Verizon Home Device Protect Review - Een overzicht

Verizon Home Device Protect Review - Een overzicht
Dennis Alvarez

verizon home device protect review

Verizon heeft een uitgebreide reeks apparaten en plannen ontworpen voor hun gebruikers, en dat ook nog eens tegen het meest betaalbare tarief. In de afgelopen jaren is het gebruik van smart home producten aanzienlijk toegenomen, en in tegenstelling tot andere mobiele carriers, biedt Verizon haar gebruikers veiligheidsbescherming als ze de producten hebben aangeschaft. Daarom hebben ze Verizon Home Device Protect gelanceerd, dat wein dit artikel bespreken!

Verizon Home Device Protect Review

Om te beginnen is het een populaire en betrouwbare garantieservice voor aangesloten smart home-apparaten. Als het aankomt op Home Device Protect, zou het niet verkeerd zijn om te zeggen dat het de ultieme garantie is die je nodig hebt voor aangesloten smart home-producten. Dit plan wordt geleverd met 24*7 technische ondersteuning en betere bescherming met digitale functies die uiterste veiligheid bieden aan de gebruikers. Wanneer u kiest voor deze service,Verizon stuurt het technische team twee keer naar uw huis voor een bezoek over een periode van 12 maanden.

Het is beschikbaar op ongeveer $ 25 voor een maand, maar u zou meer dan dit kunnen betalen aangezien er sommige toepasselijke belastingen zijn. Het kan veiligheidsdekking bieden voor een eindeloze reeks in aanmerking komende producten die op uw huis zijn aangesloten, evenals de andere producten die u in de toekomst zult toevoegen. Het wordt voorgesteld dat u de voorwaarden & controleert; voorwaarden om de in aanmerking komende producten te bepalen. Gewoonlijk is de lijst nietomvatten de routers, audio streaming apparaten en video streaming apparaten die worden geleverd of ondersteund door het bedrijf. Wat de smartwatches en tablets betreft, deze komen in aanmerking voor Home Device Protect.

Als het gaat om de elektrische en mechanische storingen van het apparaat, worden deze meestal veroorzaakt door de tijd en als er fouten zijn in vakmanschap en materialen. Bovendien kan het de stroompieken dekken. In eenvoudigere woorden, het kan zowel de accidentele als onopzettelijke schade dekken die wordt veroorzaakt door het hanteren van de apparaten. In het geval van een gedekte storing belooft Verizon reparatie en vervanging te bieden.diensten zolang u het in aanmerking komende product gebruikt.

Aan de andere kant, als het bedrijf niet in staat is om een vervanging of reparatie service te bieden, zijn ze zeer waarschijnlijk om u de cadeaubon, afhankelijk van de vervangingswaarde, conditie en leeftijd van het product. In het geval dat het bedrijf biedt de reparatie diensten, kunnen ze gebruik maken van niet-originele onderdelen. Wat de beschikbaarheid betreft, kunt u 24 * 7 klantenondersteuning met technische bijstand te krijgen metHet wordt aanbevolen om de Digital Secure app op uw smartphone te downloaden.

De facturering en dekking worden gestart wanneer de inschrijving begint, maar houd in gedachten dat het komt met een wachttijd van dertig dagen als je de claim moet indienen. Binnen een periode van een jaar, kunt u onbeperkt klachten, maar het maximale bedrag gedekt voor een claim varieert van $ 2000 tot $ 5000, dat is vrij aanzienlijk. Echter, terwijl het indienen van de claim, moet u de service kosten te betalen van$99, $49, of $0, afhankelijk van de ernst van de schade of het product zelf.

Als u het abonnement wilt annuleren, kunt u op elk gewenst moment opzeggen en krijgt u een terugbetaling van de maandelijkse kosten. Ook zal de dekking gedurende dertig dagen na het indienen van het annuleringsverzoek worden verstrekt. Het stelt de gebruikers in staat om dekking te krijgen voor home office en home entertainment producten. Naast het verstrekken van reparatie- en vervangingsdekking, biedt het bedrijf cybersecuritydiensten en technische ondersteuning.

Wat krijg je?

Wanneer u kiest voor Verizon Home Device Protect, kunt u een uitgebreide garantie voor de apparaten krijgen;

  • U kunt het apparaat vervangen en repareren voor uw home office producten, home entertainment producten, smart home producten en wearables.
  • U wordt twee keer per jaar thuis bezocht om u te helpen bij het oplossen van problemen met het apparaat en bij de configuratie en optimalisatie.
  • U krijgt 24*7 technische deskundige aanbevelingen voor het geval u een vraag hebt.
  • Als het gaat om de digitale veiligheid, kunt u verbinding maken met uw openbare draadloze internetverbinding, en het zal u helpen de gegevens te beschermen en connectiviteit met kwaadaardige websites te voorkomen.
  • Het geeft diefstalwaarschuwingen wanneer uw gegevens in verkeerde handen lijken te zijn en wanneer iemand probeert uw identiteit te vervalsen.Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.