Waarom zijn sommige van mijn Comcast-kanalen in het Spaans?

Waarom zijn sommige van mijn Comcast-kanalen in het Spaans?
Dennis Alvarez

waarom zijn sommige van mijn comcast kanalen in het Spaans...

Op dit moment weet vrijwel iedereen precies wie Comcast is en wat zij doen. Zij zijn immers een van de belangrijkste spelers in de VS op dit moment, en het ziet er niet naar uit dat dit binnenkort zal veranderen. De reden hiervoor is dat de kwaliteit van de dienst meer dan voldoende is om potentiële concurrenten op afstand te houden.

Wat hen echt onderscheidt, is de kwaliteit van het beeld en de audio die u krijgt voor het geld dat u betaalt. Het is echt een behoorlijke prijs in vergelijking met veel andere opties die er momenteel zijn. En dan is er nog het element betrouwbaarheid.

Natuurlijk, om de markt te breken zoals Comcast heeft gedaan, moet je in staat zijn om een beetje iets te bieden om zoveel mogelijk mensen aan te spreken. In deze geest heeft Comcast audio-opties toegevoegd in een breed scala van talen, zodat meer mensen gebruik kunnen maken van hun dienst.

Maar juist dit heeft de gebruiker de laatste maanden wat problemen opgeleverd. Het lijkt erop dat veel van jullie - zelfs als je geen woord Spaans spreekt -... merken dat bepaalde kanalen in de taal blijven hangen.

Het is een vreemd probleem om te hebben. Dus we dachten het een beetje uit te leggen en te kijken wat we kunnen doen om het te verhelpen.

Waarom zijn sommige van mijn Comcast-kanalen in het Spaans?

Hoewel het op het eerste gezicht lijkt alsof er een groot probleem is met uw dienst, is deze fout meestal het gevolg van mensen die per ongeluk hun standaardtaalvoorkeur op Spaans zetten. In andere gevallen kan hetzelfde gebeuren als het resultaat van een storing en zal buiten uw controle liggen.

Als je deze instellingen hebt gekozen en Spaans spreekt, dan heb je geluk! Het is echter zelden het geval dat dit gebeurt. Gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt doen om de service terug te krijgen in de door jou gekozen taal. Volg de onderstaande stappen en we zouden het probleem voor de meesten van jullie moeten kunnen oplossen.

Probeer een snelle reset

Zoals we altijd doen met deze gidsen, beginnen we met de eenvoudigste oplossing. In deze oplossing gaan we gewoon een snelle reset proberen. Dit is een geweldige manier om alle bugs en glitches te verwijderen die zich in de loop van de tijd hebben opgehoopt. Als je dat gedaan hebt, zal je ontvangerbox een veel betere kans hebben om optimaal te presteren.

Dus, alles wat je hier moet doen is trek de stekker uit het stopcontact. Laat hem gewoon een paar minuten stationair draaien voordat u hem weer aansluit. Daarna is de kans groot dat het probleem is opgelost. Zo niet, dan proberen we de volgende stap.

De standaard audiotaal herstellen

De volgende gemakkelijkste manier om dit probleem te omzeilen is door gewoon uw instellingen een beetje te veranderen. Om dit voor elkaar te krijgen, hoeft u alleen maar het volgende te doen druk op de Xfinity knop op de afstandsbediening.

Vanuit de resulterende opties moet u dan naar uw instellingenmenu gaan. In dit menu moet u dan de audiotaal of de instellingen voor de toegankelijkheid vinden (het verschilt van apparaat tot apparaat).

Zodra u dit heeft gedaan, zou u de " audio taal reset " optie. Het enige wat nu nog rest, is de audiotaal opnieuw instellen op de taal die u had ingesteld voordat dit probleem begon.

Naar alle waarschijnlijkheid, als u deze instellingen nooit eerder hebt doorlopen, betekent dit dat een bug of glitch verantwoordelijk was voor de wijziging van de instellingen. Maar nu u weet hoe u het moet repareren, zou het slechts een minuut moeten duren als het opnieuw gebeurt. Voor nu is het tijd om te controleren en te zien of het wijzigen van de instellingen het probleem heeft opgelost.

Neem contact op met de klantenservice

Helaas, als het terugzetten van de instellingen naar de standaardinstellingen het probleem niet oploste, zou dit erop wijzen dat er een groter probleem in het spel is. In de meeste gevallen zal het zijn dat u Spaans als standaardinstelling hebt aangevraagd toen u zich inschreef.

Als u al lange tijd klant bent, is dit natuurlijk niet wat er aan de hand is. Voor degenen die al een tijdje bij het bedrijf zijn, is de taalverandering waarschijnlijk een probleem aan de achterkant, aangezien hun hulp nodig is om het probleem op te lossen, raden wij u aan rechtstreeks contact met hen op te nemen.

De afdeling klantenservice heeft al uw accountgegevens, informatie en voorkeuren bij de hand en kan dus snel zien of er aan hun kant een instelling is die niet klopt.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.