Moet Frame Burst aan of uit staan? (Beantwoord)

Moet Frame Burst aan of uit staan? (Beantwoord)
Dennis Alvarez

frame burst aan of uit

De meeste mensen die thuis een goede internetverbinding willen hebben, weten dat een goede router noodzakelijk is. Deze helpt niet alleen bij het leveren van signalen in het hele huis, maar bevat ook een aantal functies. De meeste nieuwere modellen routers die tegenwoordig op de markt komen, hebben een functie die bekend staat als Frame Burst .

Dit kan Packet Burst, Tx Burst, of Frame Burst heten, afhankelijk van het bedrijf en het model van uw apparaat. Hoewel de namen voor deze functie variëren van model tot model, is het algemene doel ervan hetzelfde. U kunt toegang krijgen tot deze instelling via de configuratiebestanden of de geavanceerde routeropties op uw apparaat. Ook dit verschilt per bedrijf.

Wat doet Frame Burst?

De frame burst-functie op uw toestel is gemaakt om de algemene snelheid van uw verbinding te verbeteren. Uw systeem en de router verzenden gewoonlijk gegevens tussen elkaar. Deze worden vervolgens gebruikt om u de websites te bieden die u wilt openen. De frame burst-functie maakt gebruik van een technologie die deze berichten kan afbreken en ook combineren.

Het verwijdert ook alle extra berichten die mogelijk werden herhaald. Hierdoor kunnen uw beide apparaten veel sneller gegevens verzenden, terwijl u ook bandbreedte bespaart. Hoewel de tijd voor uw pagina's misschien niet veel verandert, zullen de meeste gebruikers merken dat de prestaties van hun verbinding beter worden na het inschakelen van deze functie.

Problemen met vlamdoorslag

Je zou kunnen denken waarom zou iemand deze functie willen uitschakelen als het een prestatieverbetering oplevert. Daarom moet je er rekening mee houden dat, hoewel je verbinding veel beter zal werken, je met deze functie soms vertragingsproblemen kunt krijgen. Dit gebeurt meestal wanneer er veel apparaten op hetzelfde netwerk als jij zijn aangesloten.

De router heeft het moeilijk om gegevens via deze functie te verzenden en zal uiteindelijk sommige apparaten voorrang geven boven andere. Dit betekent dat al uw andere apparaten een trage internetverbinding en latentieproblemen zullen krijgen.

Frame Burst Aan of Uit:

Dit hangt meestal af van het gebruik van de gebruiker. Maar er zijn enkele dingen waar u op moet letten als u overweegt deze functie in of uit te schakelen. Als u slechts enkele apparaten op uw verbinding gebruikt, zal deze functie de internetsnelheid voor u verhogen. Echter, Als het aantal apparaten dat u gebruikt groter is dan 5, moet u overwegen het uit te schakelen. Sommige apparaten ondersteunen deze functie op dat moment niet.

U kunt controleren of uw apparaat de frame burst-functie kan ondersteunen voordat u deze inschakelt. Daarnaast, als u online games wilt spelen op uw verbinding, moet u de functie uitschakelen, zelfs als er een paar apparaten op zijn aangesloten. Dit is omdat latentie een zeer belangrijke factor is voor online gaming. Ten slotte kunt u deze functie ook de hele dag ingeschakeld laten, maar uitschakelen.als je problemen krijgt.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.