Hoe extra beveiliging inschakelen op AT&T App?

Hoe extra beveiliging inschakelen op AT&T App?
Dennis Alvarez

hoe extra beveiliging aan te zetten op att app

Wanneer we aan telecommunicatiediensten denken, denken we onmiddellijk aan mobiele carriers en smartphonediensten die een bedrijf kan aanbieden. AT&T daarentegen biedt zowel uitstekende netwerk- als telefoondiensten.

AT&T is een van de bekendste namen in de Verenigde Staten , en met zijn mobiele carrier service en internet pakketten, heeft het een trouwe klantenkring en een solide reputatie in de netwerkindustrie opgebouwd.

Met hun mobiele plannen kunt u landelijke dekking en goede data krijgen. Niet alleen dat, maar ze ondersteunen ook streaming platforms, dus of het nu voor werk of plezier is, AT&T heeft u gedekt.

Hoe extra beveiliging inschakelen op AT&T App?

Hoe schakel je extra beveiliging in op de AT&T app? Een van de handigste functies van de dienst is de AT&T app.

U hebt wellicht geweldige interfaces gezien van grote bedrijven die gebruikers helpen om de diensten goed te begrijpen, hun aankopen bij te houden, functies met één klik te verbeteren of zelfs hun netwerk te beheren.

Op dezelfde manier kan de AT&T app u de volledige organisatie en een lijst met instellingen bieden waaruit u kunt kiezen om uw account persoonlijker te maken.

Echter, met extra functies komt meer veiligheid. Dat gezegd zijnde, is het cruciaal om uw veiligheid te handhaven, of het nu van de AT&T app is of elders, want zodra u zich aanmeldt bij de app, heeft u vertrouwelijke informatie ingevoerd die moet worden beschermd.

Dit houdt in dat AT&T providers u in staat stellen om passcodes te selecteren, zodat wanneer u de AT&T app vanaf een apparaat benadert, u altijd authenticeren uw login Dit beschermt uw account tegen indringers en geeft u een voordeel bij het beheer van uw account.

Dus, sommigen van jullie hebben misschien problemen met het inschakelen van de extra beveiligingsfunctie op de AT&T app, dus hier is een algemene procedure om dat te doen.

 1. Wat is AT&T Extra Beveiliging?

AT&T wil uw account op de AT&T app beschermen door u te voorzien van een lijst met instellingen die u zullen helpen bij het beheren, organiseren en beveiligen van uw account volgens uw behoeften. Maar er is iets waar u zich bewust van moet zijn bij het bespreken van de extra beveiligingsfunctie.

De verbeterde beveiligingsoptie op de AT&T app beschermt uw AT&T draadloze account door te eisen dat u elke keer dat een apparaat verbinding maakt het wachtwoord invoert om de aanmelding te verifiëren.

Dit is vergelijkbaar met het controleren van iemands ID voordat hij de kamer van de baas mag betreden. Dit geeft het gastteam een voordeel bij het opsporen en vangen van potentiële bedreigingen.

Ook de AT&T app biedt een extra beveiligingsoptie die uw draadloze account beschermt tegen alle onbevoegd persoon die uw account willen gebruiken. Dat gezegd hebbende, kan het zijn dat u uw accountgegevens met anderen heeft gedeeld.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt om uw persoonlijke informatie te manipuleren, wat gevaarlijk kan zijn als u niet bijhoudt welk apparaat verbinding maakt met uw AT&T draadloze account.

Met deze optie kunt u een specifieke toegangscode vragen telkens wanneer een apparaat probeert verbinding te maken met de account.

 1. Zet extra beveiliging aan op AT&T App:

Als u gek werd van het voortdurende verzoek om een wachtwoord, kunt u de extra beveiligingsoptie handmatig uitschakelen. Kortom, de meerderheid van u is waarschijnlijk schuldig.

Maar u weet nooit wanneer het misgaat. Als u vermoedt dat iemand anders toegang krijgt tot uw account, moet u een extra beveiligingslaag aanbrengen voor het geval iemand uw persoonlijke gegevens manipuleert.

Dit is eenvoudig te realiseren door een extra beveiliging toe te voegen, maar er zijn wel enkele voorwaarden. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat uw account duidelijk is. Dit betekent dat het alleen werkt als de draadloze account niet gekoppeld is aan een DIRECTV , ATT Internet of andere AT&T TV account .

U kunt nu een wachtwoord aanmaken die alleen aan uw account is gekoppeld, zodat telkens wanneer een nieuw apparaat verbinding maakt, het zijn verbinding moet verifiëren door de wachtwoordcode in te voeren. Zorg ervoor dat u de informatie alleen deelt met mensen die u vertrouwt.

Dit voorkomt dat hackers en indringers uw accountgegevens en alle informatie van de bron bemachtigen, waardoor uw account veilig blijft.

Als u deze functie eerder hebt uitgeschakeld en deze opnieuw wilt activeren, begrijpen we de moeilijkheid. Hoewel de procedure vrij eenvoudig is, kunnen sommigen van u moeite hebben om de instelling in de app te vinden. daarom volgt hieronder de procedure.

 1. Start eerst de AT&T app en meld u aan met uw accountgegevens.
 2. Zodra het beginscherm is geopend, navigeert u naar de Account instellingen in de rechterbovenhoek van het scherm.
 3. Van daaruit selecteert u de Mijn profiel bijwerken
 4. Scroll nu naar beneden tot u de Accountinstellingen
 5. Klik erop en ga dan naar de gekoppelde rekening of de optie +Link New Device.
 6. Nu ziet u het accountwachtwoord dat u hebt ingesteld als authenticatietype voor nieuwe apparaten.
 7. Onder deze rubriek ziet u de Extra beveiliging beheren
 8. Nu ziet u de Extra beveiliging toevoegen aan mijn account Gewoon het vakje aanvinken zodat het is ingeschakeld.
 9. Telkens wanneer u nu met een toestel toegang probeert te krijgen tot uw draadloze AT&T-account, moet u na elke aanmelding opnieuw het wachtwoord invoeren.
 10. Dit verhoogt het beveiligingsniveau van de app en maakt uw netwerk veilig.

Sommigen van u zullen merken dat u de optie Extra beveiliging beheren op dit moment niet kunt zien. Dit kan een tijdelijke kwestie veroorzaakt door een verouderde app of dienststoring.

Of uw account is eerder gekoppeld aan DIRECTV of AT&T internet. Als u de beveiligingsoptie niet kunt verkrijgen ondanks dat u aan alle criteria voldoet, moet uw account door deskundigen worden bekeken.

Ga gewoon naar de AT&T website en stel een vraag over dit probleem, en u zult waarschijnlijk een antwoord krijgen met een volledig gedetailleerde oplossing.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met AT&T op 1.888.855.2338 en leg uw probleem uit. Stel alles in het werk om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.