ThinkorSwim kon geen verbinding maken met het internet: 4 oplossingen

ThinkorSwim kon geen verbinding maken met het internet: 4 oplossingen
Dennis Alvarez

thinkorswim kon geen verbinding maken met het internet

Thinkorswim is simpelweg het beste wat u kunt krijgen voor online handelsdiensten. Het is een gratis online handelsplatform waarmee u kunt beschikken over elite-level handelstools en een aantal geweldige inzichten, onderwijs en een speciale handelsdesk voor u.

Het platform is nog niet zo oud, en het heeft een aantal geweldige instellingen die je kunt krijgen. Toch, om het te laten werken moet je de beste internetdekking en toegang tot het internet hebben.

Als er staat dat er geen verbinding met het internet kon worden gemaakt, zijn er een paar dingen die u moet controleren.

ThinkorSwim kon geen verbinding maken met het internet

1) Controleer de internetverbinding

Allereerst moet u ervoor zorgen dat u de juiste internetdekking op uw netwerk krijgt. U moet niet alleen met de router of de modem verbonden zijn, maar ook internetconnectiviteit hebben.

Zorg er dus voor dat u toegang krijgt tot het internet op uw netwerk door ervoor te zorgen dat u een andere internettoepassing of browser gebruikt, zodat u een beter idee krijgt van wat het probleem kan zijn en hoe u het kunt oplossen.

Als het probleem ligt bij uw internetverbinding, dan moet u die eerst laten repareren om het probleem opgelost te krijgen. Als dat echter niet het geval is en uw internetverbinding werkt prima met de juiste toegang erop, dan moet u nog een paar dingen controleren en dat zijn ze hier:

2) Gemeten aansluiting

Je moet ervoor zorgen dat je PC of het platform dat je gebruikt niet draait op een gedoseerde verbinding. Een gedoseerde verbinding beperkt niet alleen de bandbreedte, maar er zijn ook enkele andere problemen zoals snelheidsbeperking en meer.

U zult daar dus voor moeten zorgen en ervoor moeten zorgen dat u de instellingen van de gedoseerde verbinding hebt uitgeschakeld. Dit zal u helpen om het op de juiste manier te laten werken en uw Thinkorswim zal werken zonder dat u enige vorm van fouten of problemen ondervindt.

3) Controleer de toepassingsrechten

Er is nog iets waar u voorzichtig mee moet zijn. Deze moderne besturingssystemen hebben de functies waarmee u de instellingen kunt controleren en de toegang tot bepaalde bronnen en functies kunt beperken voor de toepassingen die u wilt.

Dit zou in dit geval internettoegang zijn en als er iets mis is met de Thinkorswim die geen verbinding kan maken met het internet, moet u de toepassingsmachtigingen controleren.

U moet ervoor zorgen dat de toepassing toestemming heeft om het internet op te gaan en het zal perfect werken zonder enige vorm van problemen.

4) Firewall

Ten slotte moet u de firewall controleren en ervoor zorgen dat de firewall internetverkeer voor de thinkorswim-toepassing toestaat.

U moet als admin toegang krijgen tot de instellingen en daarmee kunt u aan de slag zonder dat u te maken krijgt met allerlei problemen met de internettoegang op uw platform.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.