Hoe Firestick kopiëren naar een andere Firestick?

Hoe Firestick kopiëren naar een andere Firestick?
Dennis Alvarez

hoe firestick te kopiëren naar een andere firestick

Firestick is een product gemaakt door een van 's werelds meest populaire bedrijven. Amazon is een multinational die zich vooral richt op cloud computing, e-commerce, kunstmatige intelligentie en digitale streaming. Naast een tech-gigant is Amazon Company ook bekend om zijn streamingdiensten.

Amazon Prime is een streamingdienst op abonnementsbasis waarmee u tv-programma's, films en documentaires via internet kunt bekijken. Er is nog een andere Amazon-streamingdienst die de firestick heet. En in tegenstelling tot Amazon Prime is Amazon firestick een slim apparaat dat werkt op een aangepast Android-besturingssysteem.

De Amazon Fire TV Stick is een draagbaar HDMI-apparaat waarmee u gratis/abonnementsgebonden tv-kanalen en streamingdiensten kunt streamen, via hun Android-toepassingen. Het besturingssysteem van de Firestick stelt u ook in staat om niet-gecontroleerde, niet-officiële gratis kanalen van derden van het internet te side-loaden.

Kun je de gegevens van een firestick kopiëren en in een andere firestick plakken?

Firestick is een apparaat dat een aangepast Android-besturingssysteem gebruikt om tv-kanaaltoepassingen, streaming toepassingen, gaming toepassingen en side-loaded toepassingen samen te stellen. Met een firestick-functie kunt u uw tv-, gaming- en streamingtoepassingsgegevens uploaden naar een cloudserver.

Maar helaas, het is een functie die alleen beschikbaar is voor geverifieerde Amazon firestick-toepassingen. Side-loaded toepassingen worden niet ondersteund door de cloudfunctie, waardoor we met een vraag blijven zitten, hoe u uw side-loaded toepassingen van de ene firestick naar de andere kunt overbrengen.

Hoe Firestick kopiëren naar een andere Firestick?

Er zijn twee manieren om firestick-toepassingen van het ene apparaat naar het andere over te brengen. De twee technieken zijn, het uploaden van firestick-toepassingen op een cloud-server of het gebruik van apps van derden om de side-loaded toepassingen op een computer te verplaatsen. De volgende stap is het downloaden van de toepassing op een nieuwe firestick of het verplaatsen van de side-loaded toepassing naar een nieuwe firestick.

Volg deze stappen om gegevens over te dragen tussen uw twee firesticks:

  • Allereerst, zorg ervoor dat uw firestick de AFTVnews Downloader heeft. Download en installeer de AFTVnews Downloader als u deze niet op uw firestick heeft.
  • Om de toepassing AFTVnews Downloader te downloaden, moet u de ontwikkelaarsoptie "Apps van onbekende bronnen" inschakelen. De ontwikkelaarsopties van uw Amazon Fire TV Stick bevinden zich in een apparaatinstelling genaamd "Mijn Fire TV".
  • Zodra de Downloader-toepassing is geïnstalleerd, gaat u naar het hoofdmenu van uw firestick en selecteert u de toepassing AFTVnews Downloader.
  • Typ het URL adres van een software site die de MiXplorer applicatie APK heeft.
  • Ga naar de softwaresite en download het MiXplorer APK-bestand. Installeer de MiXplorer-toepassing op uw Amazon Fire TV Stick zodra de Downloader-app klaar is met downloaden.
  • Eenmaal geïnstalleerd, opent u de MiXplorer-toepassing op uw Amazon Fire TV Stick. De toepassing heeft een bladwijzerbalk en de bladwijzerbalk heeft een optie genaamd "App." "App" is waar alle toepassingen van uw Amazon Fire TV Stick, geverifieerd of niet-geverifieerd, worden geplaatst.
  • Kopieer de Amazon Fire TV Stick-toepassingen waarvan u een back-up wilt maken en plak ze in de Downloader-map. Selecteer de Downloader-map en deel deze op een FTP-server.
  • Gebruik uw Laptop/computer om toegang te krijgen tot de FTP-server, en download uw Amazon Fire TV Stick-toepassingen back-upbestanden.

Open het Downloader-bestand op de tweede firestick en zet nieuwe toepassingen over via de FTP-server.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.