Hoe vindt u het mobiele rekeningnummer van Mint (in 5 stappen)?

Hoe vindt u het mobiele rekeningnummer van Mint (in 5 stappen)?
Dennis Alvarez

hoe vind ik het mobiele rekeningnummer van mint

Uw Mint Mobile rekeningnummers bij de hand hebben is een handige manier om uw Mint Mobile telefoonnummer naar een andere netwerkaanbieder over te dragen. Het is echter niet zo eenvoudig als het klinkt om het rekeningnummer in de eerste plaats te verkrijgen. Dat gezegd hebbende, maakt Mint Mobile het een uitdaging voor klanten om hun netwerk te verlaten wanneer zij met hun rekeningnummer en PIN naar een andere aanbieder willen overstappen.

Daarom zullen wij, naast de conventionele methode om uw Mint Mobile rekeningnummer te verkrijgen, enkele aanvullende nevenprocedures bespreken om uw Mint Mobile rekeningnummer te verkrijgen.

Hoe vindt u het mobiele rekeningnummer van Mint?

Als u wilt overstappen van Mint Mobile naar een andere provider, hebt u het rekeningnummer en de PIN van Mint Mobile nodig. Deze informatie is niet beschikbaar in uw online mint account, noch kunt u uw rekeningnummer vinden via de instellingen van Mint Mobile. Daarom zullen we eerst de standaardprocedure voor het verkrijgen van uw rekeningnummer van Mint Mobile doornemen. Doorgaans kunt u dit doen door te bellen naar hunMint Mobile support nummers van uw telefoon en het aanvragen van een rekeningnummer. De procedure is als volgt.

 1. Bel vanaf uw Mint Mobile telefoon 611 om de klantenondersteuning van Mint Mobile te bereiken.
 2. U kunt ook de directe klantenservice bellen: 800-683-7392.
 3. U wordt doorverwezen naar de klantenservice.
 4. Druk op de nummers van uw toetsenbord tot u uw wens bereikt.
 5. U krijgt uw rekeningnummer en pincode.

Meestal is dit een lange procedure waarbij u wordt doorverbonden en een paar minuten in de wacht wordt gezet. Om dit probleem op te lossen is er een uitstekende workaround om uw Mint Mobile rekeningnummer te krijgen. Hiervoor heeft u een telefoon nodig zonder Mint Mobile of Ultra mobile telefoonnummer.

 1. Bel 1(888)777-0446 vanaf uw andere telefoon en maak verbinding met de hulplijn.
 2. Zodra u verbonden bent, drukt u op de toets 1 om verder te gaan in het Engels.
 3. Nu zal de support persoon u verschillende opties vragen waaruit u kunt kiezen.
 4. Druk op de toets 1 van uw toetsenbord om "Bestaande klant" te selecteren.
 5. Nu wordt u gevraagd om uw telefoonnummer in te voeren. Zorg ervoor dat u uw Mint Mobile telefoonnummer invoert.
 6. Wacht 3-4 seconden tot je andere opties krijgt.
 7. Druk op de 5 toetsen van het toetsenbord om uw rekeningnummer te krijgen.
 8. U kunt ze nu een reden geven om hun huidige netwerk te verlaten door op de knoppen te drukken met de bijbehorende opties die u het beste uitkomen.

Nu krijgt u uw rekeningnummer via sms op uw Mint Mobile en uw PIN is de laatste vier cijfers van uw Mint Mobile nummer.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.