Hoe Apps toe te voegen aan Spectrum Cable Box?

Hoe Apps toe te voegen aan Spectrum Cable Box?
Dennis Alvarez

hoe apps toe te voegen aan spectrum kabelbox

De technologie in de digitale wereld heeft een complete revolutie teweeggebracht. We hebben een belachelijke hoeveelheid technologische diensten gekregen die nuttig zijn in bijna alle geledingen van ons leven. Niemand had ooit gedacht dat we bewegende beelden recht voor ons zouden kunnen zien; dat is echter al lang gebeurd. Spectrum is de maatstaf van succesvolle telecommunicatiebedrijven. Een van defantastische dingen die Spectrum TV-diensten hebben gedaan is het toevoegen van streaming applicaties aan hun kabelbox. In dit artikel zullen we u begeleiden bij het toevoegen van apps van uw keuze aan uw Spectrum-kabelbox om een onbeperkte dosis streaming te hebben. Lees verder.

Spectrum TV Cable Box:

Spectrum Cable TV box wordt geleverd met twee apparaten. Een daarvan is een set-top box, en de andere is een DVR. De DVR faciliteit kunt u tonnen opnames van uw favoriete tv-shows offline. U kunt opslaan van een aantal tv-shows online en bekijk ze later terwijl je offline bent.

Naast DVR, Spectrum kabel doos heeft een gespecialiseerde ISP waarmee u de hoogste kwaliteit kabel-tv te streamen. Nu kunt u ook de volledige beschikbaarheid van streaming content van Netflix op uw tv-schermen.

Hoe Apps toevoegen aan Spectrum TV kabeldoos?

Wat zijn de manieren om apps toe te voegen aan de Spectrum Cable Box?

Streamen wordt dubbel vermakelijk als je een heleboel kanalen hebt aangevuld met je kabelbox. Netflix is een heel universum van uitstekende streaming content. Netflix toevoegen aan je kabelbox is al super vermakelijk. Je zult enthousiast zijn om te weten dat de Spectrum-kabelbox al is uitgerust met Netflix.

Spectrum zal binnenkort de rest van de streaming-apps in hun kabelbox opnemen; voor nu kunt u op de volgende twee manieren toegang krijgen tot Netflix op uw Spectrum-kabelbox.

 1. Netflix toevoegen aan de Spectrum Cable Box via het menu:

Dit is een manier om Netflix toe te voegen aan de kabelbox. Hier is hoe je het doet:

 • Pak je Spectrum TV afstandsbediening.
 • Druk op de knop Menu op uw afstandsbediening.
 • Ga naar de Apps optie op je Spectrum TV.
 • Zoek de voorgeïnstalleerde optie van Netflix.
 • Open Netflix en druk op "OK".
 • Log in op uw Netflix-account door de gegevens van uw account in te voeren. Registreer voor een nieuwe account als u er geen heeft.
 • Druk na het aanmelden of inloggen op de optie "Akkoord" nadat u de Algemene Voorwaarden heeft bekeken.
 1. Netflix toevoegen aan de Spectrum kabelbox via kanalen 1002 of 2001:

Een andere manier om Netflix app toe te voegen aan je Spectrum kabelbox doe je via de kanalen 1002 of 2001.

Hier is hoe je het doet:

 • Nogmaals, pak je Spectrum TV afstandsbediening.
 • Navigeer naar de kanalen 1002 of 2001 met behulp van de afstandsbediening van Spectrum TV.
 • Tik op de knop OK om de Netflix-app te starten.
 • Voer nu de gegevens van je account in om je aan te melden bij Netflix. Registreer je als je er geen hebt.
 • Tik op de optie Akkoord na het bekijken van de Voorwaarden.

Dat alles, deze twee manieren zijn de meest efficiënte manieren om streaming apps toe te voegen aan uw Spectrum-kabelbox.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.