5 Manieren om Extended Stay Amerika traag internet op te lossen

5 Manieren om Extended Stay Amerika traag internet op te lossen
Dennis Alvarez

extended stay america traag internet

Extended Stay America zorgt al tijden voor een robuuste internetverbinding voor haar consumenten. Het aantal klachten over de veel te lage internetsnelheid neemt echter met de tijd toe. De belangrijkste reden voor zulke vreselijke snelheden kan een groot aantal mensen zijn die tegelijkertijd toegang hebben tot dezelfde Wi-Fi-verbinding. Het enorme verkeer en een slechte verbinding kunnen nooit samengaan. Ditis de belangrijkste reden dat het internet van het Extended Stay America hotel voldoende uitvalt.

Velen hebben beweerd dat Extended Stay America niet veel heeft geïnvesteerd in de superieure kwaliteit van hardware en internetverbinding breedband als gevolg waarvan hun consumenten lijden en extreem lijden. Wij stellen echter voor dat u uw internetverbinding upgradet als u van plan bent om langer in een hotel te verblijven.

Feitelijk, we hebben allemaal genoeg idee van hoe het krijgen van een internetverbinding met de voldoende is te moeilijk in hotels. Het is heel verontrustend dat de meeste van de hotels net gebracht het aanbod van gratis snel internet verbinding om u te lokken in het boeken van uw kamers in hun eerlijk. Hoewel u nog steeds snel kunt bladeren met onze voorgestelde stappen voor het oplossen van problemen. Alle oplossingen zijn 100% getest om te wordennauwkeurig.

Manieren om Extended Stay Amerika traag internet op te lossen

Snelle verbinding snelheden vooral wanneer u langdurige verblijven in het hotel is zeer cruciaal. Het helpt u blijven bijgewerkt met uw werklast en verbindt u met uw dierbaren. Helaas hebben de hotelgasten zijn geconfronteerd drifts in een internetverbinding. Verschillende gebruikers worden geconfronteerd met verschillende problemen. Volgende zijn enkele effectieve probleemoplossing manieren die immens zou helpen verschillende hotelbewoners af van trage internetsnelheden:

1) Upgrade uw internet

Als u voor eens en voor altijd een einde wilt maken aan het trage internetprobleem, raden wij u ten zeerste aan om uw internetsnelheid te upgraden. Het is een oplossing voor de lange termijn. Hoewel de gebruikelijke Wi-Fi die Extended Stay America biedt gratis is en vrij traag kan zijn, kunt u deze upgraden om uw internetervaring vier keer zo snel te maken.

Zo upgrade je het internet met Extended Stay America:

  • Navigeer naar de webpagina van Extended Stay America.
  • Selecteer de upgrade-optie.
  • Blader één voor één door de webpagina's.
  • Kijk uit naar de premium upgrade pakketten.
  • Kies degene die bij je past.
  • Betaal voor de geselecteerde pakketaanbieding.
  • Wis uw vereiste kosten.

Nu bent u helemaal klaar om uw verbeterde internetverbinding te gebruiken en uw hotelverblijf aangenamer te maken.

Nadat u bepaalde wijzigingen in uw upgrade hebt aangebracht, vergeet dan niet op het upgrade-pictogram te klikken zodra u inlogt op uw Wi-Fi server.

Als de hierboven beschreven upgrade-methode echter niet werkt, kunt u gebruik maken van de alternatieve methode door rechtstreeks contact met hen op te nemen. U kunt met hen in contact komen via e-mails en telefoontjes voor de upgrade. Zij zullen de upgrade onmiddellijk versturen nadat de kosten zijn verrekend.

2) Gebruik Ethernet-kabels

Als het hotel biedt Ethernet-kabel voor bedrade internetverbinding, maken goed gebruik van het onmiddellijk. Bedrade internetverbinding zou leveren 10X betere internet snelheden dan de Wi-Fi degenen.

Door naar de businesscentra van het hotel te gaan, kunt u gemakkelijk een robuuste Ethernet-verbinding krijgen voor hogere snelheden.

3) Gegevens Internet houden

Om het zekere voor het onzekere te nemen, houdt u altijd voldoende gegevens bij u op uw mobiele telefoons. Niemand wil de updates missen, daarom zou het consumeren van gegevens u veel helpen.

4) Gebruik mobiele telefoon tethering

Zorg ervoor dat uw lokale sim met tethering mogelijkheden samen met 4G LTE. Het gebeurt zelden, maar mobiele tethering kan u helpen verbinding te maken met de snellere internetverbinding.

5) Gebruik een snelle VPN-verbinding

Het gebruik van een VPN-verbinding is een onderschatte oplossing voor het oplossen van problemen met trage internetsnelheden in hotels, maar het kan soms heel nuttig zijn. Een VPN van goede kwaliteit, zoals Speedify, leidt zoveel mogelijk gegevens om via de Wi-Fi-verbinding om uw gegevensgebruik tot een minimum te beperken.

Conclusie

Het ervaren van vertragingen in de internetconnectiviteit terwijl u in het Extended Stay America hotel verblijft, is gerechtvaardigd vanwege een groot aantal publiek dat tegelijk surft. De hierboven beschreven stappen voor probleemoplossing zouden u veel helpen om dit probleem onder controle te krijgen. Hoewel, we zouden u persoonlijk aanraden om uw Wi-Fi-snelheid te upgraden of gewoon over te schakelen op mobiele data.
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.