7 veel voorkomende AT&T-foutcodes met oplossingen

7 veel voorkomende AT&T-foutcodes met oplossingen
Dennis Alvarez

Inhoudsopgave

at&t foutcodes

Zie ook: Orbi Satellite toont vast Magenta licht: 3 oplossingen

AT&T is de favoriete netwerkkeuze geworden voor iedereen omdat er voor elk wat wils is. Ter illustratie, ze hebben de TV plannen, internet plannen en bel plannen beschikbaar om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen. Er zijn echter een aantal veel voorkomende AT&T foutcodes die de gebruikerservaring kunnen belemmeren. Met dit artikel delen we de foutcodes samen met hun betekenis en oplossingen!

AT&T TV Foutcodes

1) Foutcodes 5107 en 5108.

De foutcode 5107 betekent dat er problemen zijn tijdens de downloadfase. Deze foutcode kan worden verholpen door het apparaat te resetten en het bestand opnieuw te downloaden (de resetknop is meestal beschikbaar aan de zijkant van het apparaat en heeft een rode kleur). Foutcode 5108 betekent dat het apparaat niet kon opstarten. Over het algemeen is deze foutcode binnen twee minuten opgelost, maar als hetniet weggaat, moet je het apparaat resetten.

2) Foutcode 80001-003

Als het op het tv-apparaat aankomt, verschijnt deze foutcode wanneer de afstandsbediening niet met het tv-apparaat kan worden gekoppeld. In dat geval moet u de batterijen uit de afstandsbediening verwijderen en de afstandsbediening met het tv-apparaat koppelen. Naast het opnieuw koppelen van de afstandsbediening met het tv-apparaat kunt u ook het tv-apparaat dat aan AT&T is gekoppeld opnieuw opstarten.

3) Foutcode 80002-001

Wanneer het TV-apparaat geen verbinding kan maken met het thuisnetwerk met WPS, is de kans groot dat deze foutcode optreedt. Er zijn verschillende methoden om deze foutcode op te lossen. Allereerst moet u ervoor zorgen dat het TV-apparaat en Wi-Fi binnen het proximale bereik zijn. Daarnaast kunt u de Wi-Fi gateway opnieuw opstarten en opnieuw verbinden met het TV-apparaat. Ten slotte kunt uhet TV-toestel opnieuw instellen en de connectiviteit stroomlijnen.

4) Foutcode 80002-002

De foutcode dat het TV-apparaat is uitgetimed wanneer u het apparaat met WPS verbindt. Om deze foutcode te verhelpen, moet u ervoor zorgen dat het TV-apparaat en de Wi-Fi-verbinding zich in hetzelfde bereik bevinden. Bovendien moet u proberen het TV-apparaat opnieuw te verbinden met de Wi-Fi-verbinding en ervoor zorgen dat de internetverbinding sterk genoeg is.

5) Foutcode 80002-004

Wanneer deze foutcode bij het tv-toestel optreedt, bestaat de kans dat het toestel problemen heeft met de verbinding met het Wi-Fi-netwerk. In dat geval moet u de internetverbinding controleren en ervoor zorgen dat de draadloze signalen goed genoeg zijn. Bovendien moeten het tv-toestel en de Wi-Fi-gateway dichter bij elkaar staan om een naadloze verbinding te garanderen.

6) Foutcodes 80002-006 & 80002-007

Het maakt niet uit welke van deze foutcodes u krijgt, het is omdat het tv-apparaat geen verbinding kan maken met het internet. Om deze foutcodes op te lossen, moet u ervoor zorgen dat de Wi-Fi-verbinding is ingeschakeld en dat het tv-apparaat toegang heeft tot de internetverbinding. Als deze punten al geregeld zijn, kunt u het beste de Wi-Fi-verbinding opnieuw opstarten voor een betere verbinding.

7) Foutcode 80003-001

Deze foutcode betekent dat het TV-toestel problemen heeft tijdens het controleren van de nieuwe software-updates en/of tijdens het downloaden van de software-update. Wanneer deze foutcode optreedt, raden wij u aan om op de "probeer opnieuw"-knop te drukken en de fout zal verdwijnen. Als dit niet werkt, kunt u ook het TV-toestel en het internetapparaat opnieuw opstarten.

AT&T Email Foutcodes

Wanneer het aankomt op de e-mail foutcodes, zoals Launch FFC-1, O3Farm, Temporary Error 16, en Launch Empty Response, zijn dit allemaal tijdelijke foutcodes. De meeste van deze foutcodes komen voor wanneer het AT&T netwerk worstelt met zwaar verkeer. Dat gezegd hebbende, deze foutcodes worden vanzelf opgelost (het duurt een paar minuten).

Zie ook: 3 manieren om internet te krijgen op Kindle Fire zonder Wi-Fi

Als de foutcodes echter niet vanzelf verdwijnen, stellen wij voor dat u de webbrowser vernieuwt en opnieuw probeert toegang te krijgen tot het e-mailaccount. U kunt ook proberen de cache te wissen van de browser van waaruit u probeert toegang te krijgen tot het AT&T e-mailaccount.

De kern van de zaak

Met dit artikel hebben we geprobeerd verschillende foutcodes te schetsen die verband houden met AT&T. Als u andere foutcodes ziet terwijl u AT&T gebruikt, kunt u de klantenservice bellen.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.