T-Mobile Amplified vs Magenta: wat is het verschil?

T-Mobile Amplified vs Magenta: wat is het verschil?
Dennis Alvarez

t mobile versterkt vs magenta

T-Mobile is een van de beste Amerikaanse dienstverleners en daar is geen twijfel over mogelijk. Ze bieden een aantal geweldige diensten tegen zeer betaalbare prijzen en om de deal nog aantrekkelijker te maken, zijn er een aantal exclusieve kortingen die T-Mobile te bieden heeft en die maken het voor iedereen de juiste keuze om over te stappen naar T-Mobile of zich aan te melden voor een nieuwe aansluiting. Terwijl uJe kunt je afvragen wat je extra kunt krijgen, T-Mobile adverteert met het besparen van meer dan 900 dollar ten opzichte van Verizon en dat is inclusief bepaalde berekeningen zoals meerdere lijnen en gebruik, dus laten we daar maar niet op ingaan.

Gemiddeld kan een gebruiker meer dan $10 per maand besparen met een enkele lijn, dus dat is een heel aantrekkelijk aanbod, omdat u een netwerk krijgt dat kan concurreren met elke grote provider die er is in termen van dekking, snelheid en functies. Bovendien zijn er verschillende plannen die u kunt krijgen om meer te besparen en u moet een keuze maken op basis van welke behoeften u zou kunnen hebben voor elk plan dat u zoekt.Mensen kunnen in de war raken tussen de Amplified en Magenta, en hier is een eerlijke vergelijking tussen beide.

T-Mobile Versterkt vs Magenta

T-Mobile versterkt

T-Mobile Amplified is het juiste plan dat je zou moeten krijgen als je van carrier wisselt, want als je het bedrag niet hebt om je carrier af te betalen en je gebonden bent aan een contract, kan T-Mobile dat voor je doen onder het versterkte plan en het dekt tot 650 dollar, wat een aanzienlijk bedrag is.

Bovendien krijg je ook T-Mobile Tuesday met dit geweldige plan dat exclusieve beloningen en dingen biedt op elke dinsdag, als je de T-Mobile applicatie op je telefoon hebt geïnstalleerd. Je krijgt ook het voordeel van een basisprijs en je hoeft alleen dat te betalen voor het behouden van de diensten. Er zijn geen extra of verborgen kosten bij betrokken en dat is zo eenzaligmakend gezien hoe die mobiele carriers tegenwoordig zijn en je elke maand een schok krijgt bij het zien van de rekening. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het laten regelen een puinhoop is met sommige van die carriers die niet het juiste ondersteuningspakket hebben.

De kers op de top voor Amplified is het gratis Netflix-abonnement als je een abonnement neemt voor twee of meer dan 2 lijnen die in aanmerking komen voor het Amplified-pakket. Denk eraan dat Amplified het pakket is dat is ontworpen voor zakelijke werknemers en dat je in aanmerking moet komen voor het plan. Dus voordat je te enthousiast wordt, moet je bij je werkgever en T-Mobile nagaan of je in aanmerking komt vooronderteken het Amplified plan en dat zal je een beter idee geven om verder te gaan.

Onnodig te vermelden dat alle spraak, tekst en data gratis zijn en dat u slechts een vast maandelijks bedrag per lijn moet betalen om van dit aanbod gebruik te maken. Maar het beste is dat hoe meer lijnen u toevoegt aan het pakket, hoe meer u bespaart op elke nieuwe lijn, dus u moet zeker controleren of u in aanmerking komt.

Magenta

Magenta is een ander geweldig plan dat wordt aangeboden door T-Mobile en je gaat ervan genieten tegen een meer gereduceerde prijs. Ze bieden onbeperkte gesprekken, tekst en gegevens op het T-Mobile netwerk onder dit plan, zodat je kunt genieten van een naadloze mobiele ervaring met alle basisbehoeften. Bovendien ga je genieten van een geweldige 5G-ervaring met optimale dekking in het hele land. Er zijn tal van andere groteopties zoals gratis spullen elke week in de vorm van aanbiedingen, deals en ook een gratis Netflix abonnement. Ze bieden ook SD streaming op het mobiele netwerk en 3GB LTE hotspot data onder Magenta.

Ze bieden ook een toegewijde klantenservice team voor magenta gebruikers, zodat u geen zorgen te maken over een deel van hun diensten als je op dit plan. Echter, dit plan wordt aangeboden voor specifieke type instellingen en organisaties, zoals onderwijs werknemers of veteranen, dus je moet controleren op de geschiktheid eerst van uw werkgever en T-Mobile om ervoor te zorgen dat u kunt inschrijven op depakket.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.