5 manieren om Primetime altijd uit te schakelen

5 manieren om Primetime altijd uit te schakelen
Dennis Alvarez

hoe schakel je primetime altijd uit

Primetime Anytime is een geweldig platform en dienst voor mensen die op elk moment entertainment en primetime content nodig hebben. Elke Primetime Anytime gebruiker worstelt echter met de uitschakelproblemen omdat het vrij moeilijk is.

Dus, als u een PTAT gebruiker bent en zich afvraagt hoe u Primetime Anytime kunt uitschakelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dat wil zeggen omdat we verschillende methoden hebben toegevoegd om de Primetime!

Hoe zet je Primetime altijd uit?

1) TV-instellingen

Voor iedereen die Primetime gebruikt op hun tv, kun je het gewoon uitschakelen vanuit de instellingen. Met dit gezegd zijnde, open je gewoon het menu en ga je naar de instellingen-app. Zodra de instellingen geopend zijn, scrol je naar beneden naar de DVR-standaards. Dit zal een nieuw venster openen en je moet op primetime anytime tikken. Klik vervolgens op de optie "niet inschakelen" en bevestig de wijzigingen.

2) PTAT

Als je Primetime Anytime niet hebt kunnen uitschakelen via de tv-instellingen, raden we je aan om voor deze methode te kiezen. Bij deze methode open je gewoon de PTAT en klik je op de knop opties. Er wordt een nieuw venster geopend waarin je op instellingen kunt klikken. Klik ten slotte op de knop "uitschakelen" en je kunt Primetime Anytime uitschakelen.

3) Hopper

Wanneer u de Primetime herhaaldelijk moet uitschakelen, begrijpen we hoe frustrerend het kan worden, aangezien het vanzelf wordt ingeschakeld. Met dit gezegd zijnde, kunt u de instellingen in het Hopper-menu openen en op de DVR-standaards tikken. Wanneer u op deze optie klikt, verschijnt het Primetime Anytime-logo en moet u het selecteren. Vervolgens brengt het u naar de uitschakelings- en inschakelopties (u weet welwat je moet kiezen, uitschakelen natuurlijk). Als je Primetime Anytime probeert uit te schakelen via de trechter, moet je wachten om het overdag uit te schakelen of nadat de PTAT is gestopt met draaien.

4) De opnames uitzetten

In het geval dat u Primetime Anytime niet wilt uitschakelen, maar de opnames op elk moment wilt uitschakelen, kunnen wij u ook daarmee helpen. in dit geval drukt u gewoon op de gele toets op uw afstandsbediening en drukt u op toets 5. Na 5 drukt u op toets 2. Er verschijnt een nieuw venster waarin u de uitschakeloptie moet markeren en selecteren. Vervolgens moet u de instellingen opslaan om het scherm te verlaten.Deze actie zal de opnamen doen verlopen (in dezelfde volgorde als waarin de opname werd gestart). Het wissen van de opnamen is echter niet mogelijk.

5) De Primetime annuleren

Voor iedereen die het Primetime Anytime wil opzeggen in plaats van het gewoon uit te schakelen, kan het abonnement ook worden opgezegd. In dit geval moet u zich gewoon aanmelden bij het account en overschakelen naar de optie "uw account". Navigeer in het menu naar "uw prime lidmaatschap" en klik op de optie lidmaatschap beëindigen. Deze optie is meestal beschikbaar aan de linkerkant en bevestigt de wijzigingen.

Het komt erop neer dat Primetime Anytime de gebruikers in staat stelt de primetime inhoud en shows van FOX, CBS, ABC en NBC te bekijken. Het zal je dus helpen het entertainment te optimaliseren.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.