Vergelijk TracFone Wireless vs Total Wireless

Vergelijk TracFone Wireless vs Total Wireless
Dennis Alvarez

tracfone vs total wireless

TracFone Vs Total Wireless

Bijna elke persoon heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. Het bedrijf heeft meer dan 25 miljoen abonnees. Er zijn veel carrier websites die er zijn en het selecteren van de juiste mobiele telefoon plan kan heel vermoeiend zijn. Carriers zoals Republic maken je een nieuwe telefoon te kopen, terwijl vele anderen dat niet doen. Bovendien, terwijl het selecteren van de juiste plan is het om in gedachten te houden als het pakket dat u nodig hebt is om te worden gedeeld binnenHet nadeel van het delen van het pakket in een groep is dat je beperkte gegevens krijgt om te gebruiken.

Het is ook belangrijk om te weten over verschillende carriers, die ook hoe goed ze presteren in de respectieve gebieden. TracFone Wireless en Total Wireless zijn ook mobiele telefoon providers en gevestigd in de Verenigde Staten. TracFone is eigenaar van Total Wireless zoals het is ontstaan in 2015. Daarom is de vraag welke is beter; TracFone vs Total Wireless? Welke heeft een betere service? Ten eerste is er een noodzaak omweten over beide bedrijven.

TracFone Wireless

TracFone is een prepaid no-contract mobiele telefoon provider gevestigd in de Verenigde Staten. Het bedrijf werd opgericht in Miami, Florida in het jaar 1996. Ze bieden veel basis telefoon plannen en veel smartphone plannen. Tracfone is vrij beroemd als het biedt goedkope mobiele telefoon plannen en is het aanbieden van onbeperkte overdracht van gegevens op haar plannen in het bijzonder voor de lichte data-gebruikers. Deze pakketten zijn ontworpenspeciaal voor hen.

TracFone Wireless is een partner van vier grote bedrijven zoals Sprint, AT&T, T-Mobile, en Verizon. Deze bedrijven worden beschouwd als grote mobiele telefoonbedrijven. TracFone vertrouwt op deze bedrijven en heeft bepaalde overeenkomsten omdat het geen eigen draadloze infrastructuur heeft. Op basis van toestel en locatie, wanneer een gebruiker zich aanmeldt, krijgt hij/zij toegang tot een van deze netwerken. De prijsklasse begintvanaf $20 en $10 add-ons zijn beschikbaar voor meer gegevens.

Premium functies zoals HD streaming en mobiele hotspot zijn geen onderdeel van deze TracFone Wireless data plannen. Onbeperkte rollover data is wat het een van de meest goedkope carriers die er zijn in de VS maakt. De meeste TracFone gebruikers gebruiken hun bestaande telefoons om te genieten van de pakketten die ze kopen. Bovendien, in termen van klantenondersteuning en service, door te bellen naar 611611 klanten kunnen gemakkelijk hulp krijgen. HunDe klantenondersteuning wordt als zeer goed beschouwd, omdat ze snel reageren.

TracFone is voor mensen die liever geld besparen en minder data verbruiken. Een ander goed ding is dat TracFone een van de grootste no-contract carriers in de States is en een verscheidenheid aan plannen heeft gebaseerd op verschillende locaties. Het is heel duidelijk dat TracFone niet voor degenen is die zware telefoongebruikers zijn en internationale sms'jes nodig hebben.

Mensen die meer dan 3GB nodig hebben, moeten een andere provider overwegen. Ze brengen geen kosten in rekening voor langeafstandsgesprekken of voor roaming. Hun internationale beltarieven zijn gelijk aan de lokale tarieven. Bovendien dekt TracFone geen gebieden buiten de grenzen van de VS, waaronder Canada en zelfs Mexico. Wint TracFone de TracFone vs Total Wireless rivaliteit? Het is nodig om kennis te hebben overTotal Wireless ook.

Totaal draadloos

Total Wireless aan de andere kant, werd opgericht in 2015, en is eigendom van TracFone. De beleidswijziging van Verizon laat gebruikers nu genieten van high-speed internet met Total Wireless. Echter, gebruikers worden geconfronteerd met tijdelijke trage internetsnelheden wanneer er veel verkeer is. De MVNO aangeboden door Verizon biedt een belkaart voor internationale gesprekken voor alle gebruikers als ze het nodig hebben. De 35$ aanbieding van Total Wireless omvatonbeperkt bellen en sms'en per maand (en 5GB internetdata). Prijzen variëren van 25$ tot 100$ en bijna alle plannen omvatten onbeperkt sms'en en belminuten.

De verbinding is betrouwbaar vanwege het Verizon-netwerk en de lage kosten in termen van de aangeboden pakketten. Klanten klagen zelden over de service met betrekking tot mobiele dekking of enige verbindingskwaliteit. De prijs van de pakketten die ze te bieden hebben maakt uw portemonnee gelukkig. Er zijn geen verborgen of extra kosten. Total Wireless is heel geschikt voor gebruikers van mobiele telefoons van gemiddeld niveau.

De verbinding is sterk als het gaat om oproepen en Total Wireless is de beste als het gaat om sms'en. Internationaal bellen is mogelijk via een 10$ add-on kaart, maar internationaal sms'en is niet beschikbaar voor Total Wireless klanten. Tethering met Total Wireless is ook een ander ding dat gebruikers kunnen doen met behulp van hun laptops of computers.

Total Wireless is verkrijgbaar in bijna alle winkels, biedt veel gedeelde data plannen, en veel goedkope add-on data. De enige slechte reputatie die Total Wireless heeft is vanwege de klantenservice en ondersteuning. De klantenservice teams zijn traag en nemen dagen om een eenvoudig probleem op te lossen.

Echter, Total Wireless klanten zijn tevreden met de algemene diensten die het bedrijf biedt met inbegrip van de flexibele pakketten en data plannen en betrouwbare dekking van het netwerk. Ze kunnen een aantal kleine gebreken hebben, maar uiteindelijk zijn ze het waard gezien hun kosten en diensten. Hoewel, Total's chat functie bespaart veel tijd en laat je niet horen vreemde geluiden voor minutenlang.om contact op te nemen met een van hun klantenservice medewerkers.

Welke is beter?

TracFone is eigenaar van Total Wireless en er zijn niet veel verschillen, behalve de netwerkdiensten die zij ondersteunen. TracFone Wireless ondersteunt vier carriers en Total Wireless ondersteunt alleen Verizon. TracFone Wireless is voor mensen die geen gematigde of zware datapakketten nodig hebben, terwijl Total Wireless voor mensen is die gematigde pakketten en dataverbruik prefereren.

Total Wireless heeft een betere beoordeling dan de TracFone Wireless doet en dat is omdat het ondersteunt onbeperkt praten en tekst, terwijl TracFone biedt onbeperkt overdracht van gegevens. Er is zelden een wedstrijd als het gaat om beide van deze mobiele telefoon carriers, maar Total Wireless kan eigenlijk de kampioen in deze TracFone vs Total Wireless strijd en is de duidelijke winnaar, alleen vanwege de snellerMaar uiteindelijk hangt het allemaal af van de behoefte van de klant.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.