4 stappen om WLAN-toegang geweigerd onjuiste beveiliging op te lossen Netgear

4 stappen om WLAN-toegang geweigerd onjuiste beveiliging op te lossen Netgear
Dennis Alvarez

wlan-toegang geweigerd onjuiste beveiliging netgear

Wanneer u een netwerk gebruikt, is het ongelooflijk belangrijk dat u het hele netwerk veilig houdt. Zo niet, dan kunnen allerlei bedreigingen of ongewenste drukte uw internet vertragen. Er kunnen ook fouten opduiken. Een bepaalde fout heeft echter heel wat gebruikers ongerust gemaakt. Volgens deze gebruikers krijgen ze een logfout "WLAN-toegang geweigerd onjuiste beveiliging Netgear" op hun MAC-adres. Als uIn dit artikel gaan we kijken naar alle manieren waarop u dit probleem voorgoed kunt oplossen! Dus, laten we meteen aan de slag gaan!

WLAN toegang geweigerd Onjuiste beveiliging Netgear

1. Nieuw apparaat doet geen poging

Meestal betekent deze fout dat er een poging is gedaan door een nabijgelegen apparaat om verbinding te maken met uw netwerk. Wanneer zo'n poging mislukt, kan deze foutmelding verschijnen, wat in feite betekent dat de poging niet succesvol was.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat iemand probeerde een nieuw apparaat op uw netwerk aan te sluiten, maar het verkeerde wachtwoord intikte. Als u absoluut zeker weet dat u niet degene bent die dit doet, kan het zijn dat iemand probeert verbinding te maken met uw netwerk.

2. Configuratie instellen

Als iemand heeft geprobeerd toegang te krijgen tot uw netwerk, dan is het waarschijnlijk veiliger als u uw netwerk probeert te verbergen. Op die manier zou u geen problemen moeten hebben met anderen die proberen verbinding te maken met uw netwerk.

Begin met het openen van de lokale instellingen van uw router. In de WAN setup, zou u een optie moeten kunnen zien die zegt "Reageer op ping op het internet". Schakel de optie gewoon uit waardoor het voor iedereen moeilijker wordt om toegang te krijgen tot uw netwerk zonder uw toestemming.

3. De apparatenlijst controleren

Als je de optie al hebt uitgeschakeld, dan is het volgende wat je kunt doen alle apparaten controleren die momenteel op je netwerk zijn aangesloten. Als je een apparaat ziet dat je helemaal niet herkent, verwijder het dan gewoon uit het apparaatbeheer.

4. Contact opnemen met ISP

Als u op dit punt nog steeds de foutmelding krijgt, zou het waarschijnlijk het beste zijn als u contact opneemt met uw ISP. Zorg ervoor dat u hen alle details laat weten over de foutmelding en de dingen die u al hebt geprobeerd. Zij zouden u moeten helpen om het zo snel mogelijk op te lossen.

De kern van de zaak

Ziet u de foutmelding "WLAN-toegang geweigerd onjuiste beveiliging" op uw Netgear MAC-adres? De foutmelding verschijnt meestal wanneer ongewenste apparaten toegang proberen te krijgen tot uw netwerk. Volg gewoon de instructies die we in het bovenstaande artikel hebben opgesomd. Zo bent u in een mum van tijd van de melding af!
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez
Dennis Alvarez is een doorgewinterde technologieschrijver met meer dan 10 jaar ervaring in het veld. Hij heeft uitgebreid geschreven over verschillende onderwerpen, variërend van internetbeveiliging en toegangsoplossingen tot cloud computing, IoT en digitale marketing. Dennis heeft een scherp oog voor het identificeren van technologische trends, het analyseren van de marktdynamiek en het presenteren van inzichtelijk commentaar op de laatste ontwikkelingen. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen de complexe wereld van technologie te begrijpen en weloverwogen beslissingen te nemen. Dennis heeft een bachelor in Computer Science van de Universiteit van Toronto en een Master in Business Administration van de Harvard Business School. Als hij niet aan het schrijven is, houdt Dennis van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen.