen van uw favoriete kanalen. Dus, laat uw apparatuur gecontroleerd op de frequentie bereik waarvan u kanalen wilt ontvangen en dat zou het moeten doen.

Houd er echter rekening mee dat u waarschijnlijk alle onderdelen van uw satelliet-tv-dienst moet controleren, waaronder normaal gesproken antennes, ontvangers, decoders en DVR-apparaten. Om ervoor te zorgen dat de installatie het signaal van de kanalen kan ontvangen, moeten ze allemaal het frequentiebereik kunnen bereiken.

Zoek ten slotte de informatie over het frequentiebereik op de officiële webpagina van uw favoriete zender voordat u uw hele systeem gaat controleren. Zo doet u niet al het werk voor niets.

Als uw apparatuur het frequentiebereik waarbinnen uw favoriete kanalen werken niet kan bereiken, kunt u overwegen deze te veranderen. Een van de redenen waarom u in de eerste plaats een satelliettelevisiedienst hebt, is immers om van hun programma's te genieten, wisselende apparatuur zal zeker een effectieve manier om die kanalen te krijgen.

2. Probeer contact op te nemen met uw provider

In het geval u al uw apparatuur controleert en vaststelt dat deze goed genoeg is om het frequentiebereik te ontvangen van de kanalen die u op uw TV wilt hebben en ze nog steeds niet op uw lijst staan, zorg er dan voor dat om contact op te nemen met uw vervoerder .

De meeste grote tv-aanbieders hebben al nagedacht over hoe u van de programma's van uw favoriete kanalen wilt genieten, dus ze zullen zeker de nodige info hebben om ze aan de praat te krijgen. Ook kunnen ze, zodra u de hele opstelling heeft gecontroleerd, nagaan of alles in orde is voor u om die kanalen te ontvangen.

Maar zoals veel gebruikers hebben gemeld, ligt het vaak aan het pakket dat u hebt gekocht, dus kijk eens naar de andere plannen die uw provider aanbiedt. De kans dat een groter pakket de kanalen bevat die u zoekt, is vrij groot.

Gelukkig kunnen gebruikers tegenwoordig hun plannen zelfs via apps of zelfs hun officiële webpagina's upgraden. Mocht u, aan de andere kant, het gevoel hebben dat u meer een beller bent, bel hun verkoopafdeling en krijg de upgrade die uw favoriete kanalen levert.

3. Zorg ervoor dat u de antenne kalibreert.

Deze oplossing klinkt zeker als een achterhaalde manoeuvre, maar het kan u daadwerkelijk opleveren wat u zoekt. Het is niet zo dat uw antenne telkens wanneer u naar de satelliet van de zender wilt kijken, in de richting van die satelliet moet worden verplaatst, in plaats van dat een of andere natuurlijke gebeurtenis de verplaatsing veroorzaakt.

Als het op antennekalibratie aankomt, kunnen fracties van een inch een verschil maken tussen het ontvangen van de kanalen die u wilt bekijken of niet. Volg dus de instructies van uw provider en kalibreer uw antenne. Voer vervolgens de kanaalscan uit om te zien of de kanalen die u zoekt op de lijst verschijnen.

Ook al lijkt het niet effectief, het aanpassen van de positie van uw antenne is zeer nuttig en er is geen expert voor nodig. De keerzijde is dat u waarschijnlijk probeer de kalibratie verschillende keren als je niet de juiste uitrusting hebt.

De tijd die gewoonlijk nodig is om contact op te nemen met de klantenservice, een bezoek te plannen en te wachten tot de technici uw antenne correct hebben gekalibreerd, kan echter langer duren.

4. Neem contact op met de klantenservice

Als u alle oplossingen in de lijst probeert en nog steeds uw favoriete kanalen niet kunt ontvangen, kunt u contact opnemen met de klantenondersteuning van uw provider. Hun hoogopgeleide professionals zijn gewend om met allerlei problemen om te gaan, dus ze hebben waarschijnlijk nog andere trucs voor u om te proberen.

En mochten deze trucs uw technische expertise te boven gaan, dan kunnen zij altijd langskomen om het probleem namens u op te lossen. Bovendien kunnen zij, zodra zij in de buurt zijn, de andere onderdelen controleren op mogelijke problemen en deze in een mum van tijd verhelpen.

Het laatste woord

Tot slot, als u andere manieren ontdekt om die 'speciale' kanalen op uw satelliet-tv-dienst te krijgen, laat het ons dan weten. Stuur een bericht naar het commentaargedeelte waarin wordt uitgelegd de stappen en help andere lezers ook van hun favoriete kanalen te genieten.

Tot slot, door ons wat feedback te geven, helpt u ons om onze gemeenschap sterker te maken.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.