Hoe sms'jes online controleren op T-Mobile?

Hoe sms'jes online controleren op T-Mobile?
Dennis Alvarez

t mobiel online bekijken van tekstberichten

Ondanks het aanbieden van een grote verscheidenheid aan pakketten aan haar klanten, T-Mobile, een wereldwijde netwerkprovider, wordt nog steeds geconfronteerd met vragen van klanten over de zo geliefde sms-pakketten. .

Dit komt vooral door de moeilijkheden die veel klanten ondervinden wanneer ze online toegang proberen te krijgen tot hun berichten. Terwijl klanten nog steeds wachten op een oplossing voor deze dagelijkse functie, heeft het bedrijf nog geen uitspraken gedaan over het aanbieden van opties.

Omdat veel klanten problemen hebben gemeld met betrekking tot de toegang tot hun sms-geschiedenis, met andere woorden, de berichten die ze hebben verzonden of ontvangen, dachten we dat we zouden proberen om u wat tijd te besparen door u allen een gids voor het oplossen van problemen te geven:

T-Mobile Zie Tekstberichten Online

Het bedrijf heeft duidelijk gemaakt dat hun prioriteit ligt bij het waarborgen van de privacy en bescherming van hun klanten. Dit is niet goed ontvangen door hun klanten, die nog steeds op zoek zijn naar een mogelijkheid om hun berichten online bij te houden.

Een andere factor waarmee rekening moet worden gehouden, is de mogelijk enorme hoeveelheid ruimte en geheugen die uw berichten in uw toestel kunnen innemen. Als uw mobiele telefoon niet vrij nieuw of pas bijgewerkt is, zal het constante en uitgebreide gebruik van zowel geheugen als ruimte kan ervoor zorgen dat uw systeem traag wordt of zelfs erger, vastloopt!

U kunt ook vergeten T-Mobile bewaart een back-up van je sms-berichten Aangezien ze al openbaar hebben gemaakt, zijn ze niet van plan om iets op die manier te doen. Dus, hoe kun je online toegang krijgen tot je verzonden en ontvangen tekstberichten? Hier is een eenvoudige gids over hoe:

Om online toegang te krijgen tot tekstberichten op T-Mobile, gebruikers hebben twee opties, en voor beide moeten apps of programma's van derden worden gebruikt die u de mogelijkheid biedt uw berichten in het geheugen van uw toestel op te slaan.

Een kleine tip als je een iPhone gebruiker bent: er is altijd een kans dat iTunes niet alleen een back-up maakt van je tekstberichten, maar ook van andere gegevens. Dus, als je een iPhone gebruiker bent, u kunt altijd proberen om uw tekstberichten te herstellen door gebruik te maken van de data recovery app of programma voor uw iOS systeem. .

Maar als u het eenmaal probeert, is de kans groot dat u het hele proces vermoeiend en te tijdrovend vindt, omdat het waarschijnlijk een heleboel gegevens ophaalt waar u niet echt op zit te wachten.

Als u geen iPhone gebruiker bent en dat is geen optie voor u, hier zijn twee opties die werken voor alle mobiele telefoonplatforms (Android, iOS en Windows phone):

Mijn SMS

Welk platform je ook kiest om je T-Mobile te draaien, Android, iOS of zelfs op je Windows telefoon, er is altijd de optie om zowel uw sms-berichten verzenden, ontvangen en openen als u Mijn SMS gebruikt Behalve op mobiele telefoons werkt deze app ook op notebooks, tablets en desktops.

De app of het programma belooft alle tekstberichten op te slaan die u verstuurt vanaf alle apparaten die ermee verbonden zijn. Dit kan van pas komen als u op zoek bent naar een snelle en gebruiksvriendelijke optie om uw tekstberichten online op te slaan en te raadplegen. Bovendien, met de app of programmaversie van My SMS kunt u online tekstberichten verzenden en ontvangen van het apparaat van uw keuze.

Als u op zoek bent naar het online lezen van andermans tekstberichten, zal Mijn SMS u niet veel hulp bieden. Noch de app noch de programmaversie, ongeacht vanaf welk platform u het uitvoert, zal u helpen om toegang te krijgen tot andermans tekstberichten.

Mocht dat het geval zijn, dan is uw beste optie nog steeds een spionage programma want dit soort programma kan u door iemands berichten leiden door ze op te nemen en u later via een online account toegang te geven tot de verzamelde gegevens.

Als u op zoek bent naar het herstellen van verwijderde berichten uit de opslag van andere gebruikers, is het een kwestie van het juiste programma vinden, en daar kunt u zelfs de teksten vinden die iemand anders al heeft verwijderd.

Het spreekt voor zich dat de persoon of personen van wie u de sms-berichten terughaalt, op de hoogte moeten worden gebracht van deze actie, omdat het is een grote schending van iemands privacy... om hun tekstberichten bij te houden als zij niet op de hoogte zijn van uw handelingen en/of u daarvoor geen toestemming hebben gegeven .04:08

T-Mobile Tekstberichten

Als je blij bent met je T-Mobile app, zul je nog blijer zijn om te ontdekken dat het is de gemakkelijkste en snelste manier om uw tekstberichten online op te slaan en te raadplegen. De app van de provider bewaart alle berichten die vanaf uw toestel zijn verzonden terwijl u hun netwerk gebruikte.

Als T-Mobile zegt dat ze je sms-berichten niet opslaan, is het een eenvoudige zaak om hun app te downloaden en de onderstaande stappen te volgen om bij je sms-opslag te komen:

Stap 1: Download en start de app

Stap 2: Log in op uw account door uw gebruikersnaam en wachtwoord op te geven

Stap 3: Ga naar de optie "Verbinden en delen" in uw menu en kies de knop "tekstberichten".

Stap 4: Klik op "inbox" om een lijst van al uw tekstberichten te zien, gesorteerd op de gebruikelijke tijd en datum.

Stap 5: Kies het bericht dat u wilt lezen en klik op 'lezen' om het te openen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.