3 manieren om Jackbox op ROKU TV te gebruiken

3 manieren om Jackbox op ROKU TV te gebruiken
Dennis Alvarez

Inhoudsopgave

jackbox op roku

Uit een studie blijkt dat ROKU TV meer dan 25% van de Smart TV markt in de VS domineert. Je kunt het bijna in elk huishouden om je heen geïnstalleerd vinden. Het leveren van inhoud aan meerdere platforms en het bieden van uitstekende ondersteuning zijn de belangrijkste doelen voor ROKU TV-diensten.

Zodra je ROKU TV je eerste keuze maakt in tv-streaming, vervaagt de aantrekkingskracht om over te stappen naar andere tv-merken. Bovendien biedt ROKU TV ongelooflijk betaalbare pakketten die geavanceerde gadgets en accessoires bevatten, zoals slimme speakers en draagbare streamingapparaten voor thuis. Het is geen verrassing dat ROKU TV goed ontvangen wordt door consumenten.

Jackbox Spelletjes

Jackbox Games is een online digitaal gaming platform dat een grote verscheidenheid aan multiplayer games aanbiedt. Laat je vrienden en familie meegenieten, want Jackbox Games ondersteunt maximaal 8 spelers.

Jackbox Games richt zich op gezelligheid en brengt eenvoudig te spelen spelcollecties uit die geschikt zijn voor feestjes en familiebijeenkomsten. Naast recreatieve spellen vol actie, zoals tekenen of charade, biedt Jackbox Games ook lichtvoetige trivia-spellen. Met deze opzet hoef je geen hardcore gamer te zijn om het spelplezier te ervaren.

Jackbox ondersteunt cross-platform gameplay waar alle games compatibel zijn op Steam, PS, Xbox, Nintendo, Apple TV, Amazon Fire TV, Epic Games, Android TV, App Store en meer. Kies gewoon het gameplatform van je voorkeur en koop je game bij Jackbox Games. Na een snelle download en installatie is je game nu klaar voor je vermaak.

Jackbox op ROKU

U Helaas werkt het niet met ROKU TV. (Hoewel Jackbox Games beweert compatibel te zijn met alle digitale platforms. Hmm.)

ROKU TV is standaard een tv-streamingapparaat. Daarom ondersteunt de ingebouwde firmware geen andere toepassingen van derden, zoals Jackbox Games.

Maar als u het toch wilt laten werken voor uw game-ervaring, zijn er enkele trucjes die je kunt gebruiken om een omweg te vinden en Jackbox Games kunnen spelen op je ROKU TV.

1. Een Chromecast gebruiken Tenzij u een technicus van beroep of een technologieliefhebber bent, zou u de HDMI-poort die vooraf geïnstalleerd is aan de achterkant van uw ROKU TV. De HDMI-poort dient als een digitaal verbindingspunt naar andere apparaten zoals Chromecast .

Chromecast is een streamingapparaat van Google dat stelt gebruikers in staat hun telefoonscherm op hun ROKU TV te projecteren via de screen share functie. Na een succesvolle verbinding met zowel je ROKU TV als je telefoon, kun je Chromecast gebruiken om op je gemak Jackbox Games op je grote scherm te spelen.

Sla gewoon het ongemak van het aansluiten van draden en ingewikkelde apparaatinstellingen over door een Chromecast te gebruiken waarbij alles draadloos gebeurt. Welkom in het nieuwe high-tech tijdperk!

2. Een HDMI-kabel gebruiken om een alternatief platform aan te sluiten In plaats van bewust op pad te gaan om een Chromecast in de winkel te kopen, kunt u gebruik je bestaande spelcomputers als alternatief, zoals PC, PS, of XBOX. Uw spelconsole komt met een HDMI-kabel waar u het kunt aansluiten op uw ROKU TV.

Daarna installeer je Jackbox Games op je favoriete spelcomputer en ben je klaar met de installatie. Zo kun je Jackbox Games spelen met je favoriete controller en toetsenbord en tegelijkertijd genieten van een groot scherm.

Dit is de veiligste en meest aanbevolen methode voor u om van die games te genieten op een groot scherm als u een ROKU TV bezit.

3. Koop een Android-emulator

Als u geen van de bovengenoemde apparaten bezit, kunt u download en installeer een Android TV Emulator Een Android TV Emulator is software waarmee je TV zich kan gedragen als een Android apparaat.

Aangezien Android OS een veelzijdig besturingssysteem op de markt is, kan dit het spelen van Jackbox Games op je ROKU TV voor je mogelijk maken. Er zijn echter talloze bronnen van derden online beschikbaar, deze suggestie kan problemen veroorzaken zoals beveiliging, compatibiliteit en prestaties die uw TV kunnen beïnvloeden Dus, downloaden op eigen risico.

Laat ons in de commentaren hieronder weten of een van onze suggesties heeft geholpen. Als je een betere oplossing voor het probleem hebt gevonden, laat het ons dan ook weten, want delen is geven. Aan alle gamers, veel succes en plezier!
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.