Arris XG1 vs Pace XG1: wat is het verschil?

Arris XG1 vs Pace XG1: wat is het verschil?
Dennis Alvarez

arris xg1 vs pace xg1

Arris XG1 vs Pace XG1

Als u graag het nieuws, sport, of zelfs films en shows op uw televisie bekijkt, dan heeft u misschien al een kabelverbinding in uw huis geïnstalleerd. Hoewel deze soms onstabiel kunnen zijn vanwege signaalproblemen.

Daarom zijn bedrijven nu overgegaan tot het aanbieden van digitale kabeldozen aan hun gebruikers. Deze kunnen u toegang geven tot kanalen via zowel de gebruikelijke coaxiale kabelverbinding als zelfs internetgebruik mogelijk maken.

U kunt dan de netwerkverbinding gebruiken om er shows van uw gading op te streamen. Daarnaast zijn er een heleboel functies waarvan u op deze toestellen kunt genieten. Een van de beste kabelproviders is Xfinity, Onlangs is er een debat geweest over twee van hun toptoestellen.

Dit zijn de Arris XG1 en de Pace XG1. Als u een van deze wilt maar in verwarring bent over welke u moet kiezen, is het eerst belangrijk dat u alle informatie over hen kent. Dit zal u helpen bij het kiezen van een van de twee.

Arris XG1

Xfinity levert al geruime tijd kabeldiensten voor zijn gebruikers. Het X! platform werd door hen gelanceerd met ondersteuning voor een ton aan nieuwe functies. Bovendien verzekerde het bedrijf hun gebruikers dat dit nog sneller en stabieler was dan hun vorige line-up.

Beide apparaten vallen onder dezelfde X1 categorie. De Arris XG1 is een geweldig apparaat dat via HDMI op uw televisie kan worden aangesloten. Dit zorgt voor een betere kwaliteit en resolutie.

Afgezien hiervan, een ander nuttig ding dat het wordt geleverd met is de afstandsbediening. U kunt het gebruiken om het apparaat te bedienen van een afstand. Maar wat maakt dit zo geweldig is dat de afstandsbediening heeft ook voice input ingeschakeld op het. Dit betekent dat u uw televisie te bedienen door het geven van spraakinput op uw afstandsbediening.

Hoewel dit in sommige gevallen zeer nuttig kan zijn, moet u er rekening mee houden dat niet alle XG1-boxen worden geleverd met de afstandsbediening met spraakfunctionaliteit. Als u hierin geïnteresseerd bent, moet u dit vooraf aan het bedrijf laten weten. Zij kunnen dan wellicht een apparaat op uw verzoek regelen.

Daarnaast is het beste aan dit apparaat de DVR-functie. Hiermee kunnen gebruikers de programma's van hun kabelbox opnemen op hun harde schijf. Dit kan zowel op het geheugen van het apparaat als op een extern opslagapparaat dat u wilt aansluiten.

Al deze shows kunnen dan worden bekeken wanneer u maar wilt. U hebt ook de mogelijkheid om de opnames te pauzeren, terug te spoelen en zelfs vooruit te spoelen. Het bedrijf stelt echter een beperking op hoeveel u kunt opnemen, afhankelijk van uw abonnementspakket.

Tempo XG1

De Pace XG1 is ook echt vergelijkbaar met de Arris XG1. Beide hebben bijna identieke functies waarvan u kunt genieten. U moet weten dat toen de X1-serie werd gelanceerd, er slechts vier apparaten uitkwamen. Slechts twee daarvan hadden de DVR-functie.

Dit waren de Arris en Pace XG1 toestellen. Gezien dit, is er niet veel verschil tussen de twee toestellen. Beide ondersteunen zelfs de spraakinvoer van hun afstandsbedieningen.

De lijst van X1-toepassingen die Xfinity heeft bedacht, kan ook op dit toestel worden gebruikt. De enige vereiste is een abonnement op hun pakket en een stabiele internetverbinding. In het voorpaneel van het toestel is een klok ingebouwd waarmee de tijd kan worden gecontroleerd.

Dit helpt gebruikers om te worden gewaarschuwd wanneer hun favoriete show op de kabel is, zodat ze het niet missen. Houd in gedachten dat als u een van deze twee boxen wilt, u contact moet opnemen met Xfinity.

Deze kunnen niet in de winkel worden gekocht. Bovendien hangt het van het bedrijf af, welke modemdoos zij naar u zullen verzenden. Gewoonlijk, zelfs als u om een bepaalde doos verzoekt, is deze misschien niet beschikbaar voor uw gebied.

Afgezien daarvan kunnen de meeste functies op deze boxen alleen worden gebruikt als u er een extra bedrag voor betaalt. Zo betaalt u afzonderlijke kosten voor elke functie die u op uw apparaat wilt zetten, of het nu gaat om DVR, HD-kanalen of meer kanalen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.